avon rare gold----rare pearls kullanan varmı

avon rare gold mu rare pearls mi?

• Ankete Katılan
    51
rare gold öyle agır ki genizlerime yapışıyor begenmiyorum.
rare pearls kalıcı ve daha yumusak ,insanı bogmuyor.
bu ay alacagım

insan yorumları okuyo ki karar verebilsin ama okuyunca daha bi kafam karışıyo :) kimisi çok beğeniyo kimisi boğdu beni diyo...mesela herkes far away diyodu bense kokladığım an midem bulandı,keşke testerları böyle marketlerde satılsa da gidip alıp koklasak hemen

bende rare gold u çok beğendm bu ay far away sipariş verdm onu kullanaym ondan snra rare gold denemeyi düşünüorum şimdiye kdr kullandıklarım wish of love perceive incandessence.şuan little black dress kullanıorum sıradan bi koku ama ehh işte.yinede aralarında en çok perceive i beğeniorum ben nedense vazgeçemiorum o kokudan.ama aynı parfümü sürekli kullanmak sıkıyo beni bi yerde o ysden sürekli deiştirim hepsini denemeye calsıorum

yazamadan duramıcam gold tam sonbahar kış parfümü yazın kullnırsan daha da ağırlaşıyor ama yaz akşamları iiçin kullanabilirsinağır bi o kadrda naif bi koksu var

pearl ise yaz ve lk bahar kokusu rahatlıkla kullanabilrisin ama pearl bir az daha yumuşak bi kokuya sahip

erkkler gold un kokusunu daha çekici buluyorr test ettim onayladım

konuyu hortlatmış gibi olucam ama rare pearls kadar berbat bi koku daha koklamadım hayatımda görünüşüne ve yorumlara aldanarak aldım param ziyan oldu satıcak insan arıyorum bir fıs sıktım o gün baş ağrısından ölücektim hem midemi bulandırdı hem başımı ağrıttı o kadar ağır ve bayıcı bir koku tam anlamıyla hacı yağı gibi kokuyo kimseye tavsiye etmem

Rare pearls ı bende pek beğenmiyorum bir defa aldım etrafımdakiler cok beğenmişti, bence avonun en güzel parfümü rare gold.. kesinlikle vazgeçilmezlerim arasında bir numara

Kesinlikle rare pearls...muhteşem kokusu bu kadar temiz bir koku olamaz..sarilinca herkes ohhh mis gibi koktun diyor

kesinlikle katılıyorum ama kardeşim yine alacaktı berbat oldu bende
çok yaseminli
aslında yasemin kokusunu severim ama bunu hiiiç sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…