Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

dinah çantayı panoramadan almıştım arkdaşım sipariş verdi.. geldi
ben beğendim ama resimdeki kadar büyük deil
resimde rugan gibi duruo ama kapitone kumaş fiyonguda var
hoş bişe almak istyene tvsiye edilebilir..

ay kızlarr ben eternal macig parfüme aşık oldum bir de okadar çok parfümüm varki söylemeye utanıyorum ama gerçekten çok güzelmiş ...

kız deme !!!!!!!!!! abooooo...... çok mu güzel cidden? yahu bi dolu parfümüm var benimde ,şimdi onu da alasım geldi bak.... bu arada eyeliner gri mi duruyo , gümüş mü? böyle parlak parlak duruyo demi

kız deme !!!!!!!!!! abooooo...... çok mu güzel cidden? yahu bi dolu parfümüm var benimde ,şimdi onu da alasım geldi bak.... bu arada eyeliner gri mi duruyo , gümüş mü? böyle parlak parlak duruyo demi

kuncukum kalemi göz altına sert sürdüğünde hani şu diskolarda mor ışıklar varya beyazı parlatan ışık öyle duruyor ama hafif sürerde aplikörle hafif dağıtırsan böyle baygın bir hava katıyor çok kaliteli çok güzel paraya kıy al bence
( rengide gümüş gri metalik )

Son düzenleme:
ah ah şöyle renkli gözlerim olmadı benim yaoysa çok beğenmişimdir gri mavi tonlarını yada şöyle turkuaz yeşil gözleri aramızda sanırım bir yeşil gözlü vardı.başka boncuk gözlü varmı kızlar?

nerde renkli göz bende o ihtiyacı karsılamak için lens alıyorum

supershock gel eyeliner silver gri olan ya ben bunun gibi 1 hafta önce parfümeriden aldım hemen geri iade ettim çok kötüydü bu tam istediğim gibi .

Şu kabı dantel süslemeli olan dimi bende siyahından sipariş ettiydim bakalım nasıl grisinden almak konusunda kararsız kalıp almadıydım.
Eğer bayramda siparişim olur ederse bi de grisinden alırım.:)

Kızlar arasında SuperShock Likit Göz Farı'ndan kullanmış olanınız var mı?
Bugüne kadar hangi markanın likit farını kullandıysam mutlaka kalıntı yaptı acaba bu nasıl?

nerde renkli göz bende o ihtiyacı karsılamak için lens alıyorum

doğal duruyormu bari?hangi marka kullanıyorsun?bir ara bende düşündüm hatta solotica çok doğal dediler burda bir sayfada vardı ben doğal göz rengimi çekip sayfaya ekledim öneride bulunsunlar diye ama pek istediğim gibi renkler değildi öneriler

bana bir arkadaş zorla kendi lensini taktı gri renk sorada kolumdan tuttu eşlerimizin yanına götürdü ayy çok güzel oldu diye ama ben bek bişey göremedim benim göz bebeklerim çapı büyük onunkiler küçük ondan olmuş resmen battı gözlerime aynada kendime bakamadım bile

Kızlar bence kahverengi göz makyaj konusunda daha avantajlı yani mavi ve yeşil gözlülere her renk makyaj gitmeyebiliyor.
Ama kahverengi göze her renk yakışıyor tabi bir de o makyajın nasıl yapıldığıda önemli bazı gözlere siyah bir kalemle bile anlam katılabiliniyor.
Benim gri göz hoşuma gider 15 yaşında kuzenim var gözleri gri bazen kıyafetine göre yeşile dönüyor ama bu göz rengide çok nadir bulunuyor bizim sıpada var ama onunda süsle alakası yok.

alcam zaten kuzum,başından beri söylüyorum yabancı bloglarda cok övülen bi eyelinermış griside siyahı da diye....almammı hhiiiççççç ama nası ödiyecem bu kadarını orasını bilmiyom işte kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…