• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar k13 de pur balnca indirimde mi diye sordum bir arkadas 50 tl yazmış ama normal fiyatıda 44 tl zaten nasıl oluyor ben anlamadım

iyi akşamlar kızlar

bi sorunum var

banyo köpüklerinde candy die bi çeşit vardı artık ktlogda yok elinde olan varsa alırım
:12:

katrecim Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin kuzunu.boşver doğumdan sonra toparlarsın cildini yaşın genç ya geçici durumlar oluyor kalıcı değil.bende doğum yaptığım ilk 7-8 ay çok zorlandım yalnız baktım bebeğime gecede gündüzde durmayan bir bebekti mahvoluyordum demek sanırım hafif kalır.o derece yani.benim o aylarda yüzüm resmen sarktı uykusuzluk stres yorgunluk yalnızlık of düşününce bile kötü oluyorum.ama sonra hemen toparlandım bak çok daha canlı bir yüzüm var çok şükür.sende aynı benim yaşımda anne olcan hemen toparlarsın canım merak etme.anneliğin tadını çıkar

Bakalım bebiş dünyaya gelince neler olacak.
Arada cildimede bakmam lazım alayım bakalım inşallah kullanacak vakit bulabilirim.
Zaten tebriğe gelenlerin eline avon kataloğu tutuşturmam lazım bedava bebek sevmek yok.:9:

sağlıkla alman dileğiyle bebişini katrecim..
ilk aylar zor oluyor ama sonra toparlarsın cnm kendini

kızlar bide jel kalem varmışya k13 te sayfa 85 demişti arkadaş şimdi baktımda o sayfada parfüm var ya

harbi yanlış yazmışım orda sayfa numarasını görmeyince yaprakları saydım meğer orta sayfa olduğu için yazmamışlar çok özür cnm :26: şu üzeri pembe çiçekli yeni çıkan seri hani yanında shook maskara varya o sayfa..

bide bu eladia yüzüğü istedim..
nasıl güzelmi..
isteyen oldumu cvp lütfennnnn.....
cnm ben aldım geçen ay çok güzel herkes beğendi gayet hoş duruyo her şekilde kullanıyorum ben de bayıldım
günaydın hanımlar

aromadisiac kalıcı mı acaba EDT olduğundan duraksadım.. yoksa kokusu tam benlik..
cnm ben akşam sıkıyorum sabah hala üstümde ben çok tuttum o kokuyu
genelde baharatlı olan parfümler kalıcılık olarak diğer parfümlerden daha kalıcı oluyor,ya da bende öyle oluyor ,ben buğday tenliyim aromadisiac testerını denedim hoş durdu.Bu ay almayı düşündüm ama daha diğer parfümlerim yarıdan fazla, o yüzden bitmeye yakın indirime girerse aromadisiacı almayı düşünüyorum.Güzel koku

Allah iyiliğini versin :1:
ben geçen ay elimde olmasına rağmen bi tane daha aldım hay bu açgözlülük:)))
ben k13 ten bişey almıcam sanırım kızlar:(şimdi tutupta 75lik alışveriş yapamam sonuçta hiçbiri zaruri değil zevk için alıcaktım 20-25 liralık her ay alsamda şu kargo olayını kaldırsalar olmazmı ya !ben ayda 75 lira taksitle evimi düzerim Allah aşkına ya.hadi satış yapanlar için normalde benim gibi kendine alıcaklar ne yapacak her ay kozmetiğe bu kadar para verilirmi sonuçta memur eşiyim ben.birde bunun yanında kıyafet falanda alınıyor.çok masraf oluyor.kısacası birkaç ürün vardı almak istediğim sırf diğer kızlar bişey almıyor diye onlardan vazgeçmek zorunda kaldım
cnm ben de aynı durumdayım bi arkdş sadece bi şey istedi ben de kendime alcam toplamı 20 tl bile tutmuyo napsam bilemiyorum takım öncüm başka şehirde, onla irtibat kursam ne olcak? bana faydası dokunmaz ki. bakalım belki yarın bişey isteyen olur diyorum ama çok küçük bi ihtimal. bence de kargo olayı kalkmalı avonda; alacaksak bile kargodan dolayı vazgeçiyoruz biz. bi de en azından 3 tane katalog bedava olmalı. bu aya bana ekstradan bi katalog gelmiş ama kargonun getirmesi on günü bulunca iki gün önce k12 geldi ne saçma dimi): ben de direk çöpe attım napim?
Bakalım bebiş dünyaya gelince neler olacak.
Arada cildimede bakmam lazım alayım bakalım inşallah kullanacak vakit bulabilirim.
Zaten tebriğe gelenlerin eline avon kataloğu tutuşturmam lazım bedava bebek sevmek yok.:9:
cnm ben de bir sene önce doğum yaptım bir senedir hemen hiç bi ürünü kullanmıyorum eğer emerse bebişin, sütten geçebiliyo içeriğine bakmak lazımmış bi etken madde varmış ama ben garanti olsun die hiçbişey kullanmadım cildime. hamişken cildi bozuluyo insanın evet, doğumdan sonra da kendini biraz kötü hissediyosun kilolar bi,rden azalmaya başlıyo sonra bi an kilo vermen duruyo, ama her şey yoluna giriyo. ben şu an doğum yapmamış gibiyim. cildim de saçım da gayet sağlıklı. kozmetik çözüm olmuyo doğum sonrası problemlere. bu arada hayırlı olsun cnm benm bebiş 15 gün erken gelmişti :54:

bnde onu dusunuyorum almayıda k13 te fiatı ne cnm kullanamdım ama kararlıyım almaya
pürüzleştirici yüz maskesi 7.90 vücut peeling 7.90 cnm karasızım o sayfadan 2 tane o maskeden alan oldu 4 ürün 28.10tl kampanyası var da ben bu ikisini alınca geliş fiyatının üstüne 5tl koyup bnm olmuş olcak alıncada pişman olmak istemiorum o yüzden soruyorum

cnm ben bebek emziriyorum ondan dolayı kullanmıyorum maalesef bilgim yok.

saol tatlım yinede

pürüzleştirici yüz maskesi 7.90 vücut peeling 7.90 cnm karasızım o sayfadan 2 tane o maskeden alan oldu 4 ürün 28.10tl kampanyası var da ben bu ikisini alınca geliş fiyatının üstüne 5tl koyup bnm olmuş olcak alıncada pişman olmak istemiorum o yüzden soruyorum

saol tatlım yinede

süpermıs fiatııı ya daha baba gelmedı kaatalog gelsin bende alcam ben alırsam arkadalrımda alırlar :)))) sanmıom cnm pisman oalcgını ama kararszsan alamaderim ben k11 alcaktım ozman cok birsey aldımım avon dan onu alırsam esim olduru artık dedım onu k13 te alarım
cvp verdıgın tsk edrim meliscigm

Back