• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm arkadaşlar ben anew kremlerinden alacamda 3 tane siparişim var anewde de çanta hediyesi oldğu için acaba 3 anew kreme 3 çanta gönderir mi? hemen cvp yazabilirmisiniz sipariş girecem de

her kreme bi tane canım tabiki üç çanta gelir

kızlar çok üzüldüm biz burda avon derdine düstük . erkek arkadsımın okul arkadası dün bi anda merdivenden çıkarken yere yığılmıs ölmüs 20 yasında gencecik cocuk gitti bi de mühendislik okuyormus 1.sınıfta kimbilir kazanmak icin ne kadr calısmıstı. ALLAH kalanlara sabır versin valla ates düstügü yeri yakıyo . ölümün ne zaman gelecegi belli degil iste:5:

kızlarrr birsey sorcam normalde takıların kar oranı normal ürünlerden daha az oluyor degilmi biz onu baska bi rakamla carpıyoruz ya hani takıları ben o sekilde hesaplamıstım brosurdeki takıları ama bana diger ürünlerle carpılmıs haliyle geldi yani atıyorum normalde benim hesabıma göre kolyenin fiyatını 8.5 beklerken 7,5 olarak faturalanmıs anlamadım ne iştir yaaa......
onu bende fakettim. takılarla diğer ürünlerin kar oranını aynı yapmışlar.:21:

Son düzenleme:
kızlar çok üzüldüm biz burda avon derdine düstük . erkek arkadsımın okul arkadası dün bi anda merdivenden çıkarken yere yığılmıs ölmüs 20 yasında gencecik cocuk gitti bi de mühendislik okuyormus 1.sınıfta kimbilir kazanmak icin ne kadr calısmıstı. ALLAH kalanlara sabır versin valla ates düstügü yeri yakıyo . ölümün ne zaman gelecegi belli degil iste:5:

allah ailesine sabır versen cnmmm
3 günlük dünyadayız iştee çok etkilendim önemli olan yaşarken bilmeliyiz sevdiklerimizin kıymetini

öyle canım. ne zaman, nerde, ne olacağını bilmeden yaşıyoruz,ölüm bir nefes kadar yakın bizlere, rabbim ömründe, ölümünde hayırlısını versin.ölen gencede rahmet eyleyip ailesine sabırlar versin

yaaa Allah Rahmet eylesin . ailesine de bol bol sabır versin inşallah. genç ölümü çok zor valla.:5:

şarjlı süpürge çok güzel 5 yıl kullandım. onun gibisini görmedim keşke bende o kadar sipariş yapabilsemde kazansam ne güzel olurdu:(

Teşekkürler İlkşah'cım bu arada Avon'a yuh diyorum o mikrodalganın limiti ne öyle valla o paraya kaç tane mikrodalga alınır.:19:
Bu katalogla o limitler çok keskel alaka kalmış aslında Avon'u protesto etmek için bu ay herkes sadece 75 tl sipariş verse hatta siparişi olmayan hiç vermese ne güzel olur.:89:
Yeni girecek ürünlerde eh işte bi tek şu mavi mi lacivert mi gri mi rengini tam seçemedim bir çanta var o hoşuma gitti panaromam gelsin iyicene bi bakayım nasılmış.:)

Gul_eser'cim ben Jet Femme'nin ne bayan nede erkek kokusunu hiç beğenmemiştim.
Yani bayan kokusu benim tenimde çok kötü durdu ve testerını kim kokladıysa beğenmedi.
Eğer k13'te sipariş vereceksen önce testerını getir derim sonra parfümü alıpta pişman olma.

arkadaşlar bişey daha soracam şimdi anewden 5 ürün siparişi girdim bidee saat gecek yazıyo 3 de çanta olması lazım saati alırsam çantalar gelmezmiki accaba sipariş özetinde çanta hediye filanazmıyoda acaba faturadamı çıkar

arkadaşlar bişey daha soracam şimdi anewden 5 ürün siparişi girdim bidee saat gecek yazıyo 3 de çanta olması lazım saati alırsam çantalar gelmezmiki accaba sipariş özetinde çanta hediye filanazmıyoda acaba faturadamı çıkar

nie çanta gelmesin cnm her anew ürününe bir çanta otomatk eklenio

Canım saatin gelmesi için 4 Anew'ün de çantalı olması lazım bende bugün Anew'den 5 ürün girdim dördü çantalı üründü ama saatim gelmeyecek.
Akşam Avon'un sitesine baktım Gönderilemeyecek Ürünler yazan yerde Morgan saat ve Today parfüm yazıyordu gıcık oldum.:20:

Back