• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bugün bana mesj geldi kampanya 12 yarın saat 4e kadr uzatılmıştr die zaten yarın 4e kadr değilmiydi acaba cumartesiyemiuzattılr mesjda yanlşlık var

kızlaaaaarrrr sizce ironman mi yoksa essence mi daha güzel ıronmaninin katalogda kokusuna bakmıştım ve sevmiştim ama şimdi hatırlamıyorum kokusunu

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
OkYaNuS_35, 68ozthen, corummelek, esteda, masumprenses, mavis81, pelka, PrensesPeri, toraman, _Dersena_
ooooooooo hoşgeldiniz ne var ne yok :10:

hoşbulduk canım.iyiyiz sen nasılsın?
slm kızlar
avonun yeni supermafnify rimeli hakkında ne düşünüyorsunuz?ben uzun zamandır shock kullanıyorum bu rimel nasıldır deneyen var mı?

canım shock un üztüne rimel tanımıyorum..magnify dan memnun kalmazsın shocktan sonra ..k13 de indirimde de kaçırma bence :16:

kızlaaaaarrrr sizce ironman mi yoksa essence mi daha güzel ıronmaninin katalogda kokusuna bakmıştım ve sevmiştim ama şimdi hatırlamıyorum kokusunu

ironman ın kokusunu bilmiyorum ama eşimin avonda en sevdiği koku essence :82:
vallahi ya beni avona çeken ne ben onu bıraksam o beni bırakmıyor :29:

evet benide bırakmıyor :86:
kazancımızı avona yeniden veriyoruz zaten işimiz yok.ye,iç,eğlen dostlaaarrr heyyy:54::46:

çok güldüm buna aynen öyle oluyor :86::86:zaten çevrem az zoru zoruna satış yaptım 3-5 kuruş satışı anca yaptım onudakendime aldıklarıma veriyorum senin dediğin gibi yiyip içip geziyorum sonra :52:

ayyy inşallah cumartesiye uzatılmıştır.çünkü yarın akşam arkadaşlarım gelicek en azından onlarada gösteririm cumartesi toptan veririm siparişleri yaww....kızlar bu arada şu anew ürünlerinin hediyesi olan çantayı gören yokmu yaw..değermi çanta için bi yardım edin bakiiimmmm:71:

kazandıklarımızı avona geriveriyoruz doğru ama elimdekilerle küçük bir parfümeri açılır onlara bakıp teselli oluyorum :88:

valla daha dün iki tane çanta aldım ama gözüm doymuyo işte...mavişcim sen anewin +25 kremini kullanıyodun dimi nasıl memnunmusun???

ayyy inşallah cumartesiye uzatılmıştır.çünkü yarın akşam arkadaşlarım gelicek en azından onlarada gösteririm cumartesi toptan veririm siparişleri yaww....kızlar bu arada şu anew ürünlerinin hediyesi olan çantayı gören yokmu yaw..değermi çanta için bi yardım edin bakiiimmmm:71:

nasıl yaa cuma günü 13 den sipariş veremiyecekmiyiz !!!

k12nin uzaması en çok benim işime yarıcak:9:
k13 kataloklarım yarın geliyor ya

Son düzenleme:
Back