• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selamün aleyküm hatunlar nasılsınız bakalım:3:bakıyorumda kargolarınız teker teker geliyor yanan bana yansın içinizde en mazlum benim galiba:2::2:

mavisim üzülme sende o fondoteni çok hesaplı aldın cnm bak yılbaşı katoloğunda
yok indirim böyle düşünürsen pozitif olursun bayramda kullanmalık vardır fondetenin zaten :128:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy
biri kataloğu koysun pls............:4:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jelllll kalem güselmi
bende siyah sipariş verdim daha elime ulaşmadıııııı

golden lady canım sen bir fondoten sormustun ya ben ona cevap yazmıstım gördünmü bilmiyorum.o çok kötü tatlım ben geçen yıl almıstım 1-2 kez kullanabildim.içindeki su ayrı geliyordu çamur gibi oldu birkaç kez kullanınca.sadece bendede değil aynı şeyi burda biri daha söylemişti canım.kesinlikle tavsiye etmem

golden lady sen sormamışmıydın fondoteni?ben yanlışmı hatırlıyorum acaba:28:

iyidir şekercim bildiğin gibi.ben k14 ve k15 ten bişey almıcama söz verdim eşime:5:onun için merak etmiyorum en azından etmemeye çalısıyorum:18:

benmde yılbası kataloğum yok olmicakta hiçç ama katoloğu görüp sipariş vermek isteynler var napıcam bilmiomm:59: her ay katalog olur sipariş çıkmaz şimdi katalog yok sipariş vercektk katalog yokmu diolar :)

harikasın ilkşahhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok çokkkkkkkkk teşeküüüüü
heyecandaNN sancı geldiii
doğurcektim as kalsın
töbe töbe:9::9::9::9::9::9:

magic parüme bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben çook küçükken annemin kullandığı bir parfüme benzio hep beğenirdm adını hatrlayamadm

Kızlaaar K13 deki siyah kayışlı erkek saati nasıl bilen var mı? Komşumuz eşine hediye alacakmış da güzel mi acaba diye tereddüt etti.

magic parüme bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben çook küçükken annemin kullandığı bir parfüme benzio hep beğenirdm adını hatrlayamadm

Eternal Magic güzel demiştim ben panaromadan bi tane sipariş ettim inşallah gelecek böylelikle bayramda herkese gösteririm.
Bir parfümü şişesiyle gösterip koklatınca sanki satışta daha etkili oluyor gibime geliyor.:12:

Back