- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #20.521
sipariş defteri var cnm yardımcı malzemeler listesinde ücretsiz.
Paronamada mı bulamadım K12 demi K13 demi baktım ikisindede yok??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sipariş defteri var cnm yardımcı malzemeler listesinde ücretsiz.
cnm sanırım fiyat listesinde var ücretsiz diyor.
bana geldibence gayet şık ben çok begendim güzelgünlerde kullan hayatım:)
aslına bakarsanız fildişi rengi tenim yok tabiki ama ıvory alırsam hayalet gibi mi durur?yoksa 1-2 ton rengim açılıp daha güzelmi durur.birde merak ettiğim açık tonlarla koyu tonların kapatıcılık özelliği aynımıdır?aslında param olsa 2 tane alıp farklı bölgelere açıklı koyulu yada karıştırıp orta koyulukta daha uzman işi bişey yapmak.aslında anew fondötene çok çok güvensem bu ay sadece 2 tane ondan alırdım ama hayal kırıklığınada uğramaktan korkuyorum
golden lady canım sen kompact olanından kullandınmı?o dahamı kapatıcı oluyor?sanırım pudrayla karışık oluyor onlar.hangisi daha kalıcı ve güzel acaba?
pufff renk konusu gündeme gelmiş yne bn natural düşünm sence golden
aslına bakarsanız fildişi rengi tenim yok tabiki ama ıvory alırsam hayalet gibi mi durur?yoksa 1-2 ton rengim açılıp daha güzelmi durur.birde merak ettiğim açık tonlarla koyu tonların kapatıcılık özelliği aynımıdır?aslında param olsa 2 tane alıp farklı bölgelere açıklı koyulu yada karıştırıp orta koyulukta daha uzman işi bişey yapmak.aslında anew fondötene çok çok güvensem bu ay sadece 2 tane ondan alırdım ama hayal kırıklığınada uğramaktan korkuyorum
kesin beğeneceğimden emin olsam öyle yapacam canım.ama hiç kullanmadım bilmiyorumki.keşke geçen ay numunelerini alsaydım.sen bana kesin garanti verebilirmisin gerçekten mükemmel diyosan kapatıcılığı görüntüsü kalıcılığı falan.2 tane alırım ıvory ile naturel beige düşünüyorum.zaten karıştırıp koyuluğunu ayarlayabilirim o problem olmaz.shell sanki biraz daha pembe görünüyo katalogta