• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kesinlikle öneririm kıvırma aletini ben yıllardır kullanırdım eskimişti avon yazın çıkarınca getirttim fazlaca 1 i kendime ben süper faydalanıyorum ..rimellerden alanlara daha iyi sonuç almak istersen kıvırıcı kullan önce sonrarimelle diyorum ...kirpik falan döktüğü de yok döktü diyenler de varsa yanlış kullanmaktandır bence...

Sağol canım umarım bende menmun kalırım,peki cımbız için ne söyleyebilrsin?

kızalr bıse soracam bu katalogta dıkkatımı cektıde anew dolgunlastırıcı dudak stiği nasıl bırsey renk verıyormu bronz bırde gercekten dolgun gosterıyomu lutfen acıl cevap

ozebus arkadaşım bu sorunu mutlaka avonla görüşmelisin sonuçta bu senin sorunun değil onların sorunu bi şekilde çözüm bulmaları gerekyor. en nihayetinde satılan onların malları

bende böyle düşünüyorum,her ay stresle elıme ulasabılcekmı dıye düşünmekten sıkıldım cunku...Saol arkadasım yarın yönetıcımı arayım tekrardan konusayım durumu...

merhaba kızlar bende bugün resmen uyuz oldum,k.14 elime ilk geldiğinde okuldan bi arkadaş aldı görümcesi 66 tl.lik sipariş verdi 8 li farlardan iki tane ruj,rimel,allık fırçası falan aradan baya geçince biriktirip getirttim siparişleri bu bayan beni yok bugün ,yarın alıcam deyip sinir etti bide demesinmi getirince sen ürünleri ver de evde bakalım yarın parasını veririz

para almadan vermedim dedimki yarın alırsın getirince yarın oldu gene yok bu sabah da benle kavga etti okulun kapısında neymiş ben niye bakmaları için vermemişim satmıyorum dedim

para almadan vermedim dedimki yarın alırsın getirince yarın oldu gene yok bu sabah da benle kavga etti okulun kapısında neymiş ben niye bakmaları için vermemişim satmıyorum dedim

İyi yapmışın hayatım boşver,bide denyip yok beğenmedim falanda diyebilirdi,neyazıkki var böyle dengesizler,hiç üzülme kampanya 14 fiyatları iydi dediğn ürünlerde satılmıycak şeyler değil isteyen olursa verirsin.

bende böyle düşünüyorum,her ay stresle elıme ulasabılcekmı dıye düşünmekten sıkıldım cunku...Saol arkadasım yarın yönetıcımı arayım tekrardan konusayım durumu...

Nekadar sıkıcı bir durum yaa onlar made kabul etmişler sana ulaştırmak zorundalar yaa ne saçma bencede avonu ara mağdur olduğunu anlat canım umarım hallolur.

İyi yapmışın hayatım boşver,bide denyip yok beğenmedim falanda diyebilirdi,neyazıkki var böyle dengesizler,hiç üzülme kampanya 14 fiyatları iydi dediğn ürünlerde satılmıycak şeyler değil isteyen olursa verirsin.
bende zaten isteyen olursa vericem zaten çantamda duruyor..erken bakıp seçiyolar zaten getirene kadar iki hafta geçiyor sipariş biriksin derken seçiyosun artık paranı ayarlıycan değilmi,işte arada oluyor böyle şeyler ,o kişiyle alışverişim olmaz artık ,fazla alıp taksit taksit verelim diyenler neler çıkıyo neler

Kızlar kimse yatmamış bugün,cevaplar için sağolun,ekliyorum devamını,özlemcim valla ben taksitle bile veriyom yakında kredi kartından çek diycekler diye korkuyorum allah bize sabır versin valla çok zor iş yaa.

