• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

200 civarında ürün cnm bir kaçtanesi yazayım

50 s glam, 60 ıs mod, purblanca blossom, far away dreams, ungaro erkek,

pro sport parfüm serisi, ungaro bayan, musk parfüm erkek, bali bliss , ıronman serisi, duş jelleri 4 adet lagon için üzüldüm, ultra color rich rujlardan 10 adet , tekli farlar, pro-to-go rujlar, glazewear rujlar, color bliss rujlar, anew kompakt fondotenler, likit göz farları, delikli saç fırçası umarım yenileniyordur, aloe özlü güçlendirici natürels şampuan, daha çook var cnm
tşk hayatım..
abooo bu ne böle yaww:) bu avon yılbasından sonra ozman bize yepyeni bi sayfamı acacakk yosammm:)

gelsin artı yanii bizimde hakkımız..merak ediorum acaba en çok satış hangi ülkelerde oluyor..malum biz türk kadınları süsümüze pek bi düşkünüz:) varmı bizden beterleri acaba:))

bencede bizde çok satış oluyordun birde bizim kadın milleti ev ortamında alış veriş yapmayı seviyor :)

selamün aleyküm hatunlar nasılsınız bakalım:3:bakıyorumda kargolarınız teker teker geliyor yanan bana yansın içinizde en mazlum benim galiba:2::2:

bali blissin vücüt spreyinin kokusunu bilen var mı?
baya uygunken almıştım meyveli bşy çok hoşuma gtti bnm
banyodan sonr kullanırım genelde

kızlar takım öncüm çok sorumsuz!
hiç benimle ilqilenmiyor!
aramıyor sormuyor... ve hiç başarı adımı yapmadık!
qeçen ay salata tabaklarını almam için temsilci fiyatıyla 30tl ye ihtiyacım vardı
aradım oda yardım etti ancak ürünleri almaya qelmedi
başıma kaldı ürünler
çok sıkıldım ben bundan yaa!
qörümcem kendisini üye yapmamı istedi bende takım öncümü arayıp söyledim
ancak hiç ilqilenmedi
onun yüzünden qörümcemi üye yapamadım
ben bu kadın yüzünden avonu bırakmak istiyorum
acaba takım öncümü değiştirme qibi bi sansım varmı???

ah bnde çok uğraştım ama yok maalesef tek şey sipariş grmeyip iptal etcen üyeliğini

benden daha bir kere bile almadı parayı hep ödeme günü 1 gün geçtkten sonra yatırıorm hemen avondan online çektiriorum aralık ve haziran aylarında para yatırmıorum yatrsamda yatırım hesabına aktarıorum hemen sonra internet şubesinden havale yapıorum yani dha hiç vermedim uyanık davranıorum

canım sen söyledikten sonra ben hep bir gün gecikmeli yatırıyorum ve ben eve gelene kadar avon çekiyo maşallah hiç bekletmio parayı internetten işlem yapmama gerek kalmıyo sipariş ulaştırmadada bu kadar hızlı olsa keşke :62::62::62::62:

golden lady canım sen bir fondoten sormustun ya ben ona cevap yazmıstım gördünmü bilmiyorum.o çok kötü tatlım ben geçen yıl almıstım 1-2 kez kullanabildim.içindeki su ayrı geliyordu çamur gibi oldu birkaç kez kullanınca.sadece bendede değil aynı şeyi burda biri daha söylemişti canım.kesinlikle tavsiye etmem

Back