- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #20.401
siparişime gri jel kalemide ekledim tam oldu yani avoon 10 senedir yedin bitirdin beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siparişime gri jel kalemide ekledim tam oldu yani avoon 10 senedir yedin bitirdin beni
kazancımızı avona yeniden veriyoruz zaten işimiz yok.ye,iç,eğlen dostlaaarrr heyyy
cevaplayan yokmu?
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
OkYaNuS_35, 68ozthen, corummelek, esteda, masumprenses, mavis81, pelka, PrensesPeri, toraman, _Dersena_
ooooooooo hoşgeldiniz ne var ne yok
slm kızlar
avonun yeni supermafnify rimeli hakkında ne düşünüyorsunuz?ben uzun zamandır shock kullanıyorum bu rimel nasıldır deneyen var mı?
kızlaaaaarrrr sizce ironman mi yoksa essence mi daha güzel ıronmaninin katalogda kokusuna bakmıştım ve sevmiştim ama şimdi hatırlamıyorum kokusunu
tekrar merhaba kızlar hey maşşallah 17 kişi online
kızlaaaaarrrr sizce ironman mi yoksa essence mi daha güzel ıronmaninin katalogda kokusuna bakmıştım ve sevmiştim ama şimdi hatırlamıyorum kokusunu
vallahi ya beni avona çeken ne ben onu bıraksam o beni bırakmıyor
kazancımızı avona yeniden veriyoruz zaten işimiz yok.ye,iç,eğlen dostlaaarrr heyyy
ayyy inşallah cumartesiye uzatılmıştır.çünkü yarın akşam arkadaşlarım gelicek en azından onlarada gösteririm cumartesi toptan veririm siparişleri yaww....kızlar bu arada şu anew ürünlerinin hediyesi olan çantayı gören yokmu yaw..değermi çanta için bi yardım edin bakiiimmmm