• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar bi soru sormuştum ama kimse takmamış :67:

Bir tane daha sorum olucak, avonun sitesinden kampanya 13 ün temsilci fiyat listesini indirebiliyorduk ama bi türlü yerini bulamadım ya sinir oldum. yanımda da yok şu an ve acil lazım lütfen yardımcı olur musunuz???

avondan haberler bölümene girince sayfanın en sonunda fiyat listesi yazıyor ama baktığımda k12 fiyat listesi çıkıyor cnm k13ü yayınlamamışlar

Son düzenleme:
Kızlar peki 45 yaş üstü bir bayan için anew ultimate serisini mi yoksa solution ageless ürününü mü önerirsiniz?
Annem anew kullanıyor ama solution daha uygun olduğu için bazı bayanlar onu istiyor.

Solution bana çok etkiliymiş gibi gelmiyor ama kullanan var mı acaba ageless çeşidini?

Kızlar peki 45 yaş üstü bir bayan için anew ultimate serisini mi yoksa solution ageless ürününü mü önerirsiniz?
Annem anew kullanıyor ama solution daha uygun olduğu için bazı bayanlar onu istiyor.

Solution bana çok etkiliymiş gibi gelmiyor ama kullanan var mı acaba ageless çeşidini?

anew ürünü cilt kalitesi açısından daha iyi tabiki cnm ama cilt tipi ve cilt sorunu neymiş cnm

kullanılmıs bir ürün iade edilemiyormu?peki beklentilerimi karsılamadı maddesi nasıl olacak o zaman?ben rimelle birlikte makyaj temizleme ürününüde göndermiştim ama kullandım baya bir.o iade olmazmı

edilebilio cnm ya o secretın anahtarlığı olmadığından belki kabul edlmez ama diğer kullanılmış ürünleri alıolar denemeden nasıl anlıcaz yoksa

artık k14 salıya gelirse yayınlayabilirmisin sitede cnm walla hepimiz merak içindeyiz ben daha k13ten sipariş vermedim daha topluyorum indirim broşürünü kimseye göstermedim bile çoğu ürün bittiği için

en geç çarşamba elimde olacak K14 gelsin çeker resimleri paylaşırım sizinle:)

şeymaaaaa topiğinde pembe bi ru gördümm secret parfümün yanında o avondan mı bana bi kodunu söyle yolurrrrrr:)

yok cnm memleket ankara..
memuruz eşim asker
tayin çıktı batı tayiniii sözdeee bulunduğum yer ama
urfa daha güzeldi bir de merkezdi yani şimdi ilçedeyiz köy gibi bi yer
2 bakkal 3 fırın işte bölee:)))

benim eşimde asker canım ordan oraya tayin görmekten hiç düzen yok bizde bu sene ardahana geldik önüne gelen avon yapıor küçücük yerde artık nekadar satış yapabilirsen burda işte ama gene senin satışlar iii allah attırsın dahada

ilkşah bana slayt yapmayı öğretirsen tarif edersen ben k14 çekip yayınlarım burda bana gelince :29:

tabi cnm msnini atarsn bana özel msjla anlatrm 25 tllik siparşe ihtiyacm war 75e tamamlamak içn o olmadan girmeyecğm iade ile uğraşmak istemiorm geçen ay 1000 küsür yaptm :d

Back