• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben avon un çantalarını çok beğenmiyorum ya :( tamam hoş duruyo dışardan ama çok kullanışlı değil bence..içinde ne fermuarı var ne bi gözü..bana bi kere gönderdiler öyle böyle büyük değil..eskiler belki hatırlar..bavul gibi bi omuz çantası..bi tek dışında bi göz var o kadar..içinde yok die hatırlıyorum..koccaaammmaannn bi çanta içide öyle...kalmaya giderken biyerlere pijamalarımı koyuyodum hehe :DD

Alıntı:
toraman kullanıcısından alıntı Mesajı göster
hayırlısı olsun TÖ olmak için neyapmak gerekiyor

Yeni kayıt yapman gerekiyo canım

avonun temsilci girişinde yeni temsilci öner kısmı var ordan önerdiklerim benim temsilcim mi oluyor yoksa direk benim bağlı olduğum TÖ nün mü oluyor:17:
birde 5 kişi olması gerekiyor galiba

Alıntı:
toraman kullanıcısından alıntı Mesajı göster
hayırlısı olsun TÖ olmak için neyapmak gerekiyor

avonun temsilci girişinde yeni temsilci öner kısmı var ordan önerdiklerim benim temsilcim mi oluyor yoksa direk benim bağlı olduğum TÖ nün mü oluyor:17:
birde 5 kişi olması gerekiyor galiba

önerme de takım öncüsü olmuosn önerdiğin kişi temsilci olursa sadece hediye gelio rimel falan temsilc yapmak içn kayıt formu ve kimlk fotokopisini avona kargolaman lazm

günaydın kızlar :16: güzel bir gün diliyorum :29:

daha önceki yılbaşı katologlarını hatırlıyorum da ne alacağımı şaşırırdım..bu katologda bende hayal kırıklıgına uğradım kendim adına. belki çevremdekiler begenirde 3-5 satış yapabilirim :44:

günaydın kızlar :16: güzel bir gün diliyorum :29:

daha önceki yılbaşı katologlarını hatırlıyorum da ne alacağımı şaşırırdım..bu katologda bende hayal kırıklıgına uğradım kendim adına. belki çevremdekiler begenirde 3-5 satış yapabilirim :44:

Sana da günaydın . İnşallah cnm bol bol satış yaparsın .

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyosam çok ağır değildi..hafif gibi ama celebre gibi değil biraz daha klasik bi kokuyu andırıyordu ilki..tabi bu biraz değişmiştir..
avonun yeni modası..yanlış hatırlamıyosam 50 s glam ve tomorrow aynı gibi bişey.blue rush ile wilderness de aynı gibi..

limitler ne kadar??

bide sordum bilen yok galiba tekrarlıyayım k14 de sayfa 9 da galiba pakette bi ruj gördüm resimlerde violet die bi renk varmı onda ?? eğer tahmin ettiğim rujsa çok güzel..rengi çok tatlı..herkese gider diyebilirim-uç olmadığı sürece..bide sürünce naneden mi nedir serinlik gibi karıncalanma gibi bişey oluyo..ben hafifçe sürmüştüm çok hoşuma gitti

sağol tatlım.... hafif gibi geliyo bana da bu anlattıklarınızdan...dur bakalım...alabilirim ilerde....

dün akşamüstüden beri giremedim 15 sayfa ilerlemiş oku oku gözlerim yoruldu yine....ilkşahh, turtammm çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık inşallah.

kızlar hani şu ortasından sıkınca parlatıcısı cıkan rujlar varya(hani hem ruj hem parlatıcılı olan rujlar) onun ruj kısmı mat mı yoksa hafif pırıltılımı? birde diamondsu katalogundan koklayan yazsın buraya olurmu?

kızlar kızlar kızlar:) takım öncüm meleğe bağladı. beni aradı anlaştık kaynaştık. iade yapabilirmişim. ürünlerim elimde kalırsa yardımcı olurlarmış satarlarmış. yarın gel konuşalımmış:D:29:

ahaha şikayetler işe yaramış galiba :67:

:( bana bugun müs hiz kargoya verdik bugun dedi ama.. ben geçmiş takipe bakıyorum yeni kargo falan görünmüor nedennn:4::4::4::4::4:

sistemden mi kaynaklı acaba :26:

kızlar çok üzüldüm biz burda avon derdine düstük . erkek arkadsımın okul arkadası dün bi anda merdivenden çıkarken yere yığılmıs ölmüs 20 yasında gencecik cocuk gitti bi de mühendislik okuyormus 1.sınıfta kimbilir kazanmak icin ne kadr calısmıstı. ALLAH kalanlara sabır versin valla ates düstügü yeri yakıyo . ölümün ne zaman gelecegi belli degil iste:5:

başınız sağolsun canım :25:Rabbim sabır versin hepinize..

KızLarrrrr T.Ö oldummmmm :8:

oooo hayırlı olsun seyhancımmm :38:

Arkadaşlar bende 08.11 de verdim siparişi ama halen sevkiyata hazırlanıyor yazıyor. :22:

Faturaların altında teslim süresi 2 iş günüdür yazıyor bari onu değiştirsinler. Herkes bayramdan önce ürününü almak istiyor arıyorlar insanlarada birşey diyemiyorsun.:41:

Şimdi tekrar baktım göndermişlerdir diye ama yine aynı yazıyor çok sinirlendim mail attım onda bile 2-3 iş gününde cevaplanacaktır yazıyor.

Kendileri parayı alamayınca hemen faiz işletiyorlar ama bizede öyle birşey yapsınlar o zaman...Çok sinirlendim ya anlatamam birde insanlara laf anlatamıyorsun yani.

Arkadaşlar bende 08.11 de verdim siparişi ama halen sevkiyata hazırlanıyor yazıyor. :22:

Faturaların altında teslim süresi 2 iş günüdür yazıyor bari onu değiştirsinler. Herkes bayramdan önce ürününü almak istiyor arıyorlar insanlarada birşey diyemiyorsun.:41:

Şimdi tekrar baktım göndermişlerdir diye ama yine aynı yazıyor çok sinirlendim mail attım onda bile 2-3 iş gününde cevaplanacaktır yazıyor.

Kendileri parayı alamayınca hemen faiz işletiyorlar ama bizede öyle birşey yapsınlar o zaman...Çok sinirlendim ya anlatamam birde insanlara laf anlatamıyorsun yani.

evet canım günlerdir hepimiz bekliyoruz gergin bir şekilde

bu ay sinirler tavan yaptı avon sayesinde :47:

Back