cnm benm kargom geldi şimci, heyecanla açtım:)))
ilk izlenimlerim:
women of earth kokusuna bayıldım çok da uygun fiyata keşke bikaç tane daha alsaydımm
joanne bag çanta da hoşuma gitti zaten k.rengi bi çanta almak istiyodum önünde bolca cep var tam bi anneye göre:))) içinde cep yok ama zaten çocuğun eşyaları için ben öyle tercih ediyorum o fiyata da çanta bulunmaz zaten:))) şimdi bi de k.rengi bot almak lazım:)))
circular kolye küpe çok hoşuma gitmedi göründüğü gibi değilmiş ama gene de kullanıcam iade etmicem
yılan derisi görünümlü cüzdan 2 tane istemiştim ikisi de gelmiş ben beğendim gözleri filan çok pratik, tam benlik rengi göründüğü kadar açık değil
siyah beyaz bileklik eugenie yeğenime almıştım valla hoşuma gitti vermesem mi diyorum:) çok kibar
calming effect fondöten aldıydım rengi tam benim istediğim gibi gelmiş en çok uygun rengi seçemessem die korkuyodum ben buğday tenliyim cream istemiştim beğendim iyi ki almışım:)
bi de 3lü el kremi istemiştim
bugün d ebi arkadaşım o kremden sipariş etti ben kremi öylesine almıştım bulunsun die anneme teyzeme filan veririm diyodum şimdi arkadaşa götürücem bayramdan sonra...
bu kargoda sadece bi cüzdan ile kremler müşteriye gidecek diğerleri benim:)))
:86: