• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avonun kampamya1 kataloğu eline geçen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum... kapaktaki rujlardan almak istiyorum...kapaktaki rujları sol baştaki ikisi ve sağ alttakinin isimleri nedir bilen var mı ? ben arka sayfayla karşılaştırtım ama anlayamadım..yardımcı olursanız sevinirim...en açık renk olanı almak istemiyorum...

kızlar meselarujla far bırlıkde 10 mılyon dıyelım ıkısının kodunuda ayrı ayrı gırıoruz dımı
paket kodu yoksa sen sipariş vereceklerinin hepsini yaz avon otomatik hesaplıyor promosyonları ama onaylamadan son çıkan listeyi sende mutlaka kontrol et
avonun kampamya1 kataloğu eline geçen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum... kapaktaki rujlardan almak istiyorum...kapaktaki rujları sol baştaki ikisi ve sağ alttakinin isimleri nedir bilen var mı ? ben arka sayfayla karşılaştırtım ama anlayamadım..yardımcı olursanız sevinirim...en açık renk olanı almak istemiyorum...

en açık renk olanı kiss me ama diğer tarif ettiklerini çok net anlayamadım özür dilerim . birde colortrentin rujlarını çok seviyorum ben çok hoş bir doku bırakıyor dudakta

ya su temızleme jellerı var kampanya 1de jelle mendıl ama paket kodu yok ayrı ayrı kodları var anllamadım neyse salun ya çok:utangac:

canım ondan bende sipariş vereceğim . şimdi sen her ikisininde kodunu yazıyorsun sepete at güncelle diye devam ediyoruz ya onaylamadan önce listenin son halinde gerekli promosyon hesaplarını ve indirimleri avonun sitesi kendi yapıyor aten . sende onaylamadan önce mutlaka kontrol et

canım ondan bende sipariş vereceğim . şimdi sen her ikisininde kodunu yazıyorsun sepete at güncelle diye devam ediyoruz ya onaylamadan önce listenin son halinde gerekli promosyon hesaplarını ve indirimleri avonun sitesi kendi yapıyor aten . sende onaylamadan önce mutlaka kontrol et

saol canım ya ınsan bılmınce nası yapılır dıe dusundum baya tsk ederımopuyorumnanaktan

kızlar avonda bi ara likit allık vardı ya nereye kayboldu o .bide mat köpük fondoten yağlı ciltler için nasıl?

PUCKER UP, BE MİNE VE KİSS ME kaydirigubbakcemile2

benim önerdiklerim,

....kendi cildim yağlı olduğundan kullandığım ve memnun kaldığım avon pure pore fection köpük,tonik ve nemlendirici. özellikle köpügüğü sabah akşam kullanıyorum iyi temziliyor ve ferahlatıcı

.... avon senses duş jelleri
.... kuzenimin beğendiği colour trend serisinden plump the volume maskara
.....wish of happiness edt
...for away,celebre,perceive,treselle ve little black dress
...in bloom süper zaten ,
...erkek parfümde full speed i tek geçerim.
... banyo köpüklerinden pearly beach ve soft pink ,
...simply delicate temizleme jeli ve mendili (bunu özellikle tavsiye ediyorum bayan olduğumuz için hijyen çok önemli bende kulanıyorum inanılmaz memnunum.).....for men ürünleri güzel:) aşkıma da alıyorum

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
Kızlar bu simply delicate temizleme jeli iin zararlı diyorlar ya kafam karışık doğrumu acaba?Bu konuda bilgisi olan varmı?

avondan 75tl siparişe makyaj temizleyici hediye

arkadaşlar böyle bi mesaj geldi bana anlayamadım 14k nın 1.siparişi 75 i zaten geçti.. bikaç güne kadar 14k 2. siparişini wericem.. ??

Kızlar bu simply delicate temizleme jeli iin zararlı diyorlar ya kafam karışık doğrumu acaba?Bu konuda bilgisi olan varmı?

vallaha arkadaşım benim jinekoloğumda aslında önermiyor. çünkü yaralı bakterilerinde öldüğünü söylüyor bu bölgeler için sadece su ile temizliği öneriyorlar. artık karar senin

Merhabalar... Bırsey soracagım..Benım bulundugum yerde hıcbır kargo yok maalesef demıstım daha önce,yurtıcı kargoda 85 km uzaklıkta bana.Ilk tasındıgımda buraya yönetıcıme sordum nasıl ulasacak dıye,oda bana yurtıcı sıze bunu bır sekılde ulastırmak zorunda dert etmeyın dedı.Hakkatende ılk bır ıkı sıparısım geldı,ordan benım buraya gelen mınıbuse verıolardı gelıodu kargom,Bu arada mınıbuste bızım burdan gunde 1 kere cıkıyor.Daha sonralarında bız aldırmaya basladık o taraf gıden araba olursa.
Sımdı ıse kargom 2 gundur subede kaldı.Aradım neymiş teslımat yapamıolarmıs buraya,delı oldum daha önce yapıolardı,sız aldırcaksınız dedı resmen.Napayım sımdı doğuda bır yerdeyım hava kar ben gıdemem zaten hem uzak hemde bı basıma ımkansız yol bılmem ız bılmem.Yönetıcımı arasam magdur bırakıldıgımı soylesem mı acaba?Bır fıkrınız varmı,önceden getırıolardı sımdı gelemeyız dıolar...

Sağol hayatım,bakalım başka yorum gelcekmi ona göre karar veririz.

kesinlikle öneririm kıvırma aletini ben yıllardır kullanırdım eskimişti avon yazın çıkarınca getirttim fazlaca 1 i kendime ben süper faydalanıyorum ..rimellerden alanlara daha iyi sonuç almak istersen kıvırıcı kullan önce sonrarimelle diyorum ...kirpik falan döktüğü de yok döktü diyenler de varsa yanlış kullanmaktandır bence...

ozebus arkadaşım bu sorunu mutlaka avonla görüşmelisin sonuçta bu senin sorunun değil onların sorunu bi şekilde çözüm bulmaları gerekyor. en nihayetinde satılan onların malları

Back
X