How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

K14 için yavaş yavaş toplanıyoruz oleeyyy:13:

şimdi yurtiçi kargo geldi buraya sordum adama ne zaman gelir diye eğer ankara üzerinden gelirse bugun öğleden sonra gelirmiş :62: direkt gelirse yarın :8:

Kızlar sorum olacak size. Faturalarım otomatik ödeme talimatındaydı. Bugun faturamın son günü ve hesapta para yok. Ben daha sonra hesaba para aktarınca faturam nasıl ödenecek . Bunun için ne yapmam gerek?

yakında haberlere çıkıcaz Flaş Flaş Avon son günlerin en çok tıklanan sitesi olduu K14 ü belkeyen temsilciler çoştu :9::62:

Kızlar sorum olacak size. Faturalarım otomatik ödeme talimatındaydı. Bugun faturamın son günü ve hesapta para yok. Ben daha sonra hesaba para aktarınca faturam nasıl ödenecek . Bunun için ne yapmam gerek?

sanırım avon tekrar hesapları kontrol ediyor canım ama sen onları bekleme. temsilci sayfana girdiğinde temsilciye özel başlığının altında ödeme sayfası var ordan otomatik ödemeyi seç tekrar ve hangi fatura olduğunu işaretle gün içinde çekiyorlar faturanı...

canım bankaların dönem dönem taramaları oluor en yakın ne zaman tarama yapacaksa o zaman yatr ceker avon. ya da bi şekilde eft yap canm avonun faturasında yazıyo hesap numaraları falan benm bildigim bu skilde oluyor ben iş bankasından eft yapıyorum gecikmiş borcu..

of kızlar ya dün öglen kargoya verilmişti kolilerim ama simdi aradım kargoyu bi de ukala insanlarki sanki dünyayı onlar kurtaracak saygı diye birsey yok 2saat kendi aralarında birseyler konusuyolar bana isim ne dedi kac defa . sonra yokmus koli dedi bende dagıtıma cıkmıs olabilirmi dedim olamaz gözkürdü dedi off bugünde avon yalan oldu off offf :S

canım bankaların dönem dönem taramaları oluor en yakın ne zaman tarama yapacaksa o zaman yatr ceker avon. ya da bi şekilde eft yap canm avonun faturasında yazıyo hesap numaraları falan benm bildigim bu skilde oluyor ben iş bankasından eft yapıyorum gecikmiş borcu..

eft de fark ödüyosun galiba canım. ayrıyeten avonda faiz uyguluyo gitti bütün kar:37:

:
sanırım avon tekrar hesapları kontrol ediyor canım ama sen onları bekleme. temsilci sayfana girdiğinde temsilciye özel başlığının altında ödeme sayfası var ordan otomatik ödemeyi seç tekrar ve hangi fatura olduğunu işaretle gün içinde çekiyorlar faturanı...

çOK sağol cnm ya bunu ögrendıgım iyi oldu dedıgın şekliyle yaparım artık . :9:

avon sitesinden, temsilciye özel ve ödeme sayfasına gir.
Tahsilat taleplerinizi hafta içi 10:00 - 17:00 saatleri arasında internet sitemizden kuruluşumuza iletebilirsiniz yazıyor.... [ hesabında para varsa] oraya tıkla.

yakında haberlere çıkıcaz Flaş Flaş Avon son günlerin en çok tıklanan sitesi olduu K14 ü belkeyen temsilciler çoştu :9::62:

:52::52::52:

of kızlar ya dün öglen kargoya verilmişti kolilerim ama simdi aradım kargoyu bi de ukala insanlarki sanki dünyayı onlar kurtaracak saygı diye birsey yok 2saat kendi aralarında birseyler konusuyolar bana isim ne dedi kac defa . sonra yokmus koli dedi bende dagıtıma cıkmıs olabilirmi dedim olamaz gözkürdü dedi off bugünde avon yalan oldu off offf :S

canım sorma bu kargocular öldürdü beni.evim 2 şubenin aradında kalıyor biri diyor diğerini ara öbürü diyor diğerini ara :22: evime başka koli geldi 1 hafta almadılar..bende öle aradığımda sonuç alamadım ilgilenmediler..şimdi iş yeri adresimi verdi şükür bu yeni şubem pek bir iyi..kargo 15,00 de ellerine geliyor 15,30 da bana :9:

Back