• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bilmiyorum kızlar ilkşaha mesaj gelmiş ya yarın 16 ya kadar uzatıldı diye ama zaten yarın bitiyodu katalog 12.acaba yanlışmı gönderdiler dedi ya ilkşah.bende o yüzden dedim acaba cumartesiyemi uzatıldı diye

yahu bir an önce başlasın sipaişim vereyim bayram geliyor hazırlıklarımı yapmak istiyorum temizlik falan :6: hadi kıslar ben kaçar size hoş sohbetler

arkadaşlar ben hiç ilk gün sipariş vermedim onun için şunu öğrenmek istiyorum yarın saat 4 de bitiyor ya k12 hemen sonra verebiliyormuyuz yoksa avon sayfasında k13 yazdıktan sonra mı verebiliyoruz

kızlar bu ay kimse bişey almıyor.ben aslında alışveriş yapmayı düşünüyordum ama 20-25 yeter diyodum şimdi bide kargomu vericem ya.almasammı acaba

ben 3 lü parfumlerden top allıklardan ve banyo köpüklerinden sipariş edeceğim :24:

kızlar daha önce satıştamıydı bliyormusunuz.25 tl lik satışa ilk sayfalarda sarı bir çanta var..o nasıl bilen varmı?

yaa ewt o jel kalemden isteyen var bakalım o alsın nasıl bişey göreceğiz. bu gece çantası nasıl olur acaba bende düşünüyorum almayı

Mavis'cim anew'ün +25 serisi kuru ve normal ciltlere mi?
Ben kendime gece ve gündüz kremini almayı düşünüyorum cildim kuru ama o seriden hiç satmadığım içinde bir bilgim yok.

evet benim eşimde perceive kullanıyor kalıcılığı fena deyil benim için parfümün güzel kokması önemli ister edt olsun ister edp kokusu iyi olmadıktan sonra ne kadar kalıcı olursa olsun benim için önemi yok birde black tounsh ondan almayı düşünüyordum kalkmış.

bende eşime percive ve full speed aldım.favorim percive...

kızlar bide jel kalem varmışya k13 te sayfa 85 demişti arkadaş şimdi baktımda o sayfada parfüm var ya

canım istediğin sayfa 80.sayfanın bir yaprak önündeki kalın sayfalarda yani "orta sayfa olarak geçiyor.

Back