• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

fondöten rengi konusunda karar verdinizmi?ben hem beni açık tenli hemde daha sarışın gösteren bişey istiyorum.ıvory zaten türkçede fildişi demek onun için sanırım sarıya dönük beyaz gibi bişeydir.natural beige zatentürkçedede aynı anlamda kullanılıyor.shell de benim bildiğim kabuk demek ama başka bir anlamıda vardır belki:26:ne kabuğu anlamadımki deniz kabuğu rengimi?birde shell natürel beje göre dahmı açık yoksa dahamı pembe tabanlı?

aslına bakarsanız fildişi rengi tenim yok tabiki ama ıvory alırsam hayalet gibi mi durur?yoksa 1-2 ton rengim açılıp daha güzelmi durur.birde merak ettiğim açık tonlarla koyu tonların kapatıcılık özelliği aynımıdır?aslında param olsa 2 tane alıp farklı bölgelere açıklı koyulu yada karıştırıp orta koyulukta daha uzman işi bişey yapmak.aslında anew fondötene çok çok güvensem bu ay sadece 2 tane ondan alırdım ama hayal kırıklığınada uğramaktan korkuyorum

aslına bakarsanız fildişi rengi tenim yok tabiki ama ıvory alırsam hayalet gibi mi durur?yoksa 1-2 ton rengim açılıp daha güzelmi durur.birde merak ettiğim açık tonlarla koyu tonların kapatıcılık özelliği aynımıdır?aslında param olsa 2 tane alıp farklı bölgelere açıklı koyulu yada karıştırıp orta koyulukta daha uzman işi bişey yapmak.aslında anew fondötene çok çok güvensem bu ay sadece 2 tane ondan alırdım ama hayal kırıklığınada uğramaktan korkuyorum

mavisim tenin resimdeki gibi açık tenliyse ıvory al derim şimdi benim kendi edindiğim tecrübelerime dayanarak likitlerde açık renk tercih et cünkü pate kremlerde açık renk kullandığın zaman geyşa gibi duruyor pate kremlerde kendi tonun aynısını alman daha doğru benim ten rengim seninkinden biraz daha buğday bana ıvory shell arası uygun oluyor yani bazen ikisini karıştırdığımda oluyor .

golden lady canım sen kompact olanından kullandınmı?o dahamı kapatıcı oluyor?sanırım pudrayla karışık oluyor onlar.hangisi daha kalıcı ve güzel acaba?

golden lady canım sen kompact olanından kullandınmı?o dahamı kapatıcı oluyor?sanırım pudrayla karışık oluyor onlar.hangisi daha kalıcı ve güzel acaba?

mavisim ben anewin serisini deyilde diyerinden aldım ama günlük bi ürün deyil cnm likitler daha doğal duruyor ama anewinkini çok met etmişler özel günler için bir tane almayı düşünüyorum porselen gibi yapıyormuş yüzünü ama likitte güzel sen önce bunu al onuda ilerde alırsın cnm.

offf yaa ne var şu k12 i uzatıyolarr kaç gündür verilmedi mi siparişlerrr ..
bi yere gidicektim gidemicem bunların yüzünden off verseydik de bitseydi şu işşş .:47::47:

pufff renk konusu gündeme gelmiş yne bn natural düşünm sence golden

bak arkadaşım sen bilirsin ama ben yeni üye olduğumda katologta aldanma oldu 4 kişi perfect wear likit fondoten alacaktık hepsinin ten rengi benle aynı ben bu natürel biege yazdım ürün geldiğinde aman allahım rengi aynı karameldi müşteriye göstermedim bile hemen iade ettim ilk iadem böyle oldu ama anewinki nasıl bilmiyorum bende merak ettim şimdi ama bence o renk koyu cnm

Son düzenleme:
güzel lady cim peki bu fondöten ışıltılımı diyordunuz siz?ben bu ay indirim broşüründeki ışıltı veren makyaj ürünün almayı düşünüyordum onu almayım ozaman fondoten parlaksa ona gerek yok dimi?

bencede en doğrusu eğer para sıkıntısı olmayacaksa 2 tane al shell ve ıvory istersen karıştırır sın hiç olmadı beğenmedin ilerde iade yaparsın ama iade yapmana gerek kalmaz beğenirsin. :16:

kesin beğeneceğimden emin olsam öyle yapacam canım.ama hiç kullanmadım bilmiyorumki.keşke geçen ay numunelerini alsaydım.sen bana kesin garanti verebilirmisin gerçekten mükemmel diyosan kapatıcılığı görüntüsü kalıcılığı falan.2 tane alırım ıvory ile naturel beige düşünüyorum.zaten karıştırıp koyuluğunu ayarlayabilirim o problem olmaz.shell sanki biraz daha pembe görünüyo katalogta

kızlarr 250tl sipars girecegim ama icinden iadelerim olursa o gelen bornoz takımını da iade etrmem gerekirmi ??

birde panoroma hediyeleri ne kadara ve nelerdi??

ve bu panoromada sıcak cikolta tarcınlı kur. olan rujların kodlarını ytazarmısınz cok acil

kesin beğeneceğimden emin olsam öyle yapacam canım.ama hiç kullanmadım bilmiyorumki.keşke geçen ay numunelerini alsaydım.sen bana kesin garanti verebilirmisin gerçekten mükemmel diyosan kapatıcılığı görüntüsü kalıcılığı falan.2 tane alırım ıvory ile naturel beige düşünüyorum.zaten karıştırıp koyuluğunu ayarlayabilirim o problem olmaz.shell sanki biraz daha pembe görünüyo katalogta

mavisim beni zor duruma sokma ben çok beğendim önce cilt tonu ile uyumlu likit fondoteni kullanıyordum bunu denedikten sonra onu bıraktım artık bu daha iyi ama sen genede diğer arkadaşların fikrini al senin beklentini karşılarmı bilmiyorum bence mükemmel .

Back