- Konu Sahibi berfinbilgen
- #22.501
kızzzlaaarr siparişim kargoya verilmiiiiiiiiiiiişşşşşşş oley oley oley oley oley:92::92:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saatin gelmesi için 4 Anew'ün de çantalı olması lazım bende bugün Anew'den 5 ürün girdim dördü çantalı üründü ama saatim gelmeyecek.
Akşam Avon'un sitesine baktım Gönderilemeyecek Ürünler yazan yerde Morgan saat ve Today parfüm yazıyordu gıcık oldum.
aa neden saat gönderilmeyecek ki bende saat için 1 ürün 10 katalog girmiştim madem saatgelmeyecek girmeyeyim ozaman
bu siparişimde parfüm tester seti istemiştim sanırım onun içinde olmaz.dediğine kulak verip k14 te tester istiyeyim.teşekkür ederim katrecimTeşekkürler İlkşah'cım bu arada Avon'a yuh diyorum o mikrodalganın limiti ne öyle valla o paraya kaç tane mikrodalga alınır.
Bu katalogla o limitler çok keskel alaka kalmış aslında Avon'u protesto etmek için bu ay herkes sadece 75 tl sipariş verse hatta siparişi olmayan hiç vermese ne güzel olur.:89:
Yeni girecek ürünlerde eh işte bi tek şu mavi mi lacivert mi gri mi rengini tam seçemedim bir çanta var o hoşuma gitti panaromam gelsin iyicene bi bakayım nasılmış.:)
Gul_eser'cim ben Jet Femme'nin ne bayan nede erkek kokusunu hiç beğenmemiştim.
Yani bayan kokusu benim tenimde çok kötü durdu ve testerını kim kokladıysa beğenmedi.
Eğer k13'te sipariş vereceksen önce testerını getir derim sonra parfümü alıpta pişman olma.
kızzzlaaarr siparişim kargoya verilmiiiiiiiiiiiişşşşşşş oley oley oley oley oley:92::92:
hmm ozaman iyi çok istedim gelmesini inş. şimdi 5 anew ürünüyle beraber gönderiyorum siparişim yalnız bişey daha var ben bu ay ilk defa hediyelerden alacam inş. şimdi saat için 10 katalog ekledim sürahi takımı için 10 katalog daha mı eklicem sonra bornoz takımı içinde mi 10 katalog eklicem kusura bakmayın çok oluyorum ama hata olsun istemiyorum ilk defa hediye alacamda
hmm ozaman iyi çok istedim gelmesini inş. şimdi 5 anew ürünüyle beraber gönderiyorum siparişim yalnız bişey daha var ben bu ay ilk defa hediyelerden alacam inş. şimdi saat için 10 katalog ekledim sürahi takımı için 10 katalog daha mı eklicem sonra bornoz takımı içinde mi 10 katalog eklicem kusura bakmayın çok oluyorum ama hata olsun istemiyorum ilk defa hediye alacamda
KızLarrrrr T.Ö oldummmmm
KızLarrrrr T.Ö oldummmmm
hayırlısı olsun TÖ olmak için neyapmak gerekiyor:26:
Yok canım o değil k13'te indirim broşüründe vardı 3. sayfada şişesi siyah ama vermedim zaten 290 lirayı geçince sepetten aldım.:)
Bu arada indirim broşüründen istediğim ilk sayfadaki Arabian Glow allık ve 3. sayfadaki Color Trend altın rengi farda stokta kalmamış gelmiycek.
cnm ind broşüründe lila mor ve siyah olan üçgene benzeyen çubuk gibi bi far var o değil mi 9,90 öı neydi nası tarifse benim ki de neyse..benim bahsettiğim o...siyah kullanmadığım için bilemicem de bende mor yeşil ve mavi var..olursa başka renklerde istiyorum aslında :)
Diamond'un kokusunu İngiltere'de ki arkadaşıma sordum Lyrical'a benziyor dedi bende almadım.:)
Benim aklım orada yeni giren Bond Girl Fever'da kaldı şişesi aynıymış ama rengi mormuş ve çok güzelmiş merakla burayada girmesini bekliyorum.:)
yanlış hatırlamıyosam çok ağır değildi..hafif gibi ama celebre gibi değil biraz daha klasik bi kokuyu andırıyordu ilki..tabi bu biraz değişmiştir..evet diamondu diyodum canım cok teşekkür ederim....ben agır kokuladan hoşlanmıyorum...hafifse düşünebilirim....saolasın canım
Bütün siparişlerim tam bi eksik yok çok şükürr .
Havlu takımını ve sürahi takımınıda attım çeyize çok beğendim sürahi takımını .
Havlu takımım iki tane oldu görümcem olursa veririm ona
Ütüm'de diğer kolide geliyo anneme vericem onuda hediye =)
Panorama'yı inceledim de temsilci programlarında limitler biraz yüksek .
ßeko şarjlı el süpürge.
ßeko tost makinası ..
ßeko mikrodalga fırın var ..