• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben aldım canım. katologtaki kızın elinde tuttuğu kadar büyük değil ama kaliteli. beğendim ben :8:

Ben 4 tane Anew ürünü sipariş verdim çantalarda geldi ben çok beğenmedim ama fenada sayılmaz yani Avon bundan çok daha güzel çantalar verdiği, sattığı zamanlar olduydu.
çanta benimde hoşuma gitti acaba katalogtaki gibi mi duruyo diye düşündüm bazen katalogla gerçeği çok farklı oluyo..teşekkürler kızlar bilgi erdiğiniz için:))
slm kızlar

estada sen kenya yüzük almıştın di mi
ufak tefek bişi değil di mi gösterişli duruyo parmakta
kalite ve iddalı dursun istiyorum.. aliim mi??

aldım canım çok beğendim kime gösterdiysem bayıldı. elde çok şık duruyo. çok isteyen ar K14 de tekrar katalogta sanırım o zaman bol bol siparişini alırım :))) ben al derim gerçekten çok güzel çok iddialı...

Supershock jel göz kalemine bayıldım yağ gibi sürülüyor akmıyor vede kalıcı iyi ki almışım.:))
Umarım ilerleyen kampanyalarda başka renkleride satışa sunulur kesin alırım.:9:
Bir de Eternal Magic'in şişesi çok hoşuma gitti zaten kokusunu beğenmiştim ama şişeside çok hoş duruyor.:12:

Bu arada Avon'un internet sitesinde fırsat köşesinde kajalstick göz kalemleri çok ucuz hatta bedavadan biraz pahalı diyebilirim:9: ben deep turkuaz renginden iki tane aldım keşke siyahından da alsaymışım.
Eğer göz kalemi kolay satıyorsanız mutlaka fırsat köşesine bakmanızı tavsiye ederim.:)

Son düzenleme:
Kargom geldi.:))
Ama bana Fiorella takı seti falan gelmedi neyse tek bir parfüm eksiği ilede olsa siparişlerime kavuştum.
Dün bi arkadaşım indirim broşüründeki saatlerden 2 tane istedi şans işte 2 gün önce deseydi şahane olacaktı neyse artık stokta kalmışsa sipariş ederim bayram sonrası belki gelir.:)
en az 250lik yapman gerekiyordu k12de ondan gelmez cnm

offf kargom gümüşhanede ben burdaa puffff alamadım bugün gelmiş merkeze aramızda 28 km kaldıı ama ne yazıkkı hala kavuşamadık :19:

kızlar ben ayrımcılık falan yapmıyorum ha yanlış anlaşılmasın sakın.görmek isteyen varsa eklesin beni kabul edeyim.siremimle çok sık konuştuğumuz için direkt ona söyledim canlarım

mavisim bende baktımm resimlerine masallah beril çok tatlıymıss bende hep kzım olsun istiyorum cok seviyorum kız cocuklarını =) anneside cok güzel masallah ALLAH ayırmasın =)

offf kargom gümüşhanede ben burdaa puffff alamadım bugün gelmiş merkeze aramızda 28 km kaldıı ama ne yazıkkı hala kavuşamadık :19:

ya cıdden kargolarda ve stoklarda bu kadar beklıyomusunuz gozum korktu valla uyelıkten:18: orıflameda en gec 3 gun ıcersınde gelıyor eger bole kayboluyorsa yada ayrı yere falan gıdıyosa benım bebegım var cıkamamkı :(

ya cıdden kargolarda ve stoklarda bu kadar beklıyomusunuz gozum korktu valla uyelıkten:18: orıflameda en gec 3 gun ıcersınde gelıyor eger bole kayboluyorsa yada ayrı yere falan gıdıyosa benım bebegım var cıkamamkı :(

ayrı yere gitmio cnm oriflame gibi değil eve gelio normalde hiç gecikme olmuyor ama bu hafta yeni kampanya açıldı ve cazip hediyeler vardı ayrıca bayram geldiğinden herkes 5 gün içinde sipariş girmeye yüklendi hem hediyeleri kazansnlar hem bayrama kadr gelsn die o yüzden yoğunluk oldu ben hergün sipariş veriorum 1 gün sonra gelio

birde arkadşan kargosu kaybolmamış sanırım ayrı bir yere gitmiş kargo diğer adreste kalmış böyle birşeydi dmi siremims :)

yok cnm bu sefer bayram dolayısıyla böyle oldu
birde ben gümüşhanenin ilçesndeyim
ilk gümüşhaneye geliyo koli
ordada haftada 1 gün dağıtım var bulunduğum ilçeye o da salı günü
salı da bayram olunca
kalcak eğer alamazsam 1 hafta sonra salıya gelcek
onu demek istedimm
yoksa merkezde olsam avon yollar yollamaz 1 2 gün içinde elime geçiyorduu

birde arkadşan kargosu kaybolmamış sanırım ayrı bir yere gitmiş kargo diğer adreste kalmış böyle birşeydi dmi siremims :)

yok cnm kaybolma değil anlattım arkadaşada :)

yok cnm bu sefer bayram dolayısıyla böyle oldu
birde ben gümüşhanenin ilçesndeyim
ilk gümüşhaneye geliyo koli
ordada haftada 1 gün dağıtım var bulunduğum ilçeye o da salı günü
salı da bayram olunca
kalcak eğer alamazsam 1 hafta sonra salıya gelcek
onu demek istedimm
yoksa merkezde olsam avon yollar yollamaz 1 2 gün içinde elime geçiyorduu

yok cnm kaybolma değil anlattım arkadaşada :)

tamam sımdı oldu ılksah hanım msn adresınızı bana ozelden atarsanız eklıyeyım sıze mesajda gondermıstım ama okumadınız sanırım

Back