• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ilkşah devreye girdiise olay çözülmüştür:D
saoolll turtammm kız bu arada canım turta isetdiii pastaneye gidiom almaya beni bekleyin anacıım byyyy:56::56:

turtaaammmmm çevrim dışı oldun yine msn belası yaaa sende sildim sanma

arkadaşlar bana da geldi kargo katologu hiç beğenmedim öğlen eklenenlerden başka iyi bişey dte yok zaten o paketlerde çok pahalı panoromada 560 a beko şarjlı el süpürgesi 930 a süpürgeyle beraber beko tost makinesi 1660 a beko mikrodalga fırın var hediyeler güzel ama ben bu kadar satış yapamadıımdan sadece bakmakla yetiniyorum

kızlarrr birsey sorcam normalde takıların kar oranı normal ürünlerden daha az oluyor degilmi biz onu baska bi rakamla carpıyoruz ya hani takıları ben o sekilde hesaplamıstım brosurdeki takıları ama bana diger ürünlerle carpılmıs haliyle geldi yani atıyorum normalde benim hesabıma göre kolyenin fiyatını 8.5 beklerken 7,5 olarak faturalanmıs anlamadım ne iştir yaaa......

ya bende öyle biliyodum ama karşılaştırdım diğer ürünlerle. yüzde oranı aynı. takılara özel bişi yok yani

Allah'tan evli değilim hee. kesin herif beni bilgisayarla birlikte kapı önüne koymuştu

nabersiniz kızlar...

dinah çantadan bende istedim ama gönderilemiyo ....

valla ben ilk gün sipariş vermedim ama paketim kargoda yarın gelir heralde..

bu arada 3 saattir geçimiş sayfaları okumaktan beynim döndü :D

ne kadar yazıyosunuz kızlar yaa :)))

evimde net yok hızınıza yetişemiyom accık yavaş :))

iyi akşamlar nasılsınız?ya katalog diye yatıp yiine aynı hevesle kalkıyorum ama benim sip yoğunluktan dolayı 2 3 gün gecikecek diyo deli oldum yaaaa!!!!!

Back