Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kazene dedim bi konu açaym sadece güncel avon kataloğu konusu olsun her ay foto yükleym oraya diğerlerinin üzerine cewap gelmedi bende buraya yükledm

kızlar birazdan sileceğim fotoları izin çıktı yeni konu açıorummmmm ama yoruma kapalı orda fotoları sergileyecğm arka sayfalarda kalmayack hem

kıslarr atm yani normal maaş kartıyla avonun sitesinden ödeme yapılabiliyormu?? yoksa iila kredi kartıylamı lazım

ya ilkşahcım bire aklıma bişey geldi benim....

şimdi yeni yıla giriyoruzya...burda sayfalar 2000 leri geçit gidiyo...buradaki sayfaları silselerde..yeni yıla temiz bi sayfada girsek daha iyi olmazmı kızlar sizce...baştan başlasa

ay kızlarr ben eternal macig parfüme aşık oldum bir de okadar çok parfümüm varki söylemeye utanıyorum ama gerçekten çok güzelmiş ...

slm kızlar
ilkşah cnm sana ve emeği geçen herkese çok teşekkürler katalogu merak ediyoduk cümleten...
benim de kargom çıkmış bugün AMA burdaki kargocular zahemte girip de yarına getirir mi bilmiyorum geçen sefer avon bana bi k13 katalog bi fiyat listesi göndermişti hem de siparişim çok az olmasına ve daha önce katalog istemiş olmama rağmen. kargocu iki hafta sürükledi sinirlerim bozuldu en sonunda yolda gördüm:) durdurdum nerde benm katalog dedim:))) kargocıu da abla nasılda katalog ben bi ara bırakıveririm dedi bana getirdi perş günü, cuma günü de k13 başladı ne gıcık dimi?

İlkşah'cım süpersin canım tuttuğun altın olsun yada bol sipariş olsun diyim.

Şu 29 lira olan saat güzele benziyor, siyah pullu çanta güzel gibime geldi sonracıma Spotlight azda olsa inmiş keşke devam ürünü vermek yerine %40 falan indirselerdi.

Benim siparişte hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor inşallah yarın veya cumartesi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…