• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yarına herkes tıkışçak bence buraya duyan gelcek:9:k14ten bişi kaçıran olmicak site çökmese bari tek sıra halinde sırayı bozmadan gelin heeee:16:

Son düzenleme:
offfffffffffff yaaaaaaaaaaaa daha kargoya verilmemiş çıldıracaaaammmm

katil etçek bunlar bizi ilkaycım yaaaa offff yada delirtcekler :36:

Sanki bize ne hazırlıyorlarsa bir yada iki tanecik koli çok mu zor yani !!!madem yetişemiyorlar elemanları çogaltsınlar !!yada başka bikargo şirketi ilede anlaşınlar o kadar para kazanıyorlar!!!:88::4::63::57:

neyse ben çıkar kızlarhepinize hayırlı geceler:) malum yarın on kasım tören var :) yegenlerin gösterisine gitcem:)görüşmek üzere..

ya avonda çalışmayı düşündüm defalarca ikitellide eğer çalışsaydm eski bir temsilci olarak bu sorunları hergün dile getirirdim :10:

arkadaşlar benimki kargoda ama yarın gelmezki yarın resmi tatil 10 kasım :s

kargo çıkış tarihinde 10 kasım yazıyor ayol bugün 9 kasım nasıl olur demekki yarın dağıtım yok

Son düzenleme:
darısı başınıza kuzularım :) daha bekleyen 220 liralık satış var temsilci fiyatı ile..onlarıda artık temsilcilere bölcem :) yaaa inşaALLAh yine satışım böyle olur K14de:( şu tost makinası ve elektrikli süpürgeyi çeyizimde görmek istiorummm:69:

kzım birsey söyliyim mi ben erkek arkadsımın ablasına sarjlı süpürge aldım sinbonun 49 tl di özdilekte ve elektrik süpürgesi kadar güçlüydü genelde 1,6 watt oluyo bunlar ve hiç cekmiyo bizim evde var duruyo ablası onu elektrikli süpürge gibi kullanıyo bazen benim dedigim 45 watt düsünebiliyomusun bence o kadar üzülme onu siddetle tavsiye ediyorum hatta bizim kaynana cok begenmis gittik bi tanede ona aldık :):):10:

Son düzenleme:
Back