Dudak Makyajı Avon Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
avondan perfect wear rujların totaly twig rengini alanınız varmı? nasıl bi renk acaba ? ben perfect wearın rujlarını çook beğeniorum bu renk nasıl bilmiyorum benim istediğim biraz iddaali kahve mor bordo arasında bi renk arıyorum rengi de anca böle tarif edebildm umarım anlamışsnzdr nasıl bişi istediğimi :KK34:

rich berry kahve bir ton , vino disco kırmızı ama ole cırtlak degil bende tam bir esmerim 2 side var bende ama tekrsr alcak olsam vino disco terci ederim.

ama avon un yeni çıkan bir kac ruju var fushian çok begendm onda bide su yarısı kaldırılan bir seri var açılıp kapanan ruj onları kesinlikle oneririm, o seriler güzel.

pek coluour trend ürünlerini sevmem, ucuz bütçeye uygun belki ama bilmiyorum ürünleri hoşuma gitmiyor pudrası dışında tavsiye edemem.

aynen bende hiç sevmiyorum colour trend. vino disco rujunu bende almıştm çok güzel renk ama kaliteli diil düzgün sürülmüyo sanki pastel boya gibi. ama bi çözüm buldum önce dudaklarıma nemlendirici bi balm sürüyorum veya parlatıcı olabilir. sonra colour trend ruju sürüyorum kayıp gidio çok güzel oluo. bnm gibi colour trend ruj alıp kullanamayanlar bu şekilde kullanabilir

bende pek tercih etmezdim ama avon ultra colour rich 24k harika bir ruj... yumusacık ve hafif ısıltılı.

vino disco nasıl bir renk esmerlere uyar mı birde esmerlere uyacak avon rujlar neler acaba

ben esmerim kullanıyorum gidiyo da tenime ama nasıl bi renk istiyosun bilemicem ki vino disco kırmızı gibi bi renk ama tam da anlatamıyorum öle cart kırmızı da diil. bence gider sana da

bu ayki kataloğa baktım yaşasın ki color trend rujlar indirimde vino discoyu sipariş edicem :KK69: inşallah güzel çıkar :26: bi arakadaş cevap vermiş esmerlere uyarmı demiştim teşekkür ederim :KK71: peki başka hangi renk uyar color trend serisinden başka öneriniz var mı

bu ayki kataloğa baktım yaşasın ki color trend rujlar indirimde vino discoyu sipariş edicem :KK69: inşallah güzel çıkar :26: bi arakadaş cevap vermiş esmerlere uyarmı demiştim teşekkür ederim :KK71: peki başka hangi renk uyar color trend serisinden başka öneriniz var mı

cnm ben colour trend sevmiyorum bi tek vino discoyu almıştm. başka almadım. alırsan altna nemlendrci sürüp öle sür. pastel boya gbi kuru kuru bi ruj. başka renk te almadığım için bilemicem. şimdiden güle güle kullan :21:

cnm ben colour trend sevmiyorum bi tek vino discoyu almıştm. başka almadım. alırsan altna nemlendrci sürüp öle sür. pastel boya gbi kuru kuru bi ruj. başka renk te almadığım için bilemicem. şimdiden güle güle kullan :21:

sağol canım cevabın için ben her rujun altına mutlaka nemlendirici sürüyorum zaten daha doğal dursun diye. siparişini verdim bekliyorum vino discomu :KK66:

Merhaba kızlar.Benim bir yakınım Avon temsilcisiydi o yüzden Avon'un birçok ürününe sahibim.Bence Avon en çok rujlarında başarılıdır.Benim hepsini tek tek yazmam mümkün değil ama en beğendiklerimi yazayım sizler için:))
1.Serisini bilmiyorum ama rengi never so nude.Simli turuncuya kaçan bir pembe.Ben çok seviyorum hem de çok doğal duruyor.
2.Pro-to-go serisinden cherry glisten.Kırmızı gibi dursa farklı bir renktir.
3.Anew serisinden glaze almond.Olgun görünmek istediğimde sürdüğüm bir renk.Biraz kahveye dönük tam olarak kahve değil de kahvenin içine turuncu katılmış gibi.Tabi herkes de farklı durur rujlar.
4.Bunun da serisini bilmiyorum ama rengi cranberry.Görünüşü tam bir bordo ama ben sürdüğüm de koyu kırmızı elde ediyorum.Öyle mat kırmızılık değil de koyu pembe gibi.
5.Anew serisi modest mauve.Koyu gül kurusu diyebilirim.
6.Bunun da serisini bilmiyorum ama sanırım diğerleriyle aynı seriye ait.Divine wine.Açık tenli ve küçük ağızlı biri olarak ilgi çekmek istediğim nadir zamanlarda sürüyorum.Akşam yemekleri için uygun olabilir.Simli,cart,ciğer pembesi.Çok koyu pembe.
Anew serisini beğeniyorum.Sanırım 35 yaş üstüymüş bu seri ama ben yaşı falan umursamadan sürüyorum:))
Daha çok var ama bu kadar yeter sanırım:))

