• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

mrb kızlar bişey sorucam ben.üye olmak istiyodum henüz olmadım.ilk olarak ne yapmalıyım telefonla olurmu bu üyelik.çünkü kimseyle yüz yüze görüşmek istemiyorum.birde diyelim telefonla aradım üye oldum nezaman katolog gelir ve başlayabilirim kaç gün sürüyo bu ilk aşamalar bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.bayramdan sonra satışa başlayacak şekilde nezaman üye olurum birde k 14 istiyorum.

mrb kızlar bişey sorucam ben.üye olmak istiyodum henüz olmadım.ilk olarak ne yapmalıyım telefonla olurmu bu üyelik.çünkü kimseyle yüz yüze görüşmek istemiyorum.birde diyelim telefonla aradım üye oldum nezaman katolog gelir ve başlayabilirim kaç gün sürüyo bu ilk aşamalar bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.bayramdan sonra satışa başlayacak şekilde nezaman üye olurum birde k 14 istiyorum.

canım maalesef yüzyüze görüşmek zorundasın.bende senin gibi kendi başıma yapayım diyodum.internetten form doldursan bile sana en yakın takım öncüsüne bildiriliyor o gelip seni üye yapıyor.ama istersen sen ona söylersin pek muhatap olmak istemediğini.zaten kendi işini kendin halledebilirsin

bende senin gibi düşündüğüm için netten başvurdum, ertesi gün bölge sorumlusu aradı kayıt için gelmek istediğini söledi anlaştık geldi kayıt etti, yaklaşık onaylanma falan bir hafta sürdü

kızlar cevaplar için sağolun.peki çevremde yapan biri varsa o üye yapamıyomu.kimseyle görüşmek istemiyorum zaten çalışıyorum.

okyanuscum ben yanlıs yazmısım yaa k12nin fiyatları cıktı iste k13 ün cıkması gerekiyodu =)
bide canım iptal ettiğini yazmıştın onu nasıl yaptın iptal etme kalkmamış mıydı?
benim eşimde asker canım ordan oraya tayin görmekten hiç düzen yok bizde bu sene ardahana geldik önüne gelen avon yapıor küçücük yerde artık nekadar satış yapabilirsen burda işte ama gene senin satışlar iii allah attırsın dahada

memnun oldum cnm
nerden geldiniz
biz burda bölüğün lojmanlarında 6 aileyiz
lojmandakilere
ve sivilden öğretmenlere satıyorum
dışarda oturan personel var 2kişi fln onlarlada tanışsam tamamdır:)

Son düzenleme:
bide canım iptal ettiğini yazmıştın onu nasıl yaptın iptal etme kalkmamış mıydı?

memnun oldum cnm
nerden geldiniz
biz burda bölüğün lojmanlarında 6 aileyiz
lojmandakilere
ve sivilden öğretmenlere satıyorum
dışarda oturan personel var 2kişi fln onlarlada tanışsam tamamdır:)

iptal ettim yani göndermdim siparsimi sepetteki ürünleri sil dedim

tatlılarım bu ara yoğunum yarın anlatmaya çalışacağım slaytı ok çünkü bende merak ediorum çoooooooooookkkkkkkkk

bu ay çok kötüyüm hiç satış yapamadım
bornoz takımını çokl istemiştim ama nasip değilmiş
:2:

kızlar k13 sf 51 deki fondöteni almak istiyorum kullanan varmı aranızda cvplarsanız sevinirim birde ben açık tenliyim hangisini almam gerekir acaba

KIZLARRRR HAMİLE DEĞİLİM :))))

diceksinizki bu delimi :)) valla çok sevindim ben ya...
günüm geçti zannediyodum içim içimi yiyodu,eşime desem kuruntu yapıyosun boşver olur dicekti dayanamadım gittim test aldım yaptım bu sabah içim rahatlasın diye...

test negatif çıktı :))))
acayip rahatladım....

hamile değilimdir dimi ya test%99 dogur sonuc verir yazıyor...

ne alaka ama paylaşmak istedim bi anda valla şuanda cocuk kesinlikle istemiyorum ...
korunsamda korku içimden gitmiyo işte napim

KIZLARRRR HAMİLE DEĞİLİM :))))

diceksinizki bu delimi :)) valla çok sevindim ben ya...
günüm geçti zannediyodum içim içimi yiyodu,eşime desem kuruntu yapıyosun boşver olur dicekti dayanamadım gittim test aldım yaptım bu sabah içim rahatlasın diye...

test negatif çıktı :))))
acayip rahatladım....

hamile değilimdir dimi ya test%99 dogur sonuc verir yazıyor...

ne alaka ama paylaşmak istedim bi anda valla şuanda cocuk kesinlikle istemiyorum ...
korunsamda korku içimden gitmiyo işte napim

bende değilim:8: ama şuan sancıdan ölüyoruuuum içimden kalkıp ne ortalığı toparlamak nede yemek yapmak geliyor.of ya yalnızlık çok kötü saat 12 de eşim yemeğe gelecek ama evde yemek yapacak yada çocukla ilgilenecek kimse yok:5:şimdi şu halinde kalkta uğraş:25::25::19:

Back