• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tatlışlarım yeni bir iç giyim şirketine üye oldum :D heryere üyeliğim var yaa karıştırıorum artık

aştın canım sen baya bahsetsene biraz :68:

ilkşahcım bende iç giyim istiyorum ama hepsi peşin ödemeli yaaaa ürünler gelmeden ödeme yapıyosun müşterilere nasıl anlatcan bunuuu senin ki nasıl tatlım:32:

peşin ödeme veya kapıda ödeme seçeneği var cnm mng kargo ile çalışıolr ürünleri güzel çeşit bayaı çok temizlk malzemeleride var mikrofiberler falan onlar 30 gün vadeli olabiliomş sanırm yanlış anlamadysam birde firma bizm eve yakın biliorz kendileri üretiolr ürünleri tekstil şirketi stok sorunu yok direkt fabrikadan gönderiolr üyelk ücreti yok 100 tl altı siparişlerde kargo ücreti 4-5 tl miş

ya biyerlerden ek para gelsn istiorum sıkılıorm evde otur otur bişeylerle uğraşmak istiorum o yüzden heryere dalıorum :D

ya biyerlerden ek para gelsn istiorum sıkılıorm evde otur otur bişeylerle uğraşmak istiorum o yüzden heryere dalıorum :D

aynen valla canım yaa bende çok sıkılıyorum evde bişilerle uğraşmak istiyorumm çalışmak istiyorum ama aksaray gibi bi yerde de doğru düzgün bi iş zoorr:25:

kızlar ben ayrımcılık falan yapmıyorum ha yanlış anlaşılmasın sakın.görmek isteyen varsa eklesin beni kabul edeyim.siremimle çok sık konuştuğumuz için direkt ona söyledim canlarım

mavişcim resimlerine baktım kızın ve sen ikinizde birbirinizden güzelsiniz çok begendiim hele koyu renk dalgalı saçlı bir resmin var o çok güzel gerçi insan ayırım yapamıyo hepsi birbirinden güzel çok dogal 24 civarı gösteriyorsun sarı renk koyu renk ne yapsan saçını yakısmış :nazar: angelina jolie halt etmiş :)))))))

peşin ödeme veya kapıda ödeme seçeneği var cnm mng kargo ile çalışıolr ürünleri güzel çeşit bayaı çok temizlk malzemeleride var mikrofiberler falan onlar 30 gün vadeli olabiliomş sanırm yanlış anlamadysam birde firma bizm eve yakın biliorz kendileri üretiolr ürünleri tekstil şirketi stok sorunu yok direkt fabrikadan gönderiolr üyelk ücreti yok 100 tl altı siparişlerde kargo ücreti 4-5 tl miş
hangi şirket canım özelden mesajını bekliyorum bi inceliyim bakalım

mrb bende avon temsilcisiyim kızlar size birkaç soru sormak istiyorum. ben salatalıklı soyulan maske aldım fakat ne işe yarıyor anlamadım :28:yani sürüp soyuyorum birşey fark ettiği yok oyuncak gibi canın sıkılınca sür sonra çek çıkar çok saçma boşuna para verdim ona :47:bilmediğim bir kullanım şekli falan mı var acaba ne akla hizmet yapmışlar o maskeyi:22: cevaplarsanız çok sevinirim

birde kızlar normal temsilcide olsan her ay kârın yanısıra prim alıomşsn her ürünün bir puanı var o puanlar birikio para olarak hesabına geçio

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz herkes tatilde mi yaaa :5: :5:

Son düzenleme:
kızlar anew in hediye siyah çantasını alan varmı?? annem sipariş verecekte kremi, çantası nasıl acaba ??

canım çanta fena değil hatta güzel bile diyebilirim.ilk kullanımda derisi biraz kötü kokuyo tabi kapalı durduğu için sonra uçuyo o koku.içi çok büyük bölmeleri falan şık kullanışlı.ben beğendim kullanıyorum walla:64:

Back