neredeyse bütün rujlarını kullandım.Evet katalogdaki küçük resimlerle tonlar pek aynı değil.Hatta bayağı farklı çünkü evde çektiğim resimler bile farklı çıkıyor olduğundan.Açık havada çekilenler en doğru sonuç verenler.Avon genel olarak tüm tonları yumuşatmış herkes rahatlıkla alabilir ...

Pro to go serisi göründüğünden çok daha yumuşak tonda..provacative plum yumuşacık bir vişne herkese gider..pink sizzle yok gibi beyazımsı pembe esmerlerde belli olmaz parlatıcı gibi.diğer renkler esmerlere pek gitmez baby lips filan..

Anew serisi olgun(35 üstü) bayanlara uygun desert rose çok koyu gülkurusu ,glazed almond yumuşak bir kahve herkese gider..

24K serisi altın simli bolcana gece çok şık görünüyor.gündüz simler belli olmuyor.Golden Peach çok yumuşak bir şeftali herkese gider.Pink en güzeli bence orta tonda bir pembe çok tatlı herkese yakışır esmerlere de.Rosegold serisi ise yine simli gül pembesine minnacık mor katmış gibi.Luxurious Blush en hafif olanı yine herkese yakışacak bir seri.Ama ben pastel tonları sevmiyorum canlı olsun derseniz size göre değil.Geceleri şık bi kıyafetinizle çok kadınsı olursunuz!

Ultra colour Rich serisi normal rujlar bi özelliği yok nemlendirici özelliği yüksek.renkleri belirgin değil adı gibi!pout süt karıştırılmış gibi bir pembe yumuşak hepinize uyar.Latte belirsiz bir sütlü kahve.esmerlerde belli bile olmaz.Carnation kesinlikle esmerlere olmaz koyu bebek pembesi.Sparkling Peach çok tatlı bi şey yumuşak bir şeftali ama tam şeftali herkese yakışır ve günlük kullanılır:KK39:Twinkle Pink açık pembe parlak herkese gider.Cappuccino sütlü kahve esmerlerde belli olmaz.Iced Coffee işte yine mükemmel bir renk bir pembe ama nasıl anlatsam çok zor bu kadar efendi hoş ve belli olur mat bir ton..

Gelgellim Mega İmpact serisine Pink Pop çok yumuşak şeker pembesi belirsiz ..Çok nemlendiricili bu rujlar dudağı çatlaklara önerilir.Mocha madness koyu kahve ama yumuşak..Never so nude var mı yok mu belirsiz kahve esmerlere hayır.Really rosy yakında elimde olcak.Fuschia Fun çok hoş bi vişne herkese gider ..

ÇOOOKK merak edilen apricot Glow, Crystal Coral ,Frosty nectar yakında elime ulaşıcak bilgi ve resim ekliycem..:79:

kızlar color trend serisinin herşeyinden , ama özellikle rujlarından kesinlikle uzak durun :KK20::KK20::KK20: pastel boya gibi duruyor ve berbat kokuyor . ama mega impact serisi çok güzel nemlendiriyor ve renkleri çok hoş :KK16: onları kesinlikle tavsiye ederim . bi de şu yeni çıkan seri var ya kenarları şeffaf ortasında renk veren kısım var hani , onlar da çok güzel nemlendiriyor ve dudak o nemi emdikçe çok naturel ve hoş bi görüntüsü oluyor . bir de vişne kokuyor bayıldım :KK16::128::KK16:

bende color trend serisinden vino disco'yu kullanıyorum.
kalıcı ve çok güzel. :KK69:
esmerseniz eğer bir deneyin.
indirime girdiğinde fiyatı 4 tl'ye düşüyor.

Son düzenleme:
X