• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bide canım iptal ettiğini yazmıştın onu nasıl yaptın iptal etme kalkmamış mıydı?

memnun oldum cnm
nerden geldiniz
biz burda bölüğün lojmanlarında 6 aileyiz
lojmandakilere
ve sivilden öğretmenlere satıyorum
dışarda oturan personel var 2kişi fln onlarlada tanışsam tamamdır:)

kayseriden geldik canım buraya orda satışlar tavandı burda fiyaskoo bizde burda lojmanda oturuyoruz 4 blok ve 40 daire toplam ama kaç kişi var her apartmanda yapan çıldırıcam yaa ama allah rıskını veriyor herkesin işte geçinip gidiyoruz

shell mi yoksa ıvory miydi kullandığın?valla hayal kırıklığına uğradım şimdi.bende makyajda fondotenin kalitesine çok önem veririm yar,allık,rimel hepsi bir yere kadar ama tenin şöyle bebek gibi pürüzsüz ve aynı renk olunca bir başka güzel oluyor

birde canlarım ciltten cilde fark var yani benm ve sattığım kişilerin cildine çok iyi gitti süper kapattı hatta ben diğer oda da sürüp eşimn yanına gelmiştm bu nasl birşey ya bebek gibi olmuş yüzün falan demişti siyah nokta ve doğum lekeleri var ben biri bile görünmüor sürünce

cnm dediğim gibi ben numunesini aldım dün tekrar denedim göz kenarlarımın yanması yeni geçti ve kapatılık yoktu o zaman tek açıklama kalıyor geriye bana gelen numune bayat olabilir :)

Kızlar Son Siparişim Bugün Geldi Bond Girl 007 İstemiştim Göndermişler Ama Yanında Küçük Kozmetik Çantası Ve Ayna Hediyeydi Onu Göndermemişler :s Faturada da En Kısa Zamanda Gönderilecektir Falan Yazmıyo :s Niye Böyle Oldu ki Bilen Var mı ?

slm kızlar bişey soracam 5 inde ödemem vardı .ben 264 biliyodum bankada 265 vardı ama borcum 267 olduğu için çekmemeiş avon.secret parfümüm vardı gelecek 2 tanesini de 6 sında kargoya vermişler haftasonu ödemedi die de iptal etmişler koliyi..şimdi gelir mi yeniden...2 kampanya öncesine ait..

temsilcilerimin siparişleriyle birlikte toplam 5 ayrı sipariş verdim hiç biri mi faturalanmz ya. avon çok yavaşsın

SeLam KızLar....
NasıLsınızz ?
ßen ikinci siparişLerimi de girdim ßayrama yetişir inşaLLahh .
Kargo da tanıdığım var Çok yoğunLar mış =)

cumartesi pazar avon çalışmıyormuş bugün işlenir akşam sevkiyata hazırlanır yarın gelir yarın olmasa çarşamba kesin gelir .

canım ben vandayım önce tatvana geliyor sonra buraya sevk ediliyor.yani tatvana gelmesi 2 günü bulur.çarşamba sabah çok erken buraya geliyorlar.demekki en geç salı tatvanda olması lazım oda bu gidişle imkansız.sadece haftanın 1 günü geldiği için bu hafta yetişmez sanırım.gelecek çarşambada bayram tatili diye kargo gelmez taaa öbür çarşambaya kalıcak ya düşünebiliyormusun ben borcunu ödüyeceğim ama hala ürünlerim gelmemiş olacak!!

Kızlar Son Siparişim Bugün Geldi Bond Girl 007 İstemiştim Göndermişler Ama Yanında Küçük Kozmetik Çantası Ve Ayna Hediyeydi Onu Göndermemişler :s Faturada da En Kısa Zamanda Gönderilecektir Falan Yazmıyo :s Niye Böyle Oldu ki Bilen Var mı ?

kIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR CVP YOK MU

Stok sorunu yaşanmıştır bal_peteğim ondan gelmemiştir ..
ßenim ev ßotLarım daha yeni geLdi =)

canım ben vandayım önce tatvana geliyor sonra buraya sevk ediliyor.yani tatvana gelmesi 2 günü bulur.çarşamba sabah çok erken buraya geliyorlar.demekki en geç salı tatvanda olması lazım oda bu gidişle imkansız.sadece haftanın 1 günü geldiği için bu hafta yetişmez sanırım.gelecek çarşambada bayram tatili diye kargo gelmez taaa öbür çarşambaya kalıcak ya düşünebiliyormusun ben borcunu ödüyeceğim ama hala ürünlerim gelmemiş olacak!!

anladım cnm inşallah erken ulaşır eline

ya ilk beş dkda verdim siparişi. hala faturalanmamış. şimdi havlu takımı gelmezse yaaa üfff avon üfff

Stok sorunu yaşanmıştır bal_peteğim ondan gelmemiştir ..
ßenim ev ßotLarım daha yeni geLdi =)

Bende Öyle Tahmin Ettim de Canım Bi Sonraki Siparişinizle Gönderilecektirde Yazmıyo Deli Oldum :s

bende yarın bond gırl iade edicem sevmedim kokusunu cüzdanı aynası var kullanmadım onlarıda imha etmiyorlardır ya baktınki gelmedi yerinde olsam iade ederim çünkü aynası çantası parfümden daha güzel ...

Canım Bende İlk Şişeden Kokladım Kokusu Beni Cezbetmedi Sonra Boynuma Sıktım İnan Kaldıkça O Kadar Güzel Kokmaya Başladı ki Bi Kez Daha Biri İsteyince Tekrar Sipariş Girdim Birine Hediyesini Verdim Öbürüne Vermezsem Ben Arada Kalacam Ah Avon Ahhhh:47:

Bende Öyle Tahmin Ettim de Canım Bi Sonraki Siparişinizle Gönderilecektirde Yazmıyo Deli Oldum :s

Canım Bende İlk Şişeden Kokladım Kokusu Beni Cezbetmedi Sonra Boynuma Sıktım İnan Kaldıkça O Kadar Güzel Kokmaya Başladı ki Bi Kez Daha Biri İsteyince Tekrar Sipariş Girdim Birine Hediyesini Verdim Öbürüne Vermezsem Ben Arada Kalacam Ah Avon Ahhhh:47:

ben bir gün bu bong gırl parfümü boynuma 1 2 kez sıktım dışarda işim vardı ayy durdukça kokusu beni rahatsız etti bütün enerjimi aldı yaa bayık bayık ağır kokuyor bide kalıcı ki sorma ben canlı fereh kokuları severim bana bu anne anne kokusu gibi geldi ekşi ekşi :83:

çok şükür ilk siparişlerimi aldım şimdilik 75 tl lik siparişim var.daha da artar. bir kaç kişiye de dağıttım onlardan da haber bekliyorum.

ben bir gün bu bong gırl parfümü boynuma 1 2 kez sıktım dışarda işim vardı ayy durdukça kokusu beni rahatsız etti bütün enerjimi aldı yaa bayık bayık ağır kokuyor bide kalıcı ki sorma ben canlı fereh kokuları severim bana bu anne anne kokusu gibi geldi ekşi ekşi :83:

Allah Allah Bak Şimdi Çok Şaşırdım Hani Bende Sorun Var Dicem Kime Koklattıysam Boynumu Kokusuna Bayıldı Sipariş Verdi :s

Back