Dudak Makyajı Avon Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
rich berry i daha sonra alırım diye düşündüm
çünkü bu ayın kataloğunda first kiss i de istemiştim
stoğu bitmiş mi gelicek miymiş öyle bişi
bi karışıklık oldu
rich berry sonraya kaldı yani bütçem bu kadarına elverdi :icecream:

kullanmadm ama sanki arkadsımdan testerini almıstım o kdr cok rujum oldu ki minerals alamıuyourum bitse indirimdeyke nalcam:)

çok beğendim tatlım ikisini de
amethyst i günlük kullanırım diye düşündüm
diğerini özel günlerde bayanssulusmile Şeniz

Canım renk veriyorlar mı ya ben Sequin i almıştım hiç renk vermiyordu pişman oldum aldığıma :ecrin_bebek:

renk veriyorlar canım yaa beğendim ben hafif sürüyorum hatta çok abartı olmasın diye
vino disco yu daha çok sevdim

şimdi de yıldız şeklinde olanlardan bi rengini beğendim ismi sparkle shine dı yanlış hatırlamıyorsam kaydirigubbakcemile3

off avon offf...:çok üzgünüm: katalogdan bi tane sipariş verdim,çok tatlı güzel bir kırmızı,koyu kırmızı pas kırmızısı gibi,adı da eternal flame..gele gele cırt mı cırt,böyle dikkat çekici,esmerler(örn;ben) kullansa çingenelere benzeyecek bi renk geldiiii,çok sinir oldum yani,klavalur da biriniz beğenir bu rengi,cırt kırmızı haberiniz olsun,ben bu rujdan memnun kalmadım.avondan sparkling blush aldıktan sonra bi daha alışveriş yapmamaya karar verdim...:dilcikar:

rich berry, vino disco, sequin ve pink diamond(bu yeniymiş) arasında kaldım ya.

esmerim ve dudaklarım ince de değil kalın da değil.

sequin çok belli olmuyomuş diyolar o zaman onu çok düşünmem
vino discoya sıcak bakıyorum ama rich berry tenime daha iyi uyabilir gibi..

of bilmiyorum ya : (

rich berry kahve bir ton , vino disco kırmızı ama ole cırtlak degil bende tam bir esmerim 2 side var bende ama tekrsr alcak olsam vino disco terci ederim.

ama avon un yeni çıkan bir kac ruju var fushian çok begendm onda bide su yarısı kaldırılan bir seri var açılıp kapanan ruj onları kesinlikle oneririm, o seriler güzel.

pek coluour trend ürünlerini sevmem, ucuz bütçeye uygun belki ama bilmiyorum ürünleri hoşuma gitmiyor pudrası dışında tavsiye edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…