• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yaa kızlar ben avonun müşteri danışma hattından şikayetçiyim yaa geçen aradım hesabımdaki parayı çekin ürünlerimi yollayın dedim kredi limitinden dolayı ürünlerinizde bi problem görünmüyo bu hafta içinde gelir dedi bi baktımki kredi limitinden dolayı beklemede dio ürünler hala halbuki gecen hafta cumartesi vermiştim siparişleri stokta bitmesin diye bunların yüzünden en çok istediğim şey gelmedi:((((

eğer anew fondoteni beğenirsem birde naturel beige dende alıcam.ıvory le birlikte kullanıcam.dün bir arkadaşın topiğinde yüz kontürleme ile bilgiler vardı.neresine koyu fondoten neresine açık fondoten veya aydınlatıcı ve allık nerelere sürülürse daha güzel olur hepsini öğrendim.bakalım birde yüzümde deneyecem :)

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar sitede çıkan fırsat paketi iade edilebiliyormu acep bilen varmı :)

sipariş verecem bilen yokmu ?

Onu Hiç Bilmiyorum Canım Ben 23 aşındayım Ama Kullanmadım Hiç :)
Genelde Ögrenciler Alıyo Ama Benden..

:([/B][/I]
cnm saol cevap veridğin için
benim yeğen tam ergenlik döneminde de ona mı götürsem acep diyodum yoksa benim de siyah noktalar var ben mi kullansam diyodum:)

Canım öncelikle sabah akşam düzenli olarak yüzünü bi temizliceksin temizleyiciyle. suyla duruladıktan sonra pamuk yardımıyla toniğini sürüceksin tüm yüzüne. tonik kuruduktan sonra nemlendiricini sürüceksin.
Sabah akşam düzenli olarak yapman lazım sırayla.
Eğer tek başına temizleyip tonik sürmezsen gözeneklerin kocaman olur. eğer temizlemezde sadece tonik sürersen bu defa da yüzündeki kirler temizlenmemiş olur.
Olmaz yani. sırayla yapman gerek.
ay çok saol cnmmm inş üşenmem de yaparım:)
indirim broşürü yok demi ya bu yılbaşı kataloğunun yanında gelmedide
şahsen bana temsilci fiyat listeside gelmedide neyyyse :D
cnm yok broşür keşke olsaydı... bana fiyat lisesi gelmiş ben bi katalog istemiştim zaten kimse almıyo bişi:)
canım benm bütün temsilcilerime gönderilmiş fiorella takı seti hediye o faturada fiyatı yok ücretsiz
kız bana nie gelmedi ki?
full speed, true force,black suede:7:

benm eşim true force ve essence kullanıyo en güzeli true force diyorum:)

--------------------------------------------------------------------------------

cnm bence iade ediliyodur bi fikrim yok maalesef... ama o da bi ürün olduğuna göre hepsini birden iade etçeksen bence sorun çıkmaz yani paket şeklinde iade olur diye düşünüyorum bu sadece benm fikrim ama... bilen biri açıklasın

Al Benden de O Kadar Canım :)
Hiç Görmemiş Gibi Alıyorum Alıyorum Ödeme Zamanı Gelince Mideme Kramplar Giriyo :D

Canım K 14 ÜN Bi Katalogu Var Müzelik :D
Yazmaya Kalksam Sabaha Anca Yetişirim :)
Ama İlkşah Katalogun Tamamını Ayrı Bi Konu Olarak Açmıştı Hepsini Resim Çekip Yükledi Oraya Dur Linkini Bulup Verim Sana :)

tmm cnm verrisen sevınırım

yok cnm bulunduğum ilçeye günü salı oda bayama geliyoo
artık eğer ldıramazsam birine 1 hafta sonra gelcek bayramdan sonra yani:(

ins gelir cnm ya birine aldırısın bnmki gelmiş ama daha bana teslim edilmedi bu saatten sonra gelmez sanırm p.tesi gelir :((((

yaa kızlar bişi sorcam bu kredi limiti aşılıyoya hani bu yeni temsilcilere oluyomuş ben 2 aydır temsilciyim ne zaman bu sorun hallolur 600 tllik verdiğim zaman limit aşımı oluyoya sıkıldım bu işten

iade ediliyo canım ama hepsini iade etmen gerekir.

kızlar ya kristen çanta siparişi vermiştim panaromadan ilk siparişmle göndermediler.ikinciye siparş verdim yine yok faturada . k14teki siprşlerimlemi gelicek acaba

Back