- Konu Sahibi berfinbilgen
- #23.021
canım arife günü kargolar çalısıyo ıkıncı koliyi hiç almadan iade deyip verebilirsin
sağol canım yaa diğer koliyi iptal ettirdimde şimdi ürünlerin elime geçmesini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arife günü kargolar çalısıyo ıkıncı koliyi hiç almadan iade deyip verebilirsin
ebrucum senin paketin geldimi ?o ışıltılı makyaj malzemesini almışmıydın denedinmi nasıl?
yok cnm ondan almamışıtm ben :)) inş güzeldir
aaa bende sen çok komik fiyata geliyor alıcam deyince gaza gelip almıştım oysaki
cnm saol cevap veridğin içinOnu Hiç Bilmiyorum Canım Ben 23 aşındayım Ama Kullanmadım Hiç :)
Genelde Ögrenciler Alıyo Ama Benden..
[/B][/I]
ay çok saol cnmmm inş üşenmem de yaparım:)Canım öncelikle sabah akşam düzenli olarak yüzünü bi temizliceksin temizleyiciyle. suyla duruladıktan sonra pamuk yardımıyla toniğini sürüceksin tüm yüzüne. tonik kuruduktan sonra nemlendiricini sürüceksin.
Sabah akşam düzenli olarak yapman lazım sırayla.
Eğer tek başına temizleyip tonik sürmezsen gözeneklerin kocaman olur. eğer temizlemezde sadece tonik sürersen bu defa da yüzündeki kirler temizlenmemiş olur.
Olmaz yani. sırayla yapman gerek.
cnm yok broşür keşke olsaydı... bana fiyat lisesi gelmiş ben bi katalog istemiştim zaten kimse almıyo bişi:)indirim broşürü yok demi ya bu yılbaşı kataloğunun yanında gelmedide
şahsen bana temsilci fiyat listeside gelmedide neyyyse
kız bana nie gelmedi ki?canım benm bütün temsilcilerime gönderilmiş fiorella takı seti hediye o faturada fiyatı yok ücretsiz
full speed, true force,black suede
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar sitede çıkan fırsat paketi iade edilebiliyormu acep bilen varmı :)
sipariş verecem bilen yokmu ?
Al Benden de O Kadar Canım :)
Hiç Görmemiş Gibi Alıyorum Alıyorum Ödeme Zamanı Gelince Mideme Kramplar Giriyo
Canım K 14 ÜN Bi Katalogu Var Müzelik
Yazmaya Kalksam Sabaha Anca Yetişirim :)
Ama İlkşah Katalogun Tamamını Ayrı Bi Konu Olarak Açmıştı Hepsini Resim Çekip Yükledi Oraya Dur Linkini Bulup Verim Sana :)
yok cnm bulunduğum ilçeye günü salı oda bayama geliyoo
artık eğer ldıramazsam birine 1 hafta sonra gelcek bayramdan sonra yani
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar sitede çıkan fırsat paketi iade edilebiliyormu acep bilen varmı :)
sipariş verecem bilen yokmu ?