How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm kızlar temsilci girişini filan geçtim hiiiiçççç açılmıyo site...azcik bakacadım yaww :DDD bugün açılırmı ki ya sipariş verecek oluyom hep aynı ya :((

590 lıksiparişi göndermiş bulunuyoruz.. :) ya inşaALLAh bayramdan sonraya kalmaz :( zaten indirim broşüründen eksik gelcek kemerler ..

bendede açılmıyor belli bi değişiklik yapıyorlar ..gün hediyesi olmasın ya:) 590 liralıksipariş yolladık kalbime iner :D

ilkşah yine gitmiş peeeeehhh. bugün bağlantıda bir sorun var anlaşılan ilkşahta düşüp düşüp duruyodu ya.

Canım Ya Kemer Kimseye Gelmiyo Stok 1 miydi 2 mi Valla Süpheleniyorum Çok Fena İlk Dk Girenlere Bike Gelmemiş :47:

tatlım ilk 5 dakika için girdim ben gönderdikten 10dakika sonrada site çöktü düşün artık daha ne kadar çabuk girilebilir ki..bence stokta falan yoktu ..

maşallah canım ya ne mutlu sana :( biz ne zaman bu kadar çok sipaiş verceğiz ya

darısı başınıza kuzularım :) daha bekleyen 220 liralık satış var temsilci fiyatı ile..onlarıda artık temsilcilere bölcem :) yaaa inşaALLAh yine satışım böyle olur K14de:( şu tost makinası ve elektrikli süpürgeyi çeyizimde görmek istiorummm:69:

geeellldiiimm gün hediyesini cuma günü girerler canım bayram süresi içinde sipariş verenler için

gün hediyesi gözümde yok parfümlerde stok sorunu olabilir o yüzden ben gönderdim ..stok sorunundan bıktım artık herdefasında mutlaka ürün eksik geliyor!!!

darısı başınıza kuzularım :) daha bekleyen 220 liralık satış var temsilci fiyatı ile..onlarıda artık temsilcilere bölcem :) yaaa inşaALLAh yine satışım böyle olur K14de:( şu tost makinası ve elektrikli süpürgeyi çeyizimde görmek istiorummm:69:

ahh ahhh keşke canım umarım bizede bölen biri olur :D:8::8::8::1::1: snn gibi iyi niyetle insanlarla karşılaştırmak nasip etsin...

Back