• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
_Dersena_, bal_petegi, bio88, eeesss, GoldenLady, gul_eser, Katre83, kuzeymila, masumprenses, melis91, Micky, shekerloo, SiremimS, toraman, zaaide

Çogu kişi sessiz kaldı ..

Dersena'cım galiba bu sessizlik k14'ün hayal kırıklığından açıkcası katalog beni pek tatmin etmedi.:4:
Yani bir yılbaşı kataloğu böyle mi olur Avon'a teessüflerimi gönderiyorum.:33:

Kızlar aranızda bu saç şekillendiriciyi kullanan varmı almak istiyorumda önce sorayım dedim
Advance Techniques Sculp It! Liquid Spray Wax

puff ne biçim katolok yaa
beğenmedim valla şimdilik inş. müşterilerim beğenirr
ilkşahcım bu arada ilk izleyicin oldummmm haberin ola

olsun turtamcım ya anladım netin gittiğini çok teşekkür ederim ama tekrar vakit ayırdınız bizim için uğraştınız.. katolok çok kötüymüş canım ya ya ben yılbaşı için çıtayı yükselttim ondan heralde ama avonunda türkiyeye özenmediğini düşünmeye başladım artık

kızlar emekleriniz için çok çok teşekkür ederiz sagolun :)
birde siparişi hala sevkiyata hazırlanyor yazanlar için söylüyorum benimde öyle yazıyor fakat yakınımdaki kargo birimine ulaşmış yarın elime geçer büyük ihtimal siparişimi pazartesi akşamı vermiştim :)

ilksah ve turtam teşekkürler kızlar..

gerçekten emek isteyen bir iş yapıp uğraşıyorsunuz Allah razı olsun

ben de beğenmedim kataloğu zaten yeni yeni çoğalmıştı müşterilerim umarım alan olur

Back