- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #21.821
evet canım bendede açılmıyor
Allah Allah sitemi yenileniyor ki yine anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bendede açılmıyor
avon temsilci girişi açılmıyor bende yaaaa
sizde de öylemi?
yaa çıldırcam walla en azından siteye bakıyoduk şimdi o da yok huffffff
590 lıksiparişi göndermiş bulunuyoruz.. :) ya inşaALLAh bayramdan sonraya kalmaz zaten indirim broşüründen eksik gelcek kemerler ..
590 lıksiparişi göndermiş bulunuyoruz.. :) ya inşaALLAh bayramdan sonraya kalmaz zaten indirim broşüründen eksik gelcek kemerler ..
bendede açılmıyor belli bi değişiklik yapıyorlar ..gün hediyesi olmasın ya:) 590 liralıksipariş yolladık kalbime iner
Canım Ya Kemer Kimseye Gelmiyo Stok 1 miydi 2 mi Valla Süpheleniyorum Çok Fena İlk Dk Girenlere Bike Gelmemiş
maşallah canım ya ne mutlu sana biz ne zaman bu kadar çok sipaiş verceğiz ya
geeellldiiimm gün hediyesini cuma günü girerler canım bayram süresi içinde sipariş verenler için
Canım Ya Kemer Kimseye Gelmiyo Stok 1 miydi 2 mi Valla Süpheleniyorum Çok Fena İlk Dk Girenlere Bike Gelmemiş
darısı başınıza kuzularım :) daha bekleyen 220 liralık satış var temsilci fiyatı ile..onlarıda artık temsilcilere bölcem :) yaaa inşaALLAh yine satışım böyle olur K14de şu tost makinası ve elektrikli süpürgeyi çeyizimde görmek istiorummm