- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.021
kızlar meselarujla far bırlıkde 10 mılyon dıyelım ıkısının kodunuda ayrı ayrı gırıoruz dımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anew ultimate 40+ serisini öner,gece ,gündüz,göz ama serumda tavsiye et serum lar daha hissedilir,çabuk etki gösteriyorlar ama pimpirikli biriyse önce numune denettir.
paket kodu yoksa sen sipariş vereceklerinin hepsini yaz avon otomatik hesaplıyor promosyonları ama onaylamadan son çıkan listeyi sende mutlaka kontrol etkızlar meselarujla far bırlıkde 10 mılyon dıyelım ıkısının kodunuda ayrı ayrı gırıoruz dımı
avonun kampamya1 kataloğu eline geçen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum... kapaktaki rujlardan almak istiyorum...kapaktaki rujları sol baştaki ikisi ve sağ alttakinin isimleri nedir bilen var mı ? ben arka sayfayla karşılaştırtım ama anlayamadım..yardımcı olursanız sevinirim...en açık renk olanı almak istemiyorum...
kızlar meselarujla far bırlıkde 10 mılyon dıyelım ıkısının kodunuda ayrı ayrı gırıoruz dımı
Canım fiyat listesine baktım paket kodu göremedim,sanırım ayrı ayrı giriyosun,ama başlasın kampanya sipariş verince yazarız buraya.
ya su temızleme jellerı var kampanya 1de jelle mendıl ama paket kodu yok ayrı ayrı kodları var anllamadım neyse salun ya çok![]()
canım ondan bende sipariş vereceğim . şimdi sen her ikisininde kodunu yazıyorsun sepete at güncelle diye devam ediyoruz ya onaylamadan önce listenin son halinde gerekli promosyon hesaplarını ve indirimleri avonun sitesi kendi yapıyor aten . sende onaylamadan önce mutlaka kontrol et
PUCKER UP, BE MİNE VE KİSS ME kaydirigubbakcemile2avonun kampamya1 kataloğu eline geçen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum... kapaktaki rujlardan almak istiyorum...kapaktaki rujları sol baştaki ikisi ve sağ alttakinin isimleri nedir bilen var mı ? ben arka sayfayla karşılaştırtım ama anlayamadım..yardımcı olursanız sevinirim...en açık renk olanı almak istemiyorum...
Kızlar bu simply delicate temizleme jeli iin zararlı diyorlar ya kafam karışık doğrumu acaba?Bu konuda bilgisi olan varmı?
Kızlar bu simply delicate temizleme jeli iin zararlı diyorlar ya kafam karışık doğrumu acaba?Bu konuda bilgisi olan varmı?
Sağol hayatım,bakalım başka yorum gelcekmi ona göre karar veririz.