How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Tır Tır Tırlattık Aklımızı
Fır Fır Fırlattık Tahtımızı
Avona Nispet File File Vere Vere
Zır Zır Zırlattık Bahtımızı...

AVON BUNLAR SANAAAAAAAAA :52::36::36::24::24::24::24::4:

Son düzenleme:
ya kızlar gece gece sipariş girdim kafa döndü mü naptı ya :( az önce sipariş verdim.ilk siparişimde fırsat köşesinden filan vardı.bunda da var.ödül satışı topladım 288 filan oluyo..ben nasılsa fırsat köşesi geçerli değil tekrar sipariş girerim diye abartmadım ama şimdi de pişman oldum ya :( 2 lira için gider mi acaba sürahi takımı napsam ki arayıp yarın iptal mı ettirsem sizce? siparişim olacak diye tahmin ediyorum ama belli de olmaz :( ya gece gece nereden çıkardıysam fırsat köşesi dahil değil diye..bide secret fantasy parfümlerde var hesapta iyice karışık benim hesap...kaçta faturalanır sizce?

hahaha süper olurdu :90: ahh bi gelse kargom hepsini çekmeyi isterim ama faturalama iki gün sürdü kargoda inşallah öyle olmaz:43: iyi geceler herkese:58:

ya kızlar gece gece sipariş girdim kafa döndü mü naptı ya :( az önce sipariş verdim.ilk siparişimde fırsat köşesinden filan vardı.bunda da var.ödül satışı topladım 288 filan oluyo..ben nasılsa fırsat köşesi geçerli değil tekrar sipariş girerim diye abartmadım ama şimdi de pişman oldum ya :( 2 lira için gider mi acaba sürahi takımı napsam ki arayıp yarın iptal mı ettirsem sizce? siparişim olacak diye tahmin ediyorum ama belli de olmaz :( ya gece gece nereden çıkardıysam fırsat köşesi dahil değil diye..bide secret fantasy parfümlerde var hesapta iyice karışık benim hesap...kaçta faturalanır sizce?

sabah 8de ara tatlım iptal et şimdide güzelce hesapla ne nası gerekio öle girersin tekrar iptal olunca derim benn:34:

Back