- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.081
tamam sımdı oldu ılksah hanım msn adresınızı bana ozelden atarsanız eklıyeyım sıze mesajda gondermıstım ama okumadınız sanırım
tatlışlarım yeni bir iç giyim şirketine üye oldumheryere üyeliğim var yaa karıştırıorum artık
tatlışlarım yeni bir iç giyim şirketine üye oldumheryere üyeliğim var yaa karıştırıorum artık
aynen canım bizde öle yapıoruz lojmanda avon satan görüşdüğüm bi arkadaş var o teklif eti banada benim hiç aklıma gelmez böle şeyler ama çok ii oluyor genelde kendime aldığım için bi ay o veriyor bi ay ben
arkadaşlar bişi sorcam..yaa biraz dalavere gibi de ama( şimdi benim sürahi takımına ulaşmama çok az bi miktar kaldı..fazladan sipariş versem de sonradan iade etsem.. sürahi takımını geri yollamam gerekmio dimi???
en az 250lik yapman gerekiyordu k12de ondan gelmez cnm
aştın canım sen baya bahsetsene biraz
ilkşahcım bende iç giyim istiyorum ama hepsi peşin ödemeli yaaaa ürünler gelmeden ödeme yapıyosun müşterilere nasıl anlatcan bunuuu senin ki nasıl tatlım
ya biyerlerden ek para gelsn istiorum sıkılıorm evde otur otur bişeylerle uğraşmak istiorum o yüzden heryere dalıorum
kızlar ben ayrımcılık falan yapmıyorum ha yanlış anlaşılmasın sakın.görmek isteyen varsa eklesin beni kabul edeyim.siremimle çok sık konuştuğumuz için direkt ona söyledim canlarım
hangi şirket canım özelden mesajını bekliyorum bi inceliyim bakalımpeşin ödeme veya kapıda ödeme seçeneği var cnm mng kargo ile çalışıolr ürünleri güzel çeşit bayaı çok temizlk malzemeleride var mikrofiberler falan onlar 30 gün vadeli olabiliomş sanırm yanlış anlamadysam birde firma bizm eve yakın biliorz kendileri üretiolr ürünleri tekstil şirketi stok sorunu yok direkt fabrikadan gönderiolr üyelk ücreti yok 100 tl altı siparişlerde kargo ücreti 4-5 tl miş
ya biyerlerden ek para gelsn istiorum sıkılıorm evde otur otur bişeylerle uğraşmak istiorum o yüzden heryere dalıorum
kızlar anew in hediye siyah çantasını alan varmı?? annem sipariş verecekte kremi, çantası nasıl acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?