• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

süpermıs fiatııı ya daha baba gelmedı kaatalog gelsin bende alcam ben alırsam arkadalrımda alırlar :)))) sanmıom cnm pisman oalcgını ama kararszsan alamaderim ben k11 alcaktım ozman cok birsey aldımım avon dan onu alırsam esim olduru artık dedım onu k13 te alarım
cvp verdıgın tsk edrim meliscigm

rica ederim almak istiorum ama kullananlarında yorumlarını merak ediorum :28:

ben k13 ten bişey almıcam sanırım kızlar:(şimdi tutupta 75lik alışveriş yapamam sonuçta hiçbiri zaruri değil zevk için alıcaktım 20-25 liralık her ay alsamda şu kargo olayını kaldırsalar olmazmı ya !ben ayda 75 lira taksitle evimi düzerim Allah aşkına ya.hadi satış yapanlar için normalde benim gibi kendine alıcaklar ne yapacak her ay kozmetiğe bu kadar para verilirmi sonuçta memur eşiyim ben.birde bunun yanında kıyafet falanda alınıyor.çok masraf oluyor.kısacası birkaç ürün vardı almak istediğim sırf diğer kızlar bişey almıyor diye onlardan vazgeçmek zorunda kaldım

Valla aynen katılıyorum arkadaşım..... benim hiç müşterim yok..... kendime alıyorum...her ay 75 vermek cok zor geliyo....eskiden her ay 75 e tamamlıyodum ama artık iyice belim bükülmeye başladı..... ala ala da ev doldu taştı....bari yazın yaptıkları gibi biraz indirebilseler limiti..... al işte onlar indirmeyince ben de 2 aydır sipariş veremedim,vermedimm. oh olsun onlara(1 kişi 1 kişidir demi kızlar) Happ, tehdit kuncuk :47: :37: :1: :1: :1:

arkadaşlar ben k 12 den 2. siparişimi verdiğimde kalıcı ruj sipariş etmiştim kalem hediyesi oldugu için ruj geldi kalem yoktu bende ruju iade verdim iadelerim işlenmiş ama k.12 den tekrar sipariş verdim kalem geliyor fakat fiyat yok 0000 yani ücretlendirmemişler kalem rujun hediyesi oldugu için onu bana daha sonra ödetirlemi acaba yoksa unuttularmı:90:

Valla aynen katılıyorum arkadaşım..... benim hiç müşterim yok..... kendime alıyorum...her ay 75 vermek cok zor geliyo....eskiden her ay 75 e tamamlıyodum ama artık iyice belim bükülmeye başladı..... ala ala da ev doldu taştı....bari yazın yaptıkları gibi biraz indirebilseler limiti..... al işte onlar indirmeyince ben de 2 aydır sipariş veremedim,vermedimm. oh olsun onlara(1 kişi 1 kişidir demi kızlar) Happ, tehdit kuncuk :47: :37: :1: :1: :1:

evet ya mecburen bende almıcam 3 ayda 1 kez 75lik yaparım artık.o zamanda istediğim şeyler denk gelirmi bilemem tabi.avonun taktiği zaten çok yanlış sonuçta avon belli bir kesime hitap ediyor.tutupta zengin bir kadın avon kullanmaz bence ,öyle çok iyi markalar varki avona bin basar yeterki paran olsun.onun için ya satış yapıcan yada avon almıcan.ama sen ve benim gibi mahrumiyet bölgesinde yaşayan insanlar bir yerde mecbur kalıyorda alıyor.mesela ben buraya gelmeden kozmetik mağazasından alırdım hep.cecillenin ürünleri çok güzel(fondöten pudra far ve allık) italyan malı ve çok pahalı değil kalitelide.maybeline markanın rimelleri çok güzelmiş oda uygun fiyat olarak.ama burda alamıyorum maalesef.avon böyle yaparak kendide kaybediyor hem bizim gbi daimi müşterilerinden oluyor hemde bazı insanlar 75i tamamlamak için fazladan ürün girip iade ediyor 2 kez kargo veriyor bu kez avon.tabi iade işlemleriyle uğraşmalarıda cabası

evet ya mecburen bende almıcam 3 ayda 1 kez 75lik yaparım artık.o zamanda istediğim şeyler denk gelirmi bilemem tabi.avonun taktiği zaten çok yanlış sonuçta avon belli bir kesime hitap ediyor.tutupta zengin bir kadın avon kullanmaz bence ,öyle çok iyi markalar varki avona bin basar yeterki paran olsun.onun için ya satış yapıcan yada avon almıcan.ama sen ve benim gibi mahrumiyet bölgesinde yaşayan insanlar bir yerde mecbur kalıyorda alıyor.mesela ben buraya gelmeden kozmetik mağazasından alırdım hep.cecillenin ürünleri çok güzel(fondöten pudra far ve allık) italyan malı ve çok pahalı değil kalitelide.maybeline markanın rimelleri çok güzelmiş oda uygun fiyat olarak.ama burda alamıyorum maalesef.avon böyle yaparak kendide kaybediyor hem bizim gbi daimi müşterilerinden oluyor hemde bazı insanlar 75i tamamlamak için fazladan ürün girip iade ediyor 2 kez kargo veriyor bu kez avon.tabi iade işlemleriyle uğraşmalarıda cabası

Benim tamamlamak gibi bir sorunum yok ama çok haklısınız hanımlar ..bence çok yanlış bi uygulama bu limit hani yetmişbeş değilde belki 20-30 bişiolsa tamam dicem ama bireysel olarak sadece kendi için temsilci olup alanlar için sıkıntı..Bence buna biçözüm bulunmalı avonda böyle müşteri kaybediyor her şekilde...

mavisim yaa anew fondoteni kaçırma yüzde 40 indirim nadir oluyor bende var 2 ay önce aldım ama kaçırmamak için yine yazdım sende haklısın bende olsam vermem ama sana bir fikir vereyim senin alacakların 25 tl civarındaydı deyilmi ilkşah arkadaşımızın tavsiye ettiği bir taktik vardı mesala 50 tl lik bir parfüm ilave et koli gelincede hemen iade et istersen .

arkadaşlar benim kampanya 13 fiyat listem yok sipariş defterim bitmiş bunun kodu kaçtı acaba yazabilirmisiniz?

arkadaşlar ben k 12 den 2. siparişimi verdiğimde kalıcı ruj sipariş etmiştim kalem hediyesi oldugu için ruj geldi kalem yoktu bende ruju iade verdim iadelerim işlenmiş ama k.12 den tekrar sipariş verdim kalem geliyor fakat fiyat yok 0000 yani ücretlendirmemişler kalem rujun hediyesi oldugu için onu bana daha sonra ödetirlemi acaba yoksa unuttularmı:90:

banada 2 ruj gelmedi 2 kalem hediyesi geldi fiyatları yazmıyor ama ödetirler haberin olsun

Hatunlar iş bankasından otomatik ödeme talimatı vermeyi bilen varmı aranızda ??

canım iş bankasından hesap açtırıyosun. tabi hesabın yoksa.temsilci numaranla otomatik ödeme talimatı veriyosun. yalnız ben açtırdığımda en az 50 tl yatırmam gerektiğini söylediler. bende avon parasını yatırmıştım. sonra avon zaten kesiyo borcunu sorun yok yani. eğer hesabın varsada internet bankacılığından talimat verebiliyosun canım.

Back