• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

dün öğleden sonradan beri giremedim,esssscimm doğum günün kutlu olsun canımmm,hep mutlu ol :71:
kızlar bişe sorcam....sipariş vermediğim aylarda bana hiç katalog gelmezdi...en son k11 de sipariş vermiştim...bide k14 ü bekliyorum onda vercektim işte...dün kargodan msj gelmiş,katalog getirmişler ama alıcı evde yoktur diye not düşmüşler,bana akşam geldi msj.... şimdi bu gelen katalog sizce k 13 müdür yoksa k14 mü? yoksa ikisini de göndermişlermidir? bilenlerden cevap bekliyorum... eger k13 se kargucuyu arayıp getirme boşuna yırt at dicem,çünkü zaten sipariş girmicem. ama içinde eger k 14 varsa seve seve kabul ederim :23: sizce ?

canım eğer korunuyosan kendini çok strese sokma.
umarım bi an önce olursun :))))

bizde 2. bebğimizi düşünüyoruz bende inşallah hamile kalırım diyeyim :))))

ya işte ben çok bunak bi insanım hap kullanıyorum ama onuda bu ay unuttum 1 hafta falan dahada devam edemedim :2:

ondan korkuyorum:14:

ay bende her ay gecikiyorum oluncaya kadarda yüreğim ağzıma geliyor:18:şimdilik tekrar anne olmak istemiyorum.çünkü kızımı bu dağ başında yalnız başıma çok çok zor büyüttüm.birde 2.yi düşenemiyorum:95:

bende ya bende ühüüü:14:

dün öğleden sonradan beri giremedim,esssscimm doğum günün kutlu olsun canımmm,hep mutlu ol :71:
kızlar bişe sorcam....sipariş vermediğim aylarda bana hiç katalog gelmezdi...en son k11 de sipariş vermiştim...bide k14 ü bekliyorum onda vercektim işte...dün kargodan msj gelmiş,katalog getirmişler ama alıcı evde yoktur diye not düşmüşler,bana akşam geldi msj.... şimdi bu gelen katalog sizce k 13 müdür yoksa k14 mü? yoksa ikisini de göndermişlermidir? bilenlerden cevap bekliyorum... eger k13 se kargucuyu arayıp getirme boşuna yırt at dicem,çünkü zaten sipariş girmicem. ama içinde eger k 14 varsa seve seve kabul ederim :23: sizce ?

k13ü yolluolar cnm

sevgılı temsilciler elinde avonun eylul yada ekım ayının katalogundaki 3 adaet 1 kıloluk banyo kopuğü 22 tl ürününden olan varmı ben istedım bı avon temsılcısınden borcumu ne varmış getıremedı ist fatıhdeyım elden teslım olursa iyi olur

kızlar siparişi faturalanan var mı? ya ben çatlayacam meraktan. bu yeni kampanya zamanları kendimi hiç sevmiyorum yaa:37:

sevgılı temsilciler elinde avonun eylul yada ekım ayının katalogundaki 3 adaet 1 kıloluk banyo kopuğü 22 tl ürününden olan varmı ben istedım bı avon temsılcısınden borcumu ne varmış getıremedı ist fatıhdeyım elden teslım olursa iyi olur

cnm ben sana özel mesaj attım bende istanbul fatihteyim.

kızlar katalog fiyatıyla 72 tl sipariş girmişim ben 75i geçti sanıyodum. şimdi farkettim hatamı. müşteri hizmetleri hafta içi görev yapıyolar. inşallah bugün faturalanmaz bide 7,5 tl kargo ücreti ödemek istemiyorum. off ne kadar aptalım. bide ben bunu sabah erkenden iptal ettirip yeniden sipariş girsem stok sorunu yaşarmıyım. indirim broüşüründen bi kaç ürün var. yoksa hiç riske atmayıp 7,5 tlye razı mı olayım?

arkadaşlar ya secret fantasty parfümü sipariş etmiştim dün geldi bir baktım üstündeki anahtarlıgı alınmış ve de kullanılmış bir sekilde oldugunu düşünüyorum iade etsem kullanılmış diye üstüme kalmaz değilmi sinir oldum :47:

Son düzenleme:
arkadaşlar ya secret fantasty parfümü sipariş etmiştim dün geldi bir baktım üstündeki anahtarlıgı alınmış ve de kullanılmış bir sekilde oldugunu düşünüyorum iade etsem kullanılmış diye üstüme kalmaz değilmi sinir oldum :47:

kullanılmıs bir ürün iade edilemiyormu?peki beklentilerimi karsılamadı maddesi nasıl olacak o zaman?ben rimelle birlikte makyaj temizleme ürününüde göndermiştim ama kullandım baya bir.o iade olmazmı

Herkese merhaba.Ben de yeni avon temsilcisiyim,geçen ay kayıt oldum.Şu anda ödenmemiş bir faturam var,pazartesi banka açılır açılmaz yatıracağım dün de sipariş girdim,ödemeyi hangi bankadan yapsam hesaplarına daha çabuk geçer,bir de siparişim ödemeden sonra ne zaman faturalandırılır?Takım öncüm bir açıklama yapmadı,yardımcı olursanız sevinirim.

ebru sen kullandınmı anew fondoteni nasıl güzelmi?o kadar övgü aldıki çok merak ediyorum

cnm tester aldım önce begenseydim bu katalogta sipariş edecektim ama o kadar övgü aldıki tv dekilerin sürdügü gibi bişey zannettim öyle olmadığını gördüm severek kullananlar bana kızmasın ama öyle agam şaham bişey değil bana kalırsa insan o kadar çok para verirse beklentileri daha fazla olur yani sivilce lekeleri olan akrabama denetsem onun lekelerini kapatmaz ama annem 47 yasında hafif göz kenarı kırısıgı ve hafif çili var bakalım onda nasıl etki edecek

kullanılmıs bir ürün iade edilemiyormu?peki beklentilerimi karsılamadı maddesi nasıl olacak o zaman?ben rimelle birlikte makyaj temizleme ürününüde göndermiştim ama kullandım baya bir.o iade olmazmı

oluyor normalde ama bunu bayagı bir kullanmışlar ve anahtarlıgını almışlar anlamıyorum avon nasıl gönderiyor böyle ürünü siteye sikayet mesajı yazdım

Back