• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bana gelen mesajı şimdi anlayabiliorum saat 20.00a kadr uzatılmış k12

Salata servis seti'm qelio kızlar :46:
aranızda alan varmı salata servis setini?
nasıl qüzel mi renqi katalogda çok qüzel qörünüo yaa

mavisim yaa anew fondoteni kaçırma yüzde 40 indirim nadir oluyor bende var 2 ay önce aldım ama kaçırmamak için yine yazdım sende haklısın bende olsam vermem ama sana bir fikir vereyim senin alacakların 25 tl civarındaydı deyilmi ilkşah arkadaşımızın tavsiye ettiği bir taktik vardı mesala 50 tl lik bir parfüm ilave et koli gelincede hemen iade et istersen .

aslında 40-50lik te alabilirim canım ama ürün gelir gelmez kargoya veriliyormu?bir sonraki kampanyada veriliyor diye biliyordum ben

kızlar k13 bu akşam 8 de başlıyormuş 4 te değil avon sitesinde yazıyor
aaaaaaaaaa neseee bekleriz artıkk
arkadaşlar ben k 12 den 2. siparişimi verdiğimde kalıcı ruj sipariş etmiştim kalem hediyesi oldugu için ruj geldi kalem yoktu bende ruju iade verdim iadelerim işlenmiş ama k.12 den tekrar sipariş verdim kalem geliyor fakat fiyat yok 0000 yani ücretlendirmemişler kalem rujun hediyesi oldugu için onu bana daha sonra ödetirlemi acaba yoksa unuttularmı:90:
bnmde hediyelilerden biri gelmemişti aradım avonu stokta yokmuş ondan gelmemiş bi dahaki siparişde yollancağını sölemişlerr ordaa sayfadan görüolarmış ne eksikse
bi de takı seti kazanmışım birde numune teşvik paketiii
bu siparişde gelir inş. hepsii

sipariş defteri var cnm yardımcı malzemeler listesinde ücretsiz.

aaa nerdee cnm yaaa bn nie göremedim ki

bi yandan ii olde bnm için akşam olmaı 15.00 de daha öğretmen arkadaşlardan siparişleri alacaktım
:)))

Son düzenleme:
peki ben bunu sürekli yaparsam avon problem yaratmazmı?yada takım öncüsü kadın bundan bir zarar görürmü?yani zarar derken karı düşerse düşsün de uyarı ihtar falan alırmı yada ondan bir para falan keserlermi

cnm zannetmiyorum takm öncüsünün zarar görecegini söyle birsey olmuştu ilk siparişimdi benim siparişlerim eksik gelmişti aradım tkm öncüsünü su su eksik dedim oda hemen yolluyorumdedi ama siparişimi bayagı fazladan parfüm falan eklemiş ozaman kızmıştım ama niye fazla gönderdin demiştim gelince iade et ödemezsin onları demişti simdi anlıyorumki tkm öncüsü benim kargo ücreti vermemem için fazla sipariş vermiş kafa daha yeni basıyor yani :D

a bak ben bunu bilmiyordum o zaman faturayı ödeyene kadarda iadeyi düşüyolar ve hiç ödememiş oluyorum öylemi?
cnm ya kargo gelince iade ediliyor die biliyorum ama iade sanırım 10 gün içinde faturadan düşüyor ben hiç iade yapmadım burdan okuduğum kadarıyla cevaplıyorum şekerim
peki ben bunu sürekli yaparsam avon problem yaratmazmı?yada takım öncüsü kadın bundan bir zarar görürmü?yani zarar derken karı düşerse düşsün de uyarı ihtar falan alırmı yada ondan bir para falan keserlermi

bazı takım öncüleri bu konuda hassas davranıyor ama bunu yapma hakkımız da var her ay olmaz tabii bence ama gene de bunu yapabiliriz.

sürekli yapma bir kereye mahsus yaparsın sürekli iade iyi deyil diye biliyorum

Back