• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok ben o kadarda deyil 10 yılımı verdim avona dahada veririm ayol şaka yapıyorum :1:

:1: kendim için alıyorum canım kazancım yok benim ama katoloklar birazdaha güzel olsa yurt dışında dahada önem veriyorlar sıkıntılar var türkiyede stok çok az tutuluo sonrasında sorun yaşanıyo avon duysun sesimiii:62:

:1: kendim için alıyorum canım kazancım yok benim ama katoloklar birazdaha güzel olsa yurt dışında dahada önem veriyorlar sıkıntılar var türkiyede stok çok az tutuluo sonrasında sorun yaşanıyo avon duysun sesimiii:62:

bu konuda bende katılıyorum sana bende kendim alıyorum ihtiyacımı fazlasıyla gördüm ama yılbaşında müşterilere yüklenecektim durum fahim gibi görünüyor ama belli olmaz tabii bakarsın çok satış olur :34:

kızlar kızlar kızlar:) takım öncüm meleğe bağladı. beni aradı anlaştık kaynaştık. iade yapabilirmişim. ürünlerim elimde kalırsa yardımcı olurlarmış satarlarmış. yarın gel konuşalımmış:D:29:

k13 e devam bence kızlar umutlarım suya düstü cogu %40 ucuk fiyatlar ucuk paketler bu ne yaaa yeni yıla böyleemi giricez biz bi de 1milyar yapmslar bu kadar kişiyi toplasak bu katalogtan anca hepimizin satısı toplam 1 milyar olur iğrenç ötesi hiç kimseye göstermeye bile gerek yok benim cevremdekler hep ögrenci nerden bulsnlar 50 60 tl yi bi pakete para versinler 75 yaparsam sükredicem..

Son düzenleme:
kızlar kızlar kızlar:) takım öncüm meleğe bağladı. beni aradı anlaştık kaynaştık. iade yapabilirmişim. ürünlerim elimde kalırsa yardımcı olurlarmış satarlarmış. yarın gel konuşalımmış:D:29:

hadi gözün atdın canım senin adına sevindim birazda işgillendim.şikayetlirine karşılık avon arayıp uyardımı yoksa birden bire u dönüşü yaptığına göre

ellerinize sağlık kızlarrr..
püfff bu ne biçim yılbası katalogu yaaa avon resmen bizle dalga gecio gibi..k13 bile yılbası kataloguna on baasarrr

slm arkadaşlar ben anew kremlerinden alacamda 3 tane siparişim var anewde de çanta hediyesi oldğu için acaba 3 anew kreme 3 çanta gönderir mi? hemen cvp yazabilirmisiniz sipariş girecem de

hadi gözün atdın canım senin adına sevindim birazda işgillendim.şikayetlirine karşılık avon arayıp uyardımı yoksa birden bire u dönüşü yaptığına göre

tabiki canım şikayetler... ve bu ay belli büyüme yapam tölere bir miktar para yatacak ben üye yapınca o büyüyecek:) vicdan sızlaması değil yani

Back