- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.681
ah ah şöyle renkli gözlerim olmadı benim yaoysa çok beğenmişimdir gri mavi tonlarını yada şöyle turkuaz yeşil gözleri aramızda sanırım bir yeşil gözlü vardı.başka boncuk gözlü varmı kızlar?
kızlar sizce bana ne renk daha güzel gider?aslında çok istiyorum bir lens ama çokta doğal dursun anlaşılmasın istiyorum
kredi kontrolune takıldıysa genelde gecikmiş borcun var demk oluyor cnmkızlar bı sorum olcak
ınternetten kendınız mı verıosunuz sıparıslerı?
ben ole yapıorumda orda sıparıs takıbı dıe bı bolum war
bu sefer ınternetten veremeynce bende telden verdım
en son telden verdıgım sıparısın sıparıs durumunda ; kredı kontrol - sıparıs lımıtı yazıo bu ne demek?
ah ah şöyle renkli gözlerim olmadı benim yaoysa çok beğenmişimdir gri mavi tonlarını yada şöyle turkuaz yeşil gözleri aramızda sanırım bir yeşil gözlü vardı.başka boncuk gözlü varmı kızlar?
benim öyle su yesili gibi degisik bi renk gözlerim var maviscim
doğal duruyormu bari?hangi marka kullanıyorsun?bir ara bende düşündüm hatta solotica çok doğal dediler burda bir sayfada vardı ben doğal göz rengimi çekip sayfaya ekledim öneride bulunsunlar diye ama pek istediğim gibi renkler değildi öneriler
ayyy kuncuk ya çoooook merak ettim şimdi gözleriniya lütfen öğrende göreyim maşallah sana arkadaşım ya
soloticalar en doğal duran lens canım..ondan nc mel alabilirisn mesela.bihterin göz rengi gibi..
bide rainbow die bi marka var.o da çok dğal duuror.ondan da giallo rengi var doğal duran bi yeşil.kimse anlamıo göznde lensmi var.bide bak canm istersen.
evet canım göz makyaj topiginde paylasmstımm bende seni cok merak ettim ya bi foto koysana canım =):81:bi resimde görmüştüm tatlım senin gözlerini çok begenmiştim maşallah 41 kere nazar değmesin çoookkk tatlı gözlerin var
kargom bugn geldi..herşey tam çok şükür :) ama şu fiorella kolyeyi hiç beğenmedim..isteyen varsa hediye edebilirim arklar :) kristen bag çantam da gelmiş..kayışında uzatma olayını yapmamışlar..1.72 yim ama Allah tan boyu ii geldi..rengi ve dış yüzeyi çok güzel..ama panaromadaki şu mavi çantaya sinir oldum!!! accessories den 40 liraya almıştım aynısını yaz başında16.50 yaaaa panaromada tabi bazı farklılıklar var ama çooook benzio içime oturdu resmen ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?