Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba kızlar KARGOM dün buradaki kargo subesine gelmiş ama bugun bile yetişirse gelecek dediler....

KARGO ÇOK YOĞUNMUŞ yetişemiyolarmış....

arife günü kargolar çalışıyomuş bu arada

Kargom geldi.:))
Ama bana Fiorella takı seti falan gelmedi neyse tek bir parfüm eksiği ilede olsa siparişlerime kavuştum.
Dün bi arkadaşım indirim broşüründeki saatlerden 2 tane istedi şans işte 2 gün önce deseydi şahane olacaktı neyse artık stokta kalmışsa sipariş ederim bayram sonrası belki gelir.:)

aynen canım bizde öle yapıoruz lojmanda avon satan görüşdüğüm bi arkadaş var o teklif eti banada benim hiç aklıma gelmez böle şeyler ama çok ii oluyor genelde kendime aldığım için bi ay o veriyor bi ay ben

günaydın:))))
perşembe akşamı siparişi vermiştim. bugün avonun sitesine baktım kargoya verilmiş yazıyo :))) bugün elime ulaşır inşallah

merhaba kızlar KARGOM dün buradaki kargo subesine gelmiş ama bugun bile yetişirse gelecek dediler....

KARGO ÇOK YOĞUNMUŞ yetişemiyolarmış....

arife günü kargolar çalışıyomuş bu arada

tskler cnm bilgi verdıgfın ıcın bnm kıde gelr ınsss

kızlar bişe sorcam. avon temsilci sayfasında fırsat köşesindeki ürünler panoramadaki hediyeleri alabilmemiz için fiyat limitine ekleniyormu acaba.

gozunaydın cnm darısı bıze ınssss

kızlar su bıleklık zıncırı varya sayfa 83 de yennıkatologda onun resmını koyabılcek olan varmı bıde kılıt yerını öözellıkle cekıp koyabılcek
bal petegı cnm sende vardı mumkunse bı ara koyarmısın cnm

arkadaşlar bişi sorcam..yaa biraz dalavere gibi de ama ( şimdi benim sürahi takımına ulaşmama çok az bi miktar kaldı..fazladan sipariş versem de sonradan iade etsem.. sürahi takımını geri yollamam gerekmio dimi???

canım faturanı 290tl tam diyelim icinden 30tl iade ettin kaldımı 260tl o zmn senin faturan 260 a düsmüs oluyor veeee sürahi takımında iade etmen gerekiyor eger iade etmezsen sürahi takımının parasını ödemen gerekiyorrr

kızlar anew in hediye siyah çantasını alan varmı?? annem sipariş verecekte kremi, çantası nasıl acaba ??

Ben 4 tane Anew ürünü sipariş verdim çantalarda geldi ben çok beğenmedim ama fenada sayılmaz yani Avon bundan çok daha güzel çantalar verdiği, sattığı zamanlar olduydu.

slm kızlar

estada sen kenya yüzük almıştın di mi
ufak tefek bişi değil di mi gösterişli duruyo parmakta
kalite ve iddalı dursun istiyorum.. aliim mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…