satış- ödeme yöntemi ile fikir soran biri vardı sanırım..ben kendi yöntemimi anlatayım.....
ben siparişi alınca ne zaman ödeneceğini şöyle belirliyorum;ben kredi kartıyla bazen 8 taksitte genelde 4 taksitte ödüyorum kartı ödeme tarihim ayın 15 falan oluyo.. müşterimden ürün siparişi aldığım günün tarihi ayın 15 ine çok yakınsa öbür ayın 15 de diyorum eğer daha epey varsa bu ayın 15 de ödeyin diyorum ...çok şükür hepsi tanığım insanlar hiç sorun yaşamadım ay 14 dedimi en geç 15.de tüm paralar geliyor onlar içinde kolay oluyor uzun vadeli olunca daha çok alabiliyorlar ...bugüne kadar yanımdan kendim hiç ödeme yapmadım...hep toplayabildim -kendi payımı da ayırıyorum-bu ay biraz endişeliydim ilk kez 700tl li bi taksitim vardı o da toplandı,ya kısmet öbür aya sanırım 600 civarı bi taksidim var...inşallah o da toplanır inşallah...bi fikir olsun sizlere .

satış- ödeme yöntemi ile fikir soran biri vardı sanırım..ben kendi yöntemimi anlatayım.....
ben siparişi alınca ne zaman ödeneceğini şöyle belirliyorum;ben kredi kartıyla bazen 8 taksitte genelde 4 taksitte ödüyorum kartı ödeme tarihim ayın 15 falan oluyo.. müşterimden ürün siparişi aldığım günün tarihi ayın 15 ine çok yakınsa öbür ayın 15 de diyorum eğer daha epey varsa bu ayın 15 de ödeyin diyorum ...çok şükür hepsi tanığım insanlar hiç sorun yaşamadım ay 14 dedimi en geç 15.de tüm paralar geliyor onlar içinde kolay oluyor uzun vadeli olunca daha çok alabiliyorlar ...bugüne kadar yanımdan kendim hiç ödeme yapmadım...hep toplayabildim -kendi payımı da ayırıyorum-bu ay biraz endişeliydim ilk kez 700tl li bi taksitim vardı o da toplandı,ya kısmet öbür aya sanırım 600 civarı bi taksidim var...inşallah o da toplanır inşallah...bi fikir olsun sizlere .

Bende 15 gibi topluyorum,yada 15 gün içnde diyorum ama müşteri sayım az neyazıkki yaa çalışmaya başlamayı düşünüyorum,evde çok zor bunu yapmak,bende bu ay kredi kartına geçtim yoksa çok zor oluyodu benimde 800 ödemem var tırsıyorum biraz,4 taksit yapıyolar maxsimuma benim önceki word dü o daha iyi di ama napalım.

Bende 15 gibi topluyorum,yada 15 gün içnde diyorum ama müşteri sayım az neyazıkki yaa çalışmaya başlamayı düşünüyorum,evde çok zor bunu yapmak,bende bu ay kredi kartına geçtim yoksa çok zor oluyodu benimde 800 ödemem var tırsıyorum biraz,4 taksit yapıyolar maxsimuma benim önceki word dü o daha iyi di ama napalım.

dönem dönem kart kampanyalarına göre değiştirebilirsin kartını hangisine daha iyi taksit imkanı varsa onu güncellersin...ben öyle yapıyorum..

dönem dönem kart kampanyalarına göre değiştirebilirsin kartını hangisine daha iyi taksit imkanı varsa onu güncellersin...ben öyle yapıyorum..

Haytım ben kart alamıyorum,eşiminkinide kullanmıyorum babamdan aldım bu ay bakalım alıcam inşallah çok daha kolay oluyo öyle.

Haytım ben kart alamıyorum,eşiminkinide kullanmıyorum babamdan aldım bu ay bakalım alıcam inşallah çok daha kolay oluyo öyle.

eşimin kartlarını kullanıyorum ben de hangisi iyi gelirse onu güncelliyorum...kart iyi oluyo...bi de 300 tl lik avon alışverişine 30 tl chip para var ..süper...

Back
X