• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Mavis'cim anew'ün +25 serisi kuru ve normal ciltlere mi?
Ben kendime gece ve gündüz kremini almayı düşünüyorum cildim kuru ama o seriden hiç satmadığım içinde bir bilgim yok.

evet canım cildim kuruya meyilli ve yeterince nemlendiriyor.zaten ilk yaşlanma belirtileri olarak geçiyor ya kırışık önleyicilerin nemlendirme oranı yüksek olur tatlım

kızlar ya yarın sipariş vercem k13den syfa 141de planet spa pürüzlleştirici soyulan yüz maskesi var aranızda kullanan varmı nasıl güzelmi bide yine aynı sayfada vücut peelingi var o nasıl kızlar??

ben k13 ten bişey almıcam sanırım kızlar:(şimdi tutupta 75lik alışveriş yapamam sonuçta hiçbiri zaruri değil zevk için alıcaktım 20-25 liralık her ay alsamda şu kargo olayını kaldırsalar olmazmı ya !ben ayda 75 lira taksitle evimi düzerim Allah aşkına ya.hadi satış yapanlar için normalde benim gibi kendine alıcaklar ne yapacak her ay kozmetiğe bu kadar para verilirmi sonuçta memur eşiyim ben.birde bunun yanında kıyafet falanda alınıyor.çok masraf oluyor.kısacası birkaç ürün vardı almak istediğim sırf diğer kızlar bişey almıyor diye onlardan vazgeçmek zorunda kaldım

Mavis'cim anew'ün +25 serisi kuru ve normal ciltlere mi?
Ben kendime gece ve gündüz kremini almayı düşünüyorum cildim kuru ama o seriden hiç satmadığım içinde bir bilgim yok.
canım anew serileri zaten yaşa göre satılıyor cilt tipine g:71:g öre değil yaşına uyuyosa kullanabilirsin

Mavis'cim sağol canım o zaman gece ve gündüz kremini alayım veya gündüz kremi alıp serum alayım.
5-6 hafta sonra bebeğim olacak hamileliğim süresinde cildime pek bakamadım sanırım beni anew serisi paklar.:)

Özlem'cim yaş 27 o seriye uyuyorum bir tek serumunu alıp almamak konusunda biraz kararsız kaldım ağır mı gelir acaba bilmiyorum.

Anew'ün +55 serisinin gece kreminden ananeme sattım bir tanede babaanneme sattım mı tamamdır.:9::9:

katrecim Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin kuzunu.boşver doğumdan sonra toparlarsın cildini yaşın genç ya geçici durumlar oluyor kalıcı değil.bende doğum yaptığım ilk 7-8 ay çok zorlandım yalnız baktım bebeğime gecede gündüzde durmayan bir bebekti mahvoluyordum demek sanırım hafif kalır.o derece yani.benim o aylarda yüzüm resmen sarktı uykusuzluk stres yorgunluk yalnızlık of düşününce bile kötü oluyorum.ama sonra hemen toparlandım bak çok daha canlı bir yüzüm var çok şükür.sende aynı benim yaşımda anne olcan hemen toparlarsın canım merak etme.anneliğin tadını çıkar

merhaba kızlar heycan dorukta yarın son gün
indirim broşüründende bir sürü var siparişim inş bitmeden yakalarım ya size bşy sorcam
anew in fondötenini alıcam kafam karıştı
3 renk arasında
ıvory ve natural beige nin numunelerinide kullanmıştım aslında karar veremedim bi türlü yoksa shell mi ii olurrr?
bi fikir verin arkadaşlar yaa

siremim avatarda belki ışıkla alakalı birşeydir ama cildin pembe gibi görünüyor.hani bizimki sarı pigmentli ya seninki pembemsi galiba dimi.bende bu ay tam senin gibi ıvory ve naturel bejin numunesini işaretlemiştim deneyip rengin duruşuna karar verecektim.hangisi daha sarı duruyor ?renk koyulaştıkçamı yoksa açıldıkçamı sarı durur acaba?

yok cnm yeni kampanya başladıktan 1 2 gün içinde kapıya kadar ücretsiz geliyor benim bir kaç kez gelmemişti meğerse benim katolog başka adrese gidiyormuş tö hemen düzeltti yani sipariş vermesende gelir merak etme.
birde yılbaşını beklemene gerek yok yılbaşında herşey düşmüyorki !

sipariş vermesek de aktif olduğumuz sürece katolog geliyo mu gerçekten??

siremim avatarda belki ışıkla alakalı birşeydir ama cildin pembe gibi görünüyor.hani bizimki sarı pigmentli ya seninki pembemsi galiba dimi.bende bu ay tam senin gibi ıvory ve naturel bejin numunesini işaretlemiştim deneyip rengin duruşuna karar verecektim.hangisi daha sarı duruyor ?renk koyulaştıkçamı yoksa açıldıkçamı sarı durur acaba?

ama bence bej olan sarıya dönük olmalı diye düşünüyorum.bence ıvory yada shell düşünebilirsin

tenim buğday ten canım shelli kullanmadım da diğer 2 sini kullanmıştım ama unuttum mu ne
karar veremiyorum bi türlü
biraz da bi kaç kusurlarıda kapatsın istiyorum
ama sanki ıvory bizim için ha var ha yok gibi bşy olur sanırım
açıkdı o baya

olabilir tabi canım ama hiç denemedimki bilemiyorum sen daha tecrübelisin anewda.aslında ben cecillenin bir fondötenini kullanıyorum şuan ama çok az kaldı.ben anew testerlarından deneyip cecilleyle karşılaştırmak istiyordum aslında.hangisi daha iyi diye.memleketten bişeyler isticem annemden eğer anew beğenmezsem anneme cecille aldırırım diye düşünmüştüm.birde şu kompact olan nasıl acaba bence oda kapatıcı olabilir canım

iyiakşamlar herkese...daha önce de yazdım ama kimseden yanıt gelmedi:((ben blue rush erkek parfümünü merak ediyorum.uzun zamandır katalogta göremiyorum:((üretimi mi durduruldu acaba??

olabilir tabi canım ama hiç denemedimki bilemiyorum sen daha tecrübelisin anewda.aslında ben cecillenin bir fondötenini kullanıyorum şuan ama çok az kaldı.ben anew testerlarından deneyip cecilleyle karşılaştırmak istiyordum aslında.hangisi daha iyi diye.memleketten bişeyler isticem annemden eğer anew beğenmezsem anneme cecille aldırırım diye düşünmüştüm.birde şu kompact olan nasıl acaba bence oda kapatıcı olabilir canım

hiç fikrim yok cnm onda yanlız renk tonları orda daha belli fondötenin rengine karar vermek açısından

Back