Dudak Makyajı Avon Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
ben color trendin bi parlatıcısını kullanmıştım daha doğrusu iki uçlu hem parlatıcı hem de ruj çok güzeldi tadı da çok hoşuma gitmişti ama sürekli çıkmıyo katalogta ayda yılda bir

Bayanlar bu ay köpük rujlar indirimde mi? Avonun sitesindeki online katalogda öyle görünüyor ama emin olmak için sorayım dedim?

evet indirme yeni mi gelecek mi iblmiyorum ama birinde indirimdeydi:)

bu arada mega ruj cıkarmıslar testerlerı denedm renkler süper ama simli

ben de yeni çıkan rujların tsterlarından almayı düşünüyorum,renkleri çok güzel duruyor hihoyyyt
onun dışında color trend rujlarının hepsinden kullandım.ama yapıları renkten renge çok değişiyor.severek kullandıklarım sequin ve raisin wine.vino disco da ara sıra kullanıyorum.sparkling blushın da testerı vardı bayılıyorum o renge

Arkadaşlar..hani böyle çok pahalı olmayan,kötünün iyisi diyebilceğiniz markalar hangisi..Mesela; Avon mu?,Pastelmi?,Flormarmı?,Maybelline mi?...Fiyatları düşük olup içlerinden hangisini önerirsiniz..Teşekkürler..

pastelin annem almıştı.çok kötü tadı vardı böyle acımsı:bbo:sanki ağzına parfüm sıkmışsın gibi oluyor sürünce.maybelline kullanmadım sensational rujları gnelde beğeniliyor ama pek kalıcı değilmiş sanırım.flormar ve avondan memnunum ben ruj konusunda.

pastel ve flomarı begenmedim. Onun yerine Maybelline yada Avon u tercih ederim...

bu arada yeni cıkan impect rujların hem sürülüş hem renk kalıcılık bakımındna güzel deneyin testerları derim:) ben denedm ve 2 renk sipariş ettim arkadsımdan

saten ruj carnation çok tatlı bir rengi war
cherry glisten da çok güzel bitmek üzere hatta mafoldumben
colortrend raisin wine da kullanıyorum buda güzel aklinialirimsmile

sequin tam olarak nasıl bi renk
bazı arkadaşlar açık pembe demiş
bazıları da dudak rengi (dudak rengi deyince krem-bej olarak algıladım ben)

sequin tam olarak nasıl bi renk
bazı arkadaşlar açık pembe demiş
bazıları da dudak rengi (dudak rengi deyince krem-bej olarak algıladım ben)

Değişik bir renk ya tarif de edemiyor ki insan kaydirigubbakcemile3

Bir kere senin kastettiklerin değil cnm. Ama pembenin mat bir tonu. Colortrend in rujunu mu alacaksın?

evet colour trendin rujunu almak istiyorum
ama hangisini alsam karar veremedim
krem rengi tonları rujlarım var
pembe renk almak istiyorum
hangisini önerirsin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…