neredeyse bütün rujlarını kullandım.Evet katalogdaki küçük resimlerle tonlar pek aynı değil.Hatta bayağı farklı çünkü evde çektiğim resimler bile farklı çıkıyor olduğundan.Açık havada çekilenler en doğru sonuç verenler.Avon genel olarak tüm tonları yumuşatmış herkes rahatlıkla alabilir ...
Pro to go serisi göründüğünden çok daha yumuşak tonda..provacative plum yumuşacık bir vişne herkese gider..pink sizzle yok gibi beyazımsı pembe esmerlerde belli olmaz parlatıcı gibi.diğer renkler esmerlere pek gitmez baby lips filan..
Anew serisi olgun(35 üstü) bayanlara uygun desert rose çok koyu gülkurusu ,glazed almond yumuşak bir kahve herkese gider..
24K serisi altın simli bolcana gece çok şık görünüyor.gündüz simler belli olmuyor.
Golden Peach çok yumuşak bir şeftali herkese gider.
Pink en güzeli bence orta tonda bir pembe çok tatlı herkese yakışır esmerlere de.Rosegold serisi ise yine simli gül pembesine minnacık mor katmış gibi.
Luxurious Blush en hafif olanı yine herkese yakışacak bir seri.Ama ben pastel tonları sevmiyorum canlı olsun derseniz size göre değil.Geceleri şık bi kıyafetinizle çok kadınsı olursunuz!
Ultra colour Rich serisi normal rujlar bi özelliği yok nemlendirici özelliği yüksek.renkleri belirgin değil adı gibi!
pout süt karıştırılmış gibi bir pembe yumuşak hepinize uyar.Latte belirsiz bir sütlü kahve.esmerlerde belli bile olmaz.Carnation kesinlikle esmerlere olmaz koyu bebek pembesi.Sparkling Peach çok tatlı bi şey yumuşak bir şeftali ama tam şeftali herkese yakışır ve günlük kullanılır
Twinkle Pink açık pembe parlak herkese gider.
Cappuccino sütlü kahve esmerlerde belli olmaz.Iced Coffee işte yine mükemmel bir renk bir pembe ama nasıl anlatsam çok zor bu kadar efendi hoş ve belli olur mat bir ton..
Gelgellim
Mega İmpact serisine Pink Pop çok yumuşak şeker pembesi belirsiz ..Çok nemlendiricili bu rujlar dudağı çatlaklara önerilir.Mocha madness koyu kahve ama yumuşak..Never so nude var mı yok mu belirsiz kahve esmerlere hayır.Really rosy yakında elimde olcak.Fuschia Fun çok hoş bi vişne herkese gider ..
ÇOOOKK merak edilen
apricot Glow, Crystal Coral ,Frosty nectar yakında elime ulaşıcak bilgi ve resim ekliycem..:79: