- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.441
Mavis'cim anew'ün +25 serisi kuru ve normal ciltlere mi?
Ben kendime gece ve gündüz kremini almayı düşünüyorum cildim kuru ama o seriden hiç satmadığım içinde bir bilgim yok.
canım anew serileri zaten yaşa göre satılıyor cilt tipine gMavis'cim anew'ün +25 serisi kuru ve normal ciltlere mi?
Ben kendime gece ve gündüz kremini almayı düşünüyorum cildim kuru ama o seriden hiç satmadığım içinde bir bilgim yok.
yok cnm yeni kampanya başladıktan 1 2 gün içinde kapıya kadar ücretsiz geliyor benim bir kaç kez gelmemişti meğerse benim katolog başka adrese gidiyormuş tö hemen düzeltti yani sipariş vermesende gelir merak etme.
birde yılbaşını beklemene gerek yok yılbaşında herşey düşmüyorki !
siremim avatarda belki ışıkla alakalı birşeydir ama cildin pembe gibi görünüyor.hani bizimki sarı pigmentli ya seninki pembemsi galiba dimi.bende bu ay tam senin gibi ıvory ve naturel bejin numunesini işaretlemiştim deneyip rengin duruşuna karar verecektim.hangisi daha sarı duruyor ?renk koyulaştıkçamı yoksa açıldıkçamı sarı durur acaba?
ama bence bej olan sarıya dönük olmalı diye düşünüyorum.bence ıvory yada shell düşünebilirsin
olabilir tabi canım ama hiç denemedimki bilemiyorum sen daha tecrübelisin anewda.aslında ben cecillenin bir fondötenini kullanıyorum şuan ama çok az kaldı.ben anew testerlarından deneyip cecilleyle karşılaştırmak istiyordum aslında.hangisi daha iyi diye.memleketten bişeyler isticem annemden eğer anew beğenmezsem anneme cecille aldırırım diye düşünmüştüm.birde şu kompact olan nasıl acaba bence oda kapatıcı olabilir canım
ama bence bej olan sarıya dönük olmalı diye düşünüyorum.bence ıvory yada shell düşünebilirsin
ben sipariş veriyom yarın kızlar
ANEW---naturel beige
kendine mi cnm
tenin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?