- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- 96
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.661
işte sremimm resim çekemedim ama aynen böyle duruyor :)
ay kızlarr ben eternal macig parfüme aşık oldumbir de okadar çok parfümüm varki söylemeye utanıyorum ama gerçekten çok güzelmiş ...
ya bu kadının göz rengine hangi kalem gitmez Allah aşkınaşu buğulu bakışlara göz rengine bak
kadının gözleri güzelde çok baygın bakıyor
kız deme !!!!!!!!!! abooooo...... çok mu güzel cidden? yahu bi dolu parfümüm var benimde ,şimdi onu da alasım geldi bak.... bu arada eyeliner gri mi duruyo , gümüş mü? böyle parlak parlak duruyo demi
alkolü biraz fazla kaçırmış olabilir canımyada baktığı kişi senin benim gibi biri olmasa gerek :92:
GoldenLady'cim aldığın ürünün tam adını yazabilir misin bende merak ettim şimci
ah ah şöyle renkli gözlerim olmadı benim yaoysa çok beğenmişimdir gri mavi tonlarını yada şöyle turkuaz yeşil gözleri aramızda sanırım bir yeşil gözlü vardı.başka boncuk gözlü varmı kızlar?
supershock gel eyeliner silver gri olan ya ben bunun gibi 1 hafta önce parfümeriden aldım hemen geri iade ettim çok kötüydü bu tam istediğim gibi .
nerde renkli gözbende o ihtiyacı karsılamak için lens alıyorum
doğal duruyormu bari?hangi marka kullanıyorsun?bir ara bende düşündüm hatta solotica çok doğal dediler burda bir sayfada vardı ben doğal göz rengimi çekip sayfaya ekledim öneride bulunsunlar diye ama pek istediğim gibi renkler değildi öneriler
kuncukum kalemi göz altına sert sürdüğünde hani şu diskolarda mor ışıklar varya beyazı parlatan ışık öyle duruyor ama hafif sürerde aplikörle hafif dağıtırsan böyle baygın bir hava katıyor çok kaliteli çok güzel paraya kıy al bence
( rengide gümüş gri metalik )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?