Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

var var benimmmm ooo böyle yaprak yeşiliyle gri arası gözlerim var....mavide değil yeşil de değil ,çok değişik.... keşke foto yüklemeyi becerebilseydim koyardım ama maalesef daha önce denedim beceremedim bu illet şeyi sinir oldum , avatarıma bile koyamadım sırf bu yüzden .... avon yüz güzeline katıl diye cok ısrar ettiler ama katılmadım kuzum.....bide ne dicem, katre arkadaşımın dediği gibi her ton makyajı yapamıyorum...mesela kahve tonları hayatta kullanamam....yeşil gözlere evet cok yakışır ama böyle koyu yeşil gri arası gözlere hiç olmuyo kanımca.... daha çok aydınlık renkler kullanıyorum....bu gri eyelinera da yabancı blogda görüp o yüzden takığım zaten buna artık gözümün altına üstüne sürer dururum...üstüne de plum tonlarda bi gölge....ohhh miss......

istersen ben sana tarif edeyim.gelişmiş cevap kısmına gir sonra yukarıda eklentiler var gülümsemelerin hemen yanında onu tıkla.gözat yazılarından birini tıkla resmi tıkla ve yükle de.işte hepsi bu canım

kızlar bı sorum olcak
ınternetten kendınız mı verıosunuz sıparıslerı?
ben ole yapıorumda orda sıparıs takıbı dıe bı bolum war
bu sefer ınternetten veremeynce bende telden verdım
en son telden verdıgım sıparısın sıparıs durumunda ; kredı kontrol - sıparıs lımıtı yazıo bu ne demek?

kredi kontrolune takıldıysa genelde gecikmiş borcun var demk oluyor cnm

soloticalar en doğal duran lens canım..ondan nc mel alabilirisn mesela.bihterin göz rengi gibi..
bide rainbow die bi marka var.o da çok dğal duuror.ondan da giallo rengi var doğal duran bi yeşil.kimse anlamıo göznde lensmi var.bide bak canm istersen.

ayyy kuncuk ya çoooook merak ettim şimdi gözleriniya lütfen öğrende göreyim maşallah sana arkadaşım ya

cok teşekkür ederim mavişcim, RABBİM sana ve şu dünyalar güzeli kuzuna da nazar değdirmesin inşallah çok ugraştım ben o foto için ama yapamadım beceremedim, zamanında avatar için uğraşmıştım ama olmadı bende sıkıldım koyverdim ....çok saol canım.

evet solotica mel baya bi ünlü .... çok hoş ve doğal duruyo gercekten...katılıyorum arkadaşıma.

canım fotografı bilgisayarının masa üstüne tası kolay bulnsun diye sonra gel burda gelişmis cevap de üstee beyaz gülücük vaar onun yanındaki atac isaretini tıkla cıkan pencerede dosya sec de ve soldaki yerden masa üstünü tıkla resmi bulduktan sonra ac de yükle de sonra cevapla de bu kadar

kargom bugn geldi..herşey tam çok şükür :) ama şu fiorella kolyeyi hiç beğenmedim..isteyen varsa hediye edebilirim arklar :) kristen bag çantam da gelmiş..kayışında uzatma olayını yapmamışlar..1.72 yim ama Allah tan boyu ii geldi..rengi ve dış yüzeyi çok güzel..ama panaromadaki şu mavi çantaya sinir oldum!!! accessories den 40 liraya almıştım aynısını yaz başında 16.50 yaaaa panaromada tabi bazı farklılıklar var ama çooook benzio içime oturdu resmen((

off kızlar indirim brosurunden sparkling saat i almıstım kendime orda göründügünden daha büyük halkaları var hosuma gitti ama bileklerim cok ince benim ya ordaki halkanın bi bucugu fazla geliyor :S

bende begendim panaromadaki mavi xantayı ve o fiyonklu el cantasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…