- Konu Sahibi berfinbilgen
- #22.601
Geldiiiiii kargooooooooooommmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldiiiiii kargooooooooooommmmmmmmm
ilkşahcım katoloğu beğeneceğinden eminim :)
tşk hayatım..200 civarında ürün cnm bir kaçtanesi yazayım
50 s glam, 60 ıs mod, purblanca blossom, far away dreams, ungaro erkek,
pro sport parfüm serisi, ungaro bayan, musk parfüm erkek, bali bliss , ıronman serisi, duş jelleri 4 adet lagon için üzüldüm, ultra color rich rujlardan 10 adet , tekli farlar, pro-to-go rujlar, glazewear rujlar, color bliss rujlar, anew kompakt fondotenler, likit göz farları, delikli saç fırçası umarım yenileniyordur, aloe özlü güçlendirici natürels şampuan, daha çook var cnm
tşk hayatım..
abooo bu ne böle yaww:) bu avon yılbasından sonra ozman bize yepyeni bi sayfamı acacakk yosammm:)
avon çağ atlıyor galiba kızlar o yabancıların avon katoğundakiler gelecek galiba
gelsin artı yanii bizimde hakkımız..merak ediorum acaba en çok satış hangi ülkelerde oluyor..malum biz türk kadınları süsümüze pek bi düşkünüz:) varmı bizden beterleri acaba:))
baya uygunken almıştım meyveli bşy çok hoşuma gtti bnmbali blissin vücüt spreyinin kokusunu bilen var mı?
kızlar takım öncüm çok sorumsuz!
hiç benimle ilqilenmiyor!
aramıyor sormuyor... ve hiç başarı adımı yapmadık!
qeçen ay salata tabaklarını almam için temsilci fiyatıyla 30tl ye ihtiyacım vardı
aradım oda yardım etti ancak ürünleri almaya qelmedi
başıma kaldı ürünler
çok sıkıldım ben bundan yaa!
qörümcem kendisini üye yapmamı istedi bende takım öncümü arayıp söyledim
ancak hiç ilqilenmedi
onun yüzünden qörümcemi üye yapamadım
ben bu kadın yüzünden avonu bırakmak istiyorum
acaba takım öncümü değiştirme qibi bi sansım varmı???
benden daha bir kere bile almadı parayı hep ödeme günü 1 gün geçtkten sonra yatırıorm hemen avondan online çektiriorum aralık ve haziran aylarında para yatırmıorum yatrsamda yatırım hesabına aktarıorum hemen sonra internet şubesinden havale yapıorum yani dha hiç vermedim uyanık davranıorum
selamün aleyküm hatunlar nasılsınız bakalımbakıyorumda kargolarınız teker teker geliyor yanan bana yansın içinizde en mazlum benim galiba:2::2:
yani nasıl güzel mi cnm resim koyablrmsn sadece gözününyaw bu shock gel eyeliner gri göz kalemini sürdüm kendimi yılbaşı partisine gidecekmiş gibi hissediyrm
a.s canım.nasıl olaım düştük bi k14 derdin yana yana gidioss:) sen nasılsın