• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ilkşah iade tutarı bi sonraki siparişe mi yansıtılıyo cnm
yoksa direk karta yansıtılıyo
15 günü geçti hala bakiyem ekside iadelerimden dolayı karta yansımamış..

sagolasın canım benm kaç gündür net yoktu yeni modem aldık arızalı çıktı daha yeni görebildim bide kızlar maaşallah ya ne kadar yazmışsını öyle maşşaallah

anewin hediye çantası nasıl kızlar ben alıcamda güzelse tabi:74::8::8::8::8::8::72:

evet canımm ben de ödemelerimi ptt den yapıyorum,2 buçuk tl karşılıgında temsilci nomu verip heray sorunsuz yatırıyorum.2 gün içinde hesabıma geçiyor.

ürünler gezbe organizede canım ikitelli sadece evraklar falan oluo müşteri iletişm merkezi orda bu tür şirket işleri ikitelli ürün paketleme iadeler falan gebzede ordanda alınabiliomş

[/B]

Hmm anladım Gebze'de baya uzak bana tüh yakın olaydım çıkar çıkar giderdim ürünlerimi alırdım.:9:

:D süperr benimde çeyizimde yer alır artıkk:21::21::21:

tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama ben 21 yaşındayım ve15 aylık evliyim veeee 15 aydır evime almaktan bıkmadığım şeylerden bir tanesideee cam bardaklarr bayılıyorum yaaa desen desen renk renkk çok hoşuma gidiyoo o yüzden bu takımada bayıldım bitttiiiimmm :32::52:

tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama ben 21 yaşındayım ve15 aylık evliyim veeee 15 aydır evime almaktan bıkmadığım şeylerden bir tanesideee cam bardaklarr bayılıyorum yaaa desen desen renk renkk çok hoşuma gidiyoo o yüzden bu takımada bayıldım bitttiiiimmm :32::52:

benimde yaşım 21:) nişanlıyım :) güzel günlerde kullan Bitanem..bende aynı bardagın renkli olanları varya tabanları rengarenk acayip güzel geliyor gözüme kup çaybardagı kase takımıda var o su bardaklarının ..harika görünüyorlar :)

benimde yaşım 21:) nişanlıyım :) güzel günlerde kullan Bitanem..bende aynı bardagın renkli olanları varya tabanları rengarenk acayip güzel geliyor gözüme kup çaybardagı kase takımıda var o su bardaklarının ..harika görünüyorlar :)

saol canım sende inş müstakbel kocanla romantik romantik sular içersiniz o bardaklardaaa:64:

evettgelir sanıyorumki yarın akşama .. katalog konusunda ön yargılı davrandım hiç güzel değil dedim ama ilkşahın eklediği net katalagu ekleyince gerçekten güzelmiş dedim özellikle paronama dergisi çok hoşuma gitti..

cnm benm kargom geldi şimci, heyecanla açtım:)))
ilk izlenimlerim:

women of earth kokusuna bayıldım çok da uygun fiyata keşke bikaç tane daha alsaydımm

joanne bag çanta da hoşuma gitti zaten k.rengi bi çanta almak istiyodum önünde bolca cep var tam bi anneye göre:))) içinde cep yok ama zaten çocuğun eşyaları için ben öyle tercih ediyorum o fiyata da çanta bulunmaz zaten:))) şimdi bi de k.rengi bot almak lazım:))) :16:

circular kolye küpe çok hoşuma gitmedi göründüğü gibi değilmiş ama gene de kullanıcam iade etmicem

yılan derisi görünümlü cüzdan 2 tane istemiştim ikisi de gelmiş ben beğendim gözleri filan çok pratik, tam benlik rengi göründüğü kadar açık değil

siyah beyaz bileklik eugenie yeğenime almıştım valla hoşuma gitti vermesem mi diyorum:) çok kibar

calming effect fondöten aldıydım rengi tam benim istediğim gibi gelmiş en çok uygun rengi seçemessem die korkuyodum ben buğday tenliyim cream istemiştim beğendim iyi ki almışım:)

bi de 3lü el kremi istemiştim

bugün d ebi arkadaşım o kremden sipariş etti ben kremi öylesine almıştım bulunsun die anneme teyzeme filan veririm diyodum şimdi arkadaşa götürücem bayramdan sonra...

bu kargoda sadece bi cüzdan ile kremler müşteriye gidecek diğerleri benim:)))

:86:

Back