- 10 Aralık 2010
- 233
- 1
- 66
- Konu Sahibi boncuk2334
-
rich berry kahve bir ton , vino disco kırmızı ama ole cırtlak degil bende tam bir esmerim 2 side var bende ama tekrsr alcak olsam vino disco terci ederim.
ama avon un yeni çıkan bir kac ruju var fushian çok begendm onda bide su yarısı kaldırılan bir seri var açılıp kapanan ruj onları kesinlikle oneririm, o seriler güzel.
pek coluour trend ürünlerini sevmem, ucuz bütçeye uygun belki ama bilmiyorum ürünleri hoşuma gitmiyor pudrası dışında tavsiye edemem.
vino disco nasıl bir renk esmerlere uyar mı birde esmerlere uyacak avon rujlar neler acaba
bu ayki kataloğa baktım yaşasın ki color trend rujlar indirimde vino discoyu sipariş ediceminşallah güzel çıkar :26: bi arakadaş cevap vermiş esmerlere uyarmı demiştim teşekkür ederim peki başka hangi renk uyar color trend serisinden başka öneriniz var mı
cnm ben colour trend sevmiyorum bi tek vino discoyu almıştm. başka almadım. alırsan altna nemlendrci sürüp öle sür. pastel boya gbi kuru kuru bi ruj. başka renk te almadığım için bilemicem. şimdiden güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?