- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.061
ben aldım canım. katologtaki kızın elinde tuttuğu kadar büyük değil ama kaliteli. beğendim ben
çanta benimde hoşuma gitti acaba katalogtaki gibi mi duruyo diye düşündüm bazen katalogla gerçeği çok farklı oluyo..teşekkürler kızlar bilgi erdiğiniz için:))Ben 4 tane Anew ürünü sipariş verdim çantalarda geldi ben çok beğenmedim ama fenada sayılmaz yani Avon bundan çok daha güzel çantalar verdiği, sattığı zamanlar olduydu.
slm kızlar
estada sen kenya yüzük almıştın di mi
ufak tefek bişi değil di mi gösterişli duruyo parmakta
kalite ve iddalı dursun istiyorum.. aliim mi??
en az 250lik yapman gerekiyordu k12de ondan gelmez cnmKargom geldi.:))
Ama bana Fiorella takı seti falan gelmedi neyse tek bir parfüm eksiği ilede olsa siparişlerime kavuştum.
Dün bi arkadaşım indirim broşüründeki saatlerden 2 tane istedi şans işte 2 gün önce deseydi şahane olacaktı neyse artık stokta kalmışsa sipariş ederim bayram sonrası belki gelir.:)
en az 250lik yapman gerekiyordu k12de ondan gelmez cnm
offf kargom gümüşhanede ben burdaa puffff alamadım bugün gelmiş merkeze aramızda 28 km kaldıı ama ne yazıkkı hala kavuşamadık
ya cıdden kargolarda ve stoklarda bu kadar beklıyomusunuz gozum korktu valla uyelıkten:18: orıflameda en gec 3 gun ıcersınde gelıyor eger bole kayboluyorsa yada ayrı yere falan gıdıyosa benım bebegım var cıkamamkı
ya cıdden kargolarda ve stoklarda bu kadar beklıyomusunuz gozum korktu valla uyelıkten:18: orıflameda en gec 3 gun ıcersınde gelıyor eger bole kayboluyorsa yada ayrı yere falan gıdıyosa benım bebegım var cıkamamkı
yok cnm bu sefer bayram dolayısıyla böyle olduya cıdden kargolarda ve stoklarda bu kadar beklıyomusunuz gozum korktu valla uyelıkten:18: orıflameda en gec 3 gun ıcersınde gelıyor eger bole kayboluyorsa yada ayrı yere falan gıdıyosa benım bebegım var cıkamamkı
birde arkadşan kargosu kaybolmamış sanırım ayrı bir yere gitmiş kargo diğer adreste kalmış böyle birşeydi dmi siremims :)
kızlar bişe sorcam. avon temsilci sayfasında fırsat köşesindeki ürünler panoramadaki hediyeleri alabilmemiz için fiyat limitine ekleniyormu acaba.
soruma cevap veren yok mu ya?
yok cnm bu sefer bayram dolayısıyla böyle oldu
birde ben gümüşhanenin ilçesndeyim
ilk gümüşhaneye geliyo koli
ordada haftada 1 gün dağıtım var bulunduğum ilçeye o da salı günü
salı da bayram olunca
kalcak eğer alamazsam 1 hafta sonra salıya gelcek
onu demek istedimm
yoksa merkezde olsam avon yollar yollamaz 1 2 gün içinde elime geçiyorduu
yok cnm kaybolma değil anlattım arkadaşada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?