- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.001
Arkadaşlar avonu aradığım zaman hiç bir yetkiliye ulaşamıyorum.
sürekli meşguller.siz nasıl ulaşıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allame arkadaşımın isteği üzerine bende kullandıklarım ve sattıklarımla ilgili yorum yapmak istiyorum
parfümlerden bahsetmiyorum bile belli kokuların her zaman alıcısı vardır.
sayfa 39 magicface perfector hem kendim kullandım hemde sattım çok hoş ipeksi bir doku oluşturuyor teninizde fondöten kullanmak istemeyen ancak kusurlarını gizlemek isteyenlere tavsiyem
sayfa 41 göz kalemi bundan daha öncede bu katalogdakilerdende sattım ve kullananlar çok memnun her indirme girdiğinde daha önce alanlar alıyor.
sayfa 43 te pproto go rujdan bi arkadaşım kullandı memnun kalmadı mekanizması boculabiliyor ve sorun çıkarıyor birde ruju çok yağlı çok çabuk bitiyor.
sayfa 45 fransız manikürünü tekrar sipariş verdim .
ancak bende bişey sorayım burda tırnak güçlemdiricleri nasıl memnunmusunuz arkadaşlar.
sayfa 52 anew in fondöteninden kullanalar çok memnun
sayfa 55 rujlar berbat renkleri güzel ama ambalajı ııı 2 tanesini iade ettim tavsiye etmem
takılar güzel oyuncak gibi gelmiyor benim en büyük korkum katologta göründüğü gibi olmamasıydı ama değil
soltions serisinden satmıştım henüz bir yorum gelmedi agelessresult da ben kullanmıştım ancak düzenli kullanmadığım için yorum yapamıyacağım
orta sayfadaki ekstra dolgunluk veren maskara çok güzel bayıldım resmen böyle hafifi bir parlaklığı var kendime yazmadığıma pişman oldum
orta sayfadaki anew rejuvenate ben kullanıyorum ve memnunum
sekizli göz farım hala gelmedi stokta kalmaış çok merak ediyorum
anew clinical her ürününü gözü kapalı önerebilirim özellikle göz kremi çok işe yarıyor.
clear skin yüz yıma jelini çok kullanmıştım halada en çok satan ürünlerdendir
sayfa 97 saç fırçası arkadaşıma getirtim ve çok kaliteli bir fırça saçlarınız uzun ve çoksa öneririm
skin so soft serisi herzaman beğenilmiştir hiç şikayet almadım bu grubunda hep alıcısı olmuştur.
formen ürünlerinide eşime almıştım bak ona hiç sormadım memnunmusun diye bu akşam bi sorayım :))))
sayfa 115 formunlu roletler çantanızda yer kaplamadan taşımak ve gün içinde kokunuzu tazelemek için birebir . kullanıyorum
işte bu kadar
Arkadaşlar avonu aradığım zaman hiç bir yetkiliye ulaşamıyorum.
Canım çok teşekür ederim,çok işime yarıycak merak ettiğim şeyleri yazmışsın,bu arada 8'li fardan sattım bendede var menmun kaldım ama yeni daha yine yazarım,bugün geldi farlar sende ara bi demekki tamamlamışlar,
takılardan bende menmunum,hiç sorun çıkmadı,bende kirpik kıvırma maşasını merak ediyorum kullanan varsa lütfen?Sevgiler.
* simply delicate genital temizleme jelini bende çok beğendim;kokusu çok yumuşak..ve çok uzun süre gidiyor(pompalı olmasının avantajı
*senses duş jellerinden pembesini çok beğendi eşim..hafif bi kokusu var..
*banyo köpükleri den zambak ençok sattığım ama bana ağır geliyor,ben manolyayı seviyorum,şeker kokulu deniyoruz bu aralar şişeyi koklarsan iyi ama kullanırsan dağılıp gidiyo...manolya kalıcı ama..
*oğluma hepavon kids yaban mersini kokulu banyo köpüğü alıyorum kokusunu çok seviyor
*naturals şampuanlarının üzerine tanımam;kuru saç şamp.-kremini-balsamını kullanıyorum hem parlak hem yumuşacık yapıyor illaki girdiğim ortamlarda saçıma ne kullandığımı soruyorlar,hem çook ucuz hem çok etkili,ama aynı şeyi advence t.serisi için söyleyemiycem
*kremleinden nemlendirici türlerinden rich moisture ler güzel klasik nemlendirici ama cildiniz benim gibi kuruysa s.o.s pirinç yağlı olan el kremi ve vücut kremi süper yağlı ama yapış yapış değil...
*kremlerden yenilendikten sonra denediğim skin so soft 'un ultra nemlendirici vücut kremine bayıldım,kokusu da güzel %149 nemlendirme özelliğine sahip kuru ciltler için yani..
*advence t.in saç şekilendiricilerini denedim spreyi diğer spreyler gibi yapışkan ve sertdeğil ve yumuşacık ve asla dağılmıyor kullandığında şekillendirici vaks idare eder...ama şekillendirici kremi süper jöle gibi asla sert yapmıyor.özellikle dalgalı saçlar için...
*parfümler;en çok beğendiğim ıncandessence sonra far away-little black dress-wish of love-chic sexy deodorant kadar sattığım bi ürün daha yoktur herhalde kesinlikle denemelisiniz hem kalıcı hem çok güzel bi koku....alanlar 3'er 3'er alıyo
*erkek parfümlerinde ise;signature ;erkeksi-perceive; klasik-surrender sıra dışı hoş bi koku-s.e.crips forest;güzelll ama ağaç kokulu-essence hoooşşşş...
*roll-onlar güzel ama sanki azıcık var içlerinde hemen bitiyo
* maskara 1 numara ben 3 aşamalı olan çok satılıyooo-ben de beğendim
*asansörlü göz kalemleri hiç akmıyo süper saatlerce kalıcı
*stik kapatıcı beni hayal kırıklığına uğratan nadir ürünlerden hem yayılmıyor,hem çok belli oluyor
*çantaları bu güne kadar hiç biri beklediğim gibi gelmedi çok basit..
*takılarda görmeden tavsiye etmeyin genelde oyuncaktgibi şeyler ben sipariş verene bi gelsin gör diyorum genelde beğenilmiyor aide ediyorum
ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR UMARIM FAYDALANIRSINIZ.....kaydirigubbakcemile3
Ya ben aldım kullandım ama hiç memnun kalmadım..kirpiklerimi döküyordu sanki..her kıvırma da alette kirpik oluyordu. Ve öyle farkedilir bi kıvrılma da meydana gelmiyordu. Aslında tavsiye etmem ama yine de denemek istersen dene..belki kişiden kişiye değişiklik gösterir. CADIARZU
sağol canım.dün telefonda bir tanıdığımız oğlu için sordu.akne ve siyah noktalar için.
tam olarak hangilerini önereyim diye sordum.
bi yol gösterin sinir oldum nerdeyse bugün ya....
canım bende seninle aynı düşünüyorumDikkat ettim bende kampanyadaki kokularla diğer zamanlarda alınan kokular arasında esas farkı var gibi geldi bana da.
Hatta ben tomorrrow almıştım 50 ml. bayadır kullanıyorum ve hala içinde yarısı kadarı var.
Ama geçen eart of word aldım.Hızlı bi şekilde azalmaya başladı.
İlk Avondan pur blanca alırdım.O zamanda bu parfümde aynı olayı yaşamıştım.Parfüm aynı marka olduğu halde.Biri uzun süre gitti,diğeri çabucak tükendi.Aklınızda bulunsun bence bu da :)[/B]
Canım bende aldım bi sorun çıkmadı bence iade et onu,çok az pırıltısı da var.