Dudak Makyajı Avon Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
kızlarr anew serisini kullananınız var mı? numunesini denedim çok güzel sürümü felan yumuşacık. 20 yaşındayım, anew'ler de 35 yaş ve üstüne öneriliyor ama ben çok beğendim rujlarını.. ne dersiniz kullansam bir zararı felan olur mu ki??
bu arada avon rujlarının bir kısmı var bende, resim isteyen olursa fikir almak için koyabilirim.hihoyyyt

dudak konturunu düzelten rujları var ztn... anew üst yas grubu için ama yani ruj için bi sorun olucagını sanmıyorumm.

bende yılbaşı katalogunda indirimde gordum. kalıcı rujları 1 tane almayı duşünüyorum hem su özelligi bakalım ne kdr işe yarıo deneyeym:)

ya kızlar bazı rujlar sürdükten 2-3 saat sonra dudakta kalıntı bi kuruluk yapıyor mYU??? bende su avonun simli ruju yapıo.. sizde yapan var mı?? yada engellemk için yaptıgınz bişi?=??

evet bendede yapıyo kırmızı bi ruj istiyodum golden in rose çok hoş kırmızı tonlarında ama kuruluk yapıyo bi süre sonra

bende color trendın vıno dısco ,seguen,amethyıst renklerını cok begenerek kullanıyorum cok memnunum

anew serisinden bir ruj aldım.ama çok belirgin.gece kıyafetiyle sürülebilecek rujlar.
hemen hemen rujların hepsini denedim.ama köpüklü rujun sürümü ve hafif parlaklık vermesi çok hoşuma gitti.
perfect wear serisindeki rujlarında uzun süre kalıcı olmasından dolayı ondan da memnun kaldım.

Arkadaşlar şu Sequin nasıl bir renk?? Ondan sipariş ettim de, katalogda bakırımsı duruyordu :uhm:

Merhabalar ben de Avon temsilcisi oldum anck bir farkla tüm ürünlerimde katalog fiyatı üzerinden %10 ile %20 arası indirim yapıyorum ürün kısıtlaması yok indirimler her bir ürün için söz konusu örnek vermek gerekirse katalog fiyatı 60 tl olan bir parfümün bendeki fiyatı 48 lira kar oranımı düsürüp bunu size indirim olarak gönderiyorum amacım sürümden kazanmak :) ilgilenir ve arkadaslarınıza tavsiye ederseniz cok sevnirim katalog fiyatlarını teyid etmek icin A V O N - Yarına Merhaba adresini ziyaret edbilir ihtiyacınız olan Avon ürününün katalogtan cok daha indirmli fiyatını öğrenmek için özel mesaj atabilirsiniz mesajınız 24 saat içinde cevaplnacaktır mesajımı okuma zahmetinde bulunduğunuz için siz KKnın cici kızları sağolun..(KARGO NE OLACAK DıYENLERE:KARGO ÜCRETıNı EKLEDıĞıNıZ TAKDıRDE BıLE YANIBASINIZDAKı AVON TEMSıLCıSıNDEN DUYACAGINIZ FıYATTAN DAHA ıNDıRıMLı BıR FıYATA ÜRÜNÜNÜZE KAVUŞACAKSINIZ)ÖNCE ÜRÜN GÖNDERıMı YAPIYORUM SONRA ÖDEME YAPIYORSUNUZ ÜRÜNÜ BEGENMEZSENıZ ıADE EDEBıLıYORSUNUZ

Artık heryer avon temsilcisi kaynadığı için herkes indirimli veriyor hatta çok pahalı ürünleri geliş fiyatına veriyor yerimseniben Ben de temsilciyim ve istanbulda oturanlara kargo vs derdi olmadan yardımcı olabilirim opuyorumnanaktan

kızlar ben hiç ruj kullanmıyorum ama çok doğal duran doğal dudak renginde bir ruj arıyorum..
bana avondan bu aradığma uygun bir ruj önerebilirmisiniz ..? yerimseniben
bu katalogta smooth minerals ruj apricot glow'u çok beğendim katalogtaki bayanda duruşu çok doğal duruyo tabi ordakiyle bize gelen her zaman farklı oluyo renkler konusunda ..
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ..

aynen benmde izmir de oyle indirimli ve tam gelişine vere narkadasım var isteyene yardımcı olabilirm.

Serap Ezgünün kullandığı rujlar çok güzel...Kuru hani böyle dudak rengi gibi. Konuşsanda yalansanda çıkmazlardan...Öyle ruj bulmak lazım.Mat olsa gerek

kızlar burda size smooth minerals serisinden apricot glow'u sorduktan sonra o günün akşamı kuzenim geldi bize o kadar şanslıyım ki bi arkadaşının elinde kalan avon ürünlerinden almış ve içinde tam 4 tane smooth minerals serisi ruj vardı..zemuszemus
hemen hepsini denedim tabiki özellikle apricot glow'u ancak katalogtaki gibi durmadığını gördüm kötü bi renk diyemem ama çok doğal durmadı bende..
içlerinden en güzeli ve doğal duranı crystal coral ve pink Quartz bu rujlara bayıldım diyebilirim..hemen aldım tabi ondan :lepi:
ruj seçerken çok dikkatli olun kızlar katalogtaki gibi durmuyor malesef..
benim Allahtan hemen deneme şansım oldu bu rujlardan çok memnun kaldım ..hihoyyyt

avonun rujlarını testerlerden deneyin arkadaşlar,katalogdaki gibi olmayabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…