- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.041
Hıumm anladım tatlım, o zaman şöyle yapabilirsin ben öyle yapmıştım bi kere. Yine avon yapan bir tanıdığımız var sipariş veremediğim bir ay onun siparişine ekletmiştim istediğim adet kadar katalog, ücretini vermiştim sonra ona. bazen siparişlerimiz 75 i geçemediğinde birbirimizinkilere ekleriz sonra hesaplaşırız.
günaydın:))))
perşembe akşamı siparişi vermiştim. bugün avonun sitesine baktım kargoya verilmiş yazıyo :))) bugün elime ulaşır inşallah
merhaba kızlar KARGOM dün buradaki kargo subesine gelmiş ama bugun bile yetişirse gelecek dediler....
KARGO ÇOK YOĞUNMUŞ yetişemiyolarmış....
arife günü kargolar çalışıyomuş bu arada
Kargom geldi.:))
Ama bana Fiorella takı seti falan gelmedi neyse tek bir parfüm eksiği ilede olsa siparişlerime kavuştum.
Dün bi arkadaşım indirim broşüründeki saatlerden 2 tane istedi şans işte 2 gün önce deseydi şahane olacaktı neyse artık stokta kalmışsa sipariş ederim bayram sonrası belki gelir.:)
arkadaşlar bişi sorcam..yaa biraz dalavere gibi de ama( şimdi benim sürahi takımına ulaşmama çok az bi miktar kaldı..fazladan sipariş versem de sonradan iade etsem.. sürahi takımını geri yollamam gerekmio dimi???
kızlar anew in hediye siyah çantasını alan varmı?? annem sipariş verecekte kremi, çantası nasıl acaba ??
arkadaşlar bişi sorcam..yaa biraz dalavere gibi de ama( şimdi benim sürahi takımına ulaşmama çok az bi miktar kaldı..fazladan sipariş versem de sonradan iade etsem.. sürahi takımını geri yollamam gerekmio dimi???
kızlar anew in hediye siyah çantasını alan varmı?? annem sipariş verecekte kremi, çantası nasıl acaba ??
sen anew beğenmemiştim sanırım.yoksa numunelerdemi bir problem vardı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?