How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar gece gece sipariş girdim kafa döndü mü naptı ya :( az önce sipariş verdim.ilk siparişimde fırsat köşesinden filan vardı.bunda da var.ödül satışı topladım 288 filan oluyo..ben nasılsa fırsat köşesi geçerli değil tekrar sipariş girerim diye abartmadım ama şimdi de pişman oldum ya :( 2 lira için gider mi acaba sürahi takımı napsam ki arayıp yarın iptal mı ettirsem sizce? siparişim olacak diye tahmin ediyorum ama belli de olmaz :( ya gece gece nereden çıkardıysam fırsat köşesi dahil değil diye..bide secret fantasy parfümlerde var hesapta iyice karışık benim hesap...kaçta faturalanır sizce?

Canım Bence İptale Hiç Gerek Yok Katalok Ayın 3üne Kadar Geçer O Zamana Kadar Toplarsın Bence Sipariş Ama Yok Ben Şimdi İstiyorum Diyosan Yarın Erkenden Avonu Ara İptal Ettir Tekrar Gir..
Secret Fantasty Parfüm de Dahil mi Bu Toplama Canım ?

hayır canım o dahil değil...ama şimdi farkettim 3 lü paketler vardı hani 17500 liraydı onlardan son gün 3 tane isteyen olmuştu ben kamp bitti sanıyodum.şimdi dedim bi bakayım ne varmış diye bi baktım hala devam ediyo..işten güçten avona vakit ayıramıyom ki bacım ya napim :DDD

hayır canım o dahil değil...ama şimdi farkettim 3 lü paketler vardı hani 17500 liraydı onlardan son gün 3 tane isteyen olmuştu ben kamp bitti sanıyodum.şimdi dedim bi bakayım ne varmış diye bi baktım hala devam ediyo..işten güçten avona vakit ayıramıyom ki bacım ya napim :DDD

:9::9::9::9: Süper O Zaman Bende Akıllı Hızlı Sipariş Girecem Diye Katalog Eklemedim Bana Gelen Giden Yok Ne Sürahi Ne Havlu :9::9::9:

perceivelerin indirimde olmasını bekliodum 3 yıl başıdır aynısını yapıolar o 3yıl başındada aldım bu yılbaşıda alcam :12:

bnm kargo kredi kontorülde yrn gidip iadelerimi vercem üstüne ne kadr kalıosa onuda bankaya yatırcam inş hemen iadelerim gider pek sanmıorum ama en kötü ihtimal bayramdan sona tekrar sip vermem gerekecek off avon yaa erken faturalandırmadı şimdide bi dünya işle uğraşcam müşterillere laf anlat bidahaa :88:

bayramdan sonra sipariş vereceğim pembe havlu takımı için ilk 15binde olmak gerekiyormuş alabilir miyim sizce yoksa o zamana kadar 15bini geçer mi?birde k13de 9 sayfada vücut spreyi var ball bliss shimmering body mist,onun kokusunu biliyor musunuz,güzel mi?

bayramdan sonra sipariş vereceğim pembe havlu takımı için ilk 15binde olmak gerekiyormuş alabilir miyim sizce yoksa o zamana kadar 15bini geçer mi?birde k13de 9 sayfada vücut spreyi var ball bliss shimmering body mist,onun kokusunu biliyor musunuz,güzel mi?

canım fiyat 250 tl oldugu icin bi cok temsilci bayramdan önce en azından sürahi takımını almak icin sipars girecektir ve ilk 15bini gecer diye düsünüyorum bayramdan önce hatta simdi vermeye calıs derim

offf yaaaa k:14te far away indrmde mi acaba öğrenmem gerekkk acil ama imkanz temilcimde uyumuşş

kızlarrrrrrrr..sevkiyata hazırlanıyor diyor benim siparişimde de ama bir önceki kargo takibine tıkladığımda yeni fatura numaramla çıkış tarihini 10,11.2010 olarak gösteriyor :62::62::62: yarına kadar kimsefoto eklemezse ben size fotolamaya çalışırım :10:

Son düzenleme:
Back