• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu iş bankası yıllık işlem bedeli alıyorya sinir oluyorum neymiş bu hesaptan bir fatura daha telefon faturası gibi yatırırsam yıllık işlem bedeli almıyorlarmış çok saçma

benden daha bir kere bile almadı parayı hep ödeme günü 1 gün geçtkten sonra yatırıorm hemen avondan online çektiriorum aralık ve haziran aylarında para yatırmıorum yatrsamda yatırım hesabına aktarıorum hemen sonra internet şubesinden havale yapıorum yani dha hiç vermedim uyanık davranıorum

biraz sonra kataloğu ayrıntılı şekilde foto çekip yükleyeceğim kıslar

benden daha bir kere bile almadı parayı hep ödeme günü 1 gün geçtkten sonra yatırıorm hemen avondan online çektiriorum aralık ve haziran aylarında para yatırmıorum yatrsamda yatırım hesabına aktarıorum hemen sonra internet şubesinden havale yapıorum yani dha hiç vermedim uyanık davranıorum

iyide hesabın kapanmıyormu ? nasıl olur? ben beceremem ayol sen bayağı ustalaşmışsın :) sora hepsi birden gelmesin bana öyle bişi söylediler bankaya borçlanırsın gibi bende tırstım bir gün bu hesabı kullanmak istenmesem bile kapatılması gerekiyormuş yoksa senin bankadaki bu hesaptan dolayı borcun oluyormuş allah korusun faiziyle :18:

önerme de takım öncüsü olmuosn önerdiğin kişi temsilci olursa sadece hediye gelio rimel falan temsilc yapmak içn kayıt formu ve kimlk fotokopisini avona kargolaman lazm

ilksah bu kayıt formunu nerden bulurum bana yardımcı olurmusun
sen bu işlerde tecrübelisin benim birkaç arkadaş üye olmak istiyor onları kendi elimle başkasına vermek istemiyorumda:29::27:

kızlar aromadisiac ve secret fantasy'de indirim var mı

ve de black suede leather'da

true color allık ve farlarda??

aromadisiac bayanı göremedim erkek için olanda var

secret fantasy'de hiç göremedim yok sanırım

black suede leather'da var jöle hediyeli yarı fiyatına

true color farlarda yüzde 40 indirimli

kuncukum çok merak ediyordun ya cnm supershock gel eyeliner gri olanı gerçekten çok güzel formülüde rengide tavsiye ediyorum ben beğendim :116:

kızlar kargom geldi yılna derisi çantayı hiiiiç beğenmedim ama dinah çanta süpperrrr ve şu make me vonder ları da beğenmedim kolonya gibi geldi kokusu bana ama tabi zevk meselesii

hangi ürünler kalkıyor

200 civarında ürün cnm bir kaçtanesi yazayım

50 s glam, 60 ıs mod, purblanca blossom, far away dreams, ungaro erkek,

pro sport parfüm serisi, ungaro bayan, musk parfüm erkek, bali bliss , ıronman serisi, duş jelleri 4 adet lagon için üzüldüm, ultra color rich rujlardan 10 adet , tekli farlar, pro-to-go rujlar, glazewear rujlar, color bliss rujlar, anew kompakt fondotenler, likit göz farları, delikli saç fırçası umarım yenileniyordur, aloe özlü güçlendirici natürels şampuan, daha çook var cnm

Son düzenleme:
Back