• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm tester aldım önce begenseydim bu katalogta sipariş edecektim ama o kadar övgü aldıki tv dekilerin sürdügü gibi bişey zannettim öyle olmadığını gördüm severek kullananlar bana kızmasın ama öyle agam şaham bişey değil bana kalırsa insan o kadar çok para verirse beklentileri daha fazla olur yani sivilce lekeleri olan akrabama denetsem onun lekelerini kapatmaz ama annem 47 yasında hafif göz kenarı kırısıgı ve hafif çili var bakalım onda nasıl etki edecek

hadi ya beğenmedin demek:( bende sipariş vermiştim ya:( sivilceyi falan hiçbir fondöten kapatmaz canım ya ancak kapatıcıyla belki görünümü azalır.ama şöyle tene berraklık falandamı vermiyor?bende sivilce yok şükür ama mesela güneşte falan kızarırım tenim açık renk olduğu için işte onu belli etmese iyi olur

hadi ya beğenmedin demek:( bende sipariş vermiştim ya:( sivilceyi falan hiçbir fondöten kapatmaz canım ya ancak kapatıcıyla belki görünümü azalır.ama şöyle tene berraklık falandamı vermiyor?bende sivilce yok şükür ama mesela güneşte falan kızarırım tenim açık renk olduğu için işte onu belli etmese iyi olur

belki memnun kalırsın cnm ama senin avatardaki resminde fondöten yoksa zaten güzel cildin nasıl diyeyim ben diğerini daha çok seviyorum bu fondöten çok mat geldi bana hiç dogal durmuyo birazdan tekrar deneyeyim en iyis :))))

shell mi yoksa ıvory miydi kullandığın?valla hayal kırıklığına uğradım şimdi.bende makyajda fondotenin kalitesine çok önem veririm yar,allık,rimel hepsi bir yere kadar ama tenin şöyle bebek gibi pürüzsüz ve aynı renk olunca bir başka güzel oluyor

Herkese merhaba.Ben de yeni avon temsilcisiyim,geçen ay kayıt oldum.Şu anda ödenmemiş bir faturam var,pazartesi banka açılır açılmaz yatıracağım dün de sipariş girdim,ödemeyi hangi bankadan yapsam hesaplarına daha çabuk geçer,bir de siparişim ödemeden sonra ne zaman faturalandırılır?Takım öncüm bir açıklama yapmadı,yardımcı olursanız sevinirim.

iş bankasından yatr cnm

tatlım ben anew fondötene bayıldım ya hem de 5 tl ye almştm hala kullanıorm ve hiç bitmesin istiorum yani benm görüşm profesyonel fondötenler gibi aynı hatta 33 tane sipariş girmiştm deneyen herkes 2şer 3er tane aldı 1 hafta da bitti hepsi şimdi bir sürü soran var indrme girdiğinde haber ver die

birde canlarım ciltten cilde fark var yani benm ve sattığım kişilerin cildine çok iyi gitti süper kapattı hatta ben diğer oda da sürüp eşimn yanına gelmiştm bu nasl birşey ya bebek gibi olmuş yüzün falan demişti siyah nokta ve doğum lekeleri var ben biri bile görünmüor sürünce

tatlılarm ben bu ay sipariş vermedm erken verdm ama memlekete gönderecğim adres orası yazdm artık siparişi ilk gelen çeker fotoları bende şimdi sizden bekleyeceğim :)

Son düzenleme:
ilkşahçım demekki beklenti ve cilt tipiyle alakalı.ama çok sevindim yazdıklarına.umarım bende beğenirim .ama sen 5 liraya nasıl alabildin bunu ya??

ilkşah sen hangi tonunu kullanmıstın?ben ıvory aldım bakalım merakla bekliyorum

ben almond kullanıorm cnm ama calming effect tede almond kullanıodm fırsat köşesine inmişti ramazan bayramı arefesi günü bende gördüm anında girdm 33 tane

sen sabah saat 7.30 gibi avonu ara durumu izah et bi zannedersem göndermeleri gerek faturanı ödediğin anada işleme alınır..Benim geçen bi temsilciminde bu durumoldu oradan biliyorum ..faturasını ödedi hemen işleme aldılarkredi kontrolünde bekleyen siparişi..

yanlış hatırlamıyosam 5 gün filan bekletiyolar ödemezsen iptal oluyodu..yani benim öyle olmuştu..

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM KIZLAR :) 22 oldum
ooooooo yeni yaşın kutlu olsun cnm nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim
dün saat 3te kuzenime gittim dedim siparsleri 4te girer geri babaneme dönerim diye bi baktım 8 e ertelenmiş .19,56 da siparslerimi yazdım ilk dk gönderirim diye ama k14 katalogu gözükmedi ve sepete k13 fiyatlarıyla atıldı saat 20,08 di oysa iptal etttim tekrar girerim diye ama ne yazıkkı saat 11 e kadar oturdum yok acılmadı.ancak bi ara sepete attım orda bekledi eve geldim 12,40 gibi erkek arkadasıma telefondan sipars girmesini ögrettim fırsat kösesinden falan da baya sey aldık 325.11 tl sipars girmişim ben 75 yapamam bu ay diye üzülüyordum dün deli gibi sipars aldım... ve bütün ürünlerim geliyor stok sorunu yok cok sükür =)=)
kız o bahsettiğin kampanyalar k12 ve k13 olmalı k14 nerden çıktı :):9:
Kızlar, k 14 eline geçen hiç var mıdır bilmiyorum da eğer varsa bana anew ürünlerinin k14 fiyatlarını yazabilir misiniz?
bende merak ediyorum cnm k14 anew ürünlerini,beni de bilgilendirirseniz sevinirim:46:
bana cvp verecek kimse yokmu arkdaslarrr
özeline bak cnm yazdım oraya

:27::92:ay şu yanda cıkan vimjo reklamındaki cocuk benim erkek arkadasıma o kadan çok benziyokii bazen cıkıyo ya kollarınıda baglamıs sanki seni gidi der gibi bakıyo bana öyle geliyo kikikikiki

Back