• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar takım öncüm çok sorumsuz!
hiç benimle ilqilenmiyor!
aramıyor sormuyor... ve hiç başarı adımı yapmadık!
qeçen ay salata tabaklarını almam için temsilci fiyatıyla 30tl ye ihtiyacım vardı
aradım oda yardım etti ancak ürünleri almaya qelmedi
başıma kaldı ürünler
çok sıkıldım ben bundan yaa!
qörümcem kendisini üye yapmamı istedi bende takım öncümü arayıp söyledim
ancak hiç ilqilenmedi
onun yüzünden qörümcemi üye yapamadım
ben bu kadın yüzünden avonu bırakmak istiyorum
acaba takım öncümü değiştirme qibi bi sansım varmı???

ne yap biliyormusun tatlım .. ailen birinin adına üyelik aç aynı evde yaşadıgın eşin annen baban kardeşin vss.. şimdiki verdiğin adresi değil başka bi adres ver ..sipariş verdiğindede geçici adres olarak oturdugun evin adresini ver kurtulursun :)

kızlar kolim geldi yılbaşı katoloğunu çok beğendim öyle kötü falan deyil yanii :64:

Son düzenleme:
kolimi açtım..sonunda katologa hızlıca baktım.saatler güzel.k13 deki siparişlerimde sayfa 20 deki gece çantası pek beklediğim gibi gelmedi..make me wonder tamamen burdakilerin zevkine güvenerek almıstım..şekerli kokuları hiç kullanmamıştım farklılık olacak sevdim :16:

benimde 100 lira geçikmiş borcum vardı onu bugun yatırırsanız çekecez die mesaj geldi bugun yatıracam akşamda sipairiş girdim heralde yatırıncaz siparişimi verirler kargoya inş. cumartesiye gelir çünkü önce perşembe verdiğim sipariş cumartesiye geliyodu inş. gelir

arkadaşlar okadar çok ürün kampanya 14 den sora kalkıyormuşki görünce şok olacakasınız burada yazamayacak kadar çok :119: avon kendini bayağı bi yenileyecek galiba kızlar bugün gelen kargocu görevli bana bu avon işini yapanları avon emekli yapıyormuş bu doğrumu diye sordu bende yok cnm yok öyle bişidedim

Son düzenleme:
kolimi açtım..sonunda katologa hızlıca baktım.saatler güzel.k13 deki siparişlerimde sayfa 20 deki gece çantası pek beklediğim gibi gelmedi..make me wonder tamamen burdakilerin zevkine güvenerek almıstım..şekerli kokuları hiç kullanmamıştım farklılık olacak sevdim :16:

o parfüm çok güzel gerçekten bu ay 2 adet aldım kendime sıktığım zamanlarda ohh parfümün adı ne çok güzel kokuyo diyorlar :66:

Back