• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

oyle canım yaaa okudum sizi de şimdi öyle olmuş...

Ama haksızlık yani onlar hemen faizi işliyorlar kendileri yapınca hiçbirşey yok.

benim siparişim çok birşey değil ama işte herkes birer ikişer aldı ve soruyorlar sürekli, yalancı durumuna düşüyorum.

Daha da gelmez herhalde bayramdan önce :22:

kızlar takım öncüm çok sorumsuz!
hiç benimle ilqilenmiyor!
aramıyor sormuyor... ve hiç başarı adımı yapmadık!
qeçen ay salata tabaklarını almam için temsilci fiyatıyla 30tl ye ihtiyacım vardı
aradım oda yardım etti ancak ürünleri almaya qelmedi
başıma kaldı ürünler
çok sıkıldım ben bundan yaa!
qörümcem kendisini üye yapmamı istedi bende takım öncümü arayıp söyledim
ancak hiç ilqilenmedi
onun yüzünden qörümcemi üye yapamadım
ben bu kadın yüzünden avonu bırakmak istiyorum
acaba takım öncümü değiştirme qibi bi sansım varmı???

kızlar takım öncüm çok sorumsuz!
hiç benimle ilqilenmiyor!
aramıyor sormuyor... ve hiç başarı adımı yapmadık!
qeçen ay salata tabaklarını almam için temsilci fiyatıyla 30tl ye ihtiyacım vardı
aradım oda yardım etti ancak ürünleri almaya qelmedi
başıma kaldı ürünler
çok sıkıldım ben bundan yaa!
qörümcem kendisini üye yapmamı istedi bende takım öncümü arayıp söyledim
ancak hiç ilqilenmedi
onun yüzünden qörümcemi üye yapamadım
ben bu kadın yüzünden avonu bırakmak istiyorum
acaba takım öncümü değiştirme qibi bi sansım varmı???

tö değişmiyo canım ne yazıkki. bunun mücadelesini çok verdim. ancak üç ay sipariş girmeyeceksin üyeliğin düşecek başka bi töde başlayacaksın

Konu: HARİÇ ÜRÜN UYGULAMASI

Degerli Bolge Satis Sorumlularimiz,

Kampanya 12 Katalogu|nda yer alan asagidaki urunlerin stoklarimiza bugun girmesi beklenmektedir.
<UL style="PADDING-LEFT: 18pt" type=disc>
94730 True Colour Allik - Soft Plum
36603 Today EDP
67359 Tomorrow Bayan EDP
95184 Solutions Maximum Moisture Nemlendirici Gece Kremi - 50ml
65725 True Colour Ikili Goz Fari - Healthy Glow
71625 Yaslanma Etkilerini Duzgunlestiren Pudra SPF15 - Nude Beige - 10gr
16316 Diamond EDP - 30ml
90433 Little Black Dress EDP

Bugune ait siparislerde; bu urunu istemis olan Temsilcilerimizin siparisleri saat 16:00|ya kadar bekletilecek ve urun stoklarimiza girdikten sonra faturalandirilacaktir. Icinde bu urun yer alan bugune ait siparislerin bilgisi, Internet Aktivite Raporu|na aksam saatlerinde yansiyacaktir.Saat 16:00|ya kadar urunun stoklara girmemesi durumunda ise siparisler bu urun olmadan faturalandirilacaktir.

böyle bi saçmalık yok ya. cuma günü ilk beş dk sipariş giriyorum. ama hala gelmedi kargo bugün öğleden sonra gelecekmiş. temsilcimin siparişini cumartesi 9da girdim. bugün kargoya verilmiş. ne yapmaya çalışıyor bu avon

bayram öncesi herkes bayram alışverişini yaptı ve herkes bayramdan önce gelsn die cuma günü ve hafta sonu girdi siparişleri yığıldı avona siparişler yetiştremiolar gebzeye en az 300-500 personel almaları gerekio olmuo böyle iş ilanları vermiş ama

canım akbanktan işbankasından tada postaneden temsilci numarabla gönderebilirsin. yada kredi kartınla internetten ödeme yapabilirsin

canım tesekkürler cevabın için bişey daha sorabilir miyim ben postaneden yatırmayı düşünüyorum faturamdaki hesaba havale mi yapcam yoksa direk temsilci no ile paramı yatıracam

Cumartesi 10da sipariş vermiştim,hala sevkiyata hazırlanıyor görünüyor.Cumaya kadar gelir dedim müşterilerime,cuma akşamı hepsi memleketlerine gidiyor.Bu Avon beni öldürecek ya,bu kadar vakitte nasıl gönderemezler :63:

canım tesekkürler cevabın için bişey daha sorabilir miyim ben postaneden yatırmayı düşünüyorum faturamdaki hesaba havale mi yapcam yoksa direk temsilci no ile paramı yatıracam

ben hiç portaneden yatırmadım canım. bilmiyorum:(

Back