Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tşk hayatım..
abooo bu ne böle yaww:) bu avon yılbasından sonra ozman bize yepyeni bi sayfamı acacakk yosammm:)

gelsin artı yanii bizimde hakkımız..merak ediorum acaba en çok satış hangi ülkelerde oluyor..malum biz türk kadınları süsümüze pek bi düşkünüz:) varmı bizden beterleri acaba:))

bencede bizde çok satış oluyordun birde bizim kadın milleti ev ortamında alış veriş yapmayı seviyor :)

selamün aleyküm hatunlar nasılsınız bakalımbakıyorumda kargolarınız teker teker geliyor yanan bana yansın içinizde en mazlum benim galiba:2::2:

bali blissin vücüt spreyinin kokusunu bilen var mı?
baya uygunken almıştım meyveli bşy çok hoşuma gtti bnm
banyodan sonr kullanırım genelde

ah bnde çok uğraştım ama yok maalesef tek şey sipariş grmeyip iptal etcen üyeliğini

canım sen söyledikten sonra ben hep bir gün gecikmeli yatırıyorum ve ben eve gelene kadar avon çekiyo maşallah hiç bekletmio parayı internetten işlem yapmama gerek kalmıyo sipariş ulaştırmadada bu kadar hızlı olsa keşke

golden lady canım sen bir fondoten sormustun ya ben ona cevap yazmıstım gördünmü bilmiyorum.o çok kötü tatlım ben geçen yıl almıstım 1-2 kez kullanabildim.içindeki su ayrı geliyordu çamur gibi oldu birkaç kez kullanınca.sadece bendede değil aynı şeyi burda biri daha söylemişti canım.kesinlikle tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…