• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızzzlaaarr siparişim kargoya verilmiiiiiiiiiiiişşşşşşş oley oley oley oley oley:92::92:

Canım saatin gelmesi için 4 Anew'ün de çantalı olması lazım bende bugün Anew'den 5 ürün girdim dördü çantalı üründü ama saatim gelmeyecek.
Akşam Avon'un sitesine baktım Gönderilemeyecek Ürünler yazan yerde Morgan saat ve Today parfüm yazıyordu gıcık oldum.:20:

cnm senin kinin gelmemesi ithalat sorunu ama gelir bir sonra ki siparişnle

:69::71:kızlar sadece ben uğraşmadm diğer arkadşta çekmeyle uğraştı asıl en büyük teşekkürler ona

Son düzenleme:
Teşekkürler İlkşah'cım bu arada Avon'a yuh diyorum o mikrodalganın limiti ne öyle valla o paraya kaç tane mikrodalga alınır.:19:
Bu katalogla o limitler çok keskel alaka kalmış aslında Avon'u protesto etmek için bu ay herkes sadece 75 tl sipariş verse hatta siparişi olmayan hiç vermese ne güzel olur.:89:
Yeni girecek ürünlerde eh işte bi tek şu mavi mi lacivert mi gri mi rengini tam seçemedim bir çanta var o hoşuma gitti panaromam gelsin iyicene bi bakayım nasılmış.:)

Gul_eser'cim ben Jet Femme'nin ne bayan nede erkek kokusunu hiç beğenmemiştim.
Yani bayan kokusu benim tenimde çok kötü durdu ve testerını kim kokladıysa beğenmedi.
Eğer k13'te sipariş vereceksen önce testerını getir derim sonra parfümü alıpta pişman olma.
bu siparişimde parfüm tester seti istemiştim sanırım onun içinde olmaz.dediğine kulak verip k14 te tester istiyeyim.teşekkür ederim katrecim

hmm ozaman iyi çok istedim gelmesini inş. şimdi 5 anew ürünüyle beraber gönderiyorum siparişim yalnız bişey daha var ben bu ay ilk defa hediyelerden alacam inş. şimdi saat için 10 katalog ekledim sürahi takımı için 10 katalog daha mı eklicem sonra bornoz takımı içinde mi 10 katalog eklicem kusura bakmayın çok oluyorum ama hata olsun istemiyorum ilk defa hediye alacamda

hmm ozaman iyi çok istedim gelmesini inş. şimdi 5 anew ürünüyle beraber gönderiyorum siparişim yalnız bişey daha var ben bu ay ilk defa hediyelerden alacam inş. şimdi saat için 10 katalog ekledim sürahi takımı için 10 katalog daha mı eklicem sonra bornoz takımı içinde mi 10 katalog eklicem kusura bakmayın çok oluyorum ama hata olsun istemiyorum ilk defa hediye alacamda

Canım bornoz takımı tükenmiş ben bugün öğlen girdim gözükmedi ama sürahi takımı için 10'lu katalog eklemen yeterli olacak.:)
Saat gelmesi içinde 4 ila 17. sayfalar arasından 4 adet ürün vermen ve 1 tanesinin yeni giren Platinum +55 yaş serisinden olması yeterli:)
Bol satışlar ve hediyeler canım:)

bir defa 10lu katalog gir cnm

yok yok hala sevkiyata hazırlanıyor bu ay avon gıcık kaptım sana yaa
bayramdan önce geçsin lütfen elimeee pufff

Yok canım o değil k13'te indirim broşüründe vardı 3. sayfada şişesi siyah ama vermedim zaten 290 lirayı geçince sepetten aldım.:)
Bu arada indirim broşüründen istediğim ilk sayfadaki Arabian Glow allık ve 3. sayfadaki Color Trend altın rengi farda stokta kalmamış gelmiycek.:14:

cnm ind broşüründe lila mor ve siyah olan üçgene benzeyen çubuk gibi bi far var o değil mi 9,90 öı neydi nası tarifse benim ki de :9: neyse..benim bahsettiğim o...siyah kullanmadığım için bilemicem de bende mor yeşil ve mavi var..olursa başka renklerde istiyorum aslında :)

Diamond'un kokusunu İngiltere'de ki arkadaşıma sordum Lyrical'a benziyor dedi bende almadım.:)
Benim aklım orada yeni giren Bond Girl Fever'da kaldı şişesi aynıymış ama rengi mormuş ve çok güzelmiş merakla burayada girmesini bekliyorum.:)

evet diamondu diyodum canım cok teşekkür ederim....ben agır kokuladan hoşlanmıyorum...hafifse düşünebilirim....saolasın canım
yanlış hatırlamıyosam çok ağır değildi..hafif gibi ama celebre gibi değil biraz daha klasik bi kokuyu andırıyordu ilki..tabi bu biraz değişmiştir..
avonun yeni modası..yanlış hatırlamıyosam 50 s glam ve tomorrow aynı gibi bişey.blue rush ile wilderness de aynı gibi..
Bütün siparişlerim tam bi eksik yok çok şükürr .
Havlu takımını ve sürahi takımınıda attım çeyize çok beğendim sürahi takımını .
Havlu takımım iki tane oldu görümcem olursa veririm ona:27:
Ütüm'de diğer kolide geliyo anneme vericem onuda hediye =)

Panorama'yı inceledim de temsilci programlarında limitler biraz yüksek .
ßeko şarjlı el süpürge.
ßeko tost makinası ..
ßeko mikrodalga fırın var ..

limitler ne kadar??

bide sordum bilen yok galiba tekrarlıyayım k14 de sayfa 9 da galiba pakette bi ruj gördüm resimlerde violet die bi renk varmı onda ?? eğer tahmin ettiğim rujsa çok güzel..rengi çok tatlı..herkese gider diyebilirim-uç olmadığı sürece..bide sürünce naneden mi nedir serinlik gibi karıncalanma gibi bişey oluyo..ben hafifçe sürmüştüm çok hoşuma gitti

Kızlarr şu anewin çantasından gelen varmı.hayrına fotolayıp koysa ne kadan iyi olur...birde kataloğu koyan arkadaşlar emekleriniz için çoooooook teşekkürler.inşallah bol bol satışlarınız olur

